با سلام به دوستان
با 8.5 چی میشه گرفت؟ الان پراید دارم نمی خوام دیگه پراید بگیرم. هم تو شهر هم تو جاده زیاد رفت و امد داره. خانوادگی باشه و جادار.
با سلام به دوستان
با 8.5 چی میشه گرفت؟ الان پراید دارم نمی خوام دیگه پراید بگیرم. هم تو شهر هم تو جاده زیاد رفت و امد داره. خانوادگی باشه و جادار.
سلام دوست عزیز :نقل قول:
با این مبلغ ماشینی که بتونه برای رفت آمد زیاد جواب بده کمی به مشکل برمیخورید ! اما :
سمند معمولی 86
پژو 405 مدل 87
-----------
سمند ال ایکس مدل 84
یه سوال به نظرتون کیفیت خودروهای داخلی روز به روز کاهش پیدا می کنه یا افزایش مدل 90 بهتره یا مدل های پایین از نظر کیفیت مثل405یا206و...؟
طبق تجربه کیفیت روز به روز کاهش پیدا میکنه مگر زمانی که محصول یا قسمتی تازه وارد عرصه تولید بشه که باز هم در ابتدا با کیفیت مناسب تولید میشه اما رفته رفته با کاهش کیفیت مواجه هستیم .نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما سورن دارید؟
نقل قول:
سلام.
نه من سمند LX دارم.
اما سورن ELX رئ از نزدیک دیدم داخلش نشستم دوری باهاش زدم و
یه خودرویی متافاوت با دیگر محصولات ایران خودرو هست.
البته اینم بگم از نظر رانندگی و زیر پاش مثل بقیه سمندها بود چون فنیشون مثل همه.
اما وقتی پشت فرمون میشینی خدایی انگار تو یه خودروی متفاوتی نشستی
این تجربه من بود
من توی سایت ایران خودرو رفتم و مشخصاتشو دیدمنقل قول:
و همچنین توی مجله کالایاب بهار
و به یه سری مطالب متناقض رسیدم
مثلا سورن کروز کنترل و یخچال داره یا نه (سفارشی )
کیسه هوا 2 تا داره یا 1دونه
طراحی داخلش بالاخره اونیه که توی سایت ایران خودرو زده یا مثله سمند معمولیه
از نظر کمک فنر و شتاب چجوریه؟
بعدش این ماشین که الان دیگه ایران خودرو عرضه نمی کنه رو میشه تو بازار گیر آورد یا نه؟
سفارشی کروز کنترل دارد ، یخچال بنا بر سفارش ، ترمز عقب دیسکی .نقل قول:
کیسه ی هوا دو عدد ( سورن ELX )
طراحی داخلی کاملا با سمند معمولی متفاوت هست . بله همانی که در سایت ایران خودرو زده ، صندلی ها هم متفاوت هست و در چهار جهت برقی .
سیستم تعلیق و فنر بندی و موتور کاملا با سمند معمولی یکسان هست . البته من پشت این ماشین ننشستم اما محمد که تست کرده شتاب و کلا کیفیت بهتری رو به نسبت سمندهای دیگه احساس کرده .
سلام. من الان سربازم. برای تعویض پلاک و سند زدن گواهی اشتغال به خدمت لازمه؟ باید واسش برم تهران. اگه لازمه بگین یه فکری بکنم
بله درسته.نقل قول:
اگر سرباز هستین گواهی میخواد