در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور دارهنقل قول:
با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید
Printable View
در فضای data aera تعداد زیادی بلاک مشکل داره و هارد بدسکتور دارهنقل قول:
با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس در مود scan and rerpair یک اسکن کامل بکنید
با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم
با سلام . هارد رو با برنامه که فرمودین اسکن کردم ولی متاسفانه سرعت اسکن اونقدر پایینه نتونستم اسکن کامل بکنم . 7 ساعت گذاشتم اسکن کنه حدود 200 مگ اسکن کرد و 50 تا بد سکتور رو ریکاوری کرد . اسکن کامل با اسن سرعت بخواد انجام شه شاید 1 هفته طول بکشه ! یه نکته عرض کنم ساتا کنترلر سیستم روی ahci mode تنظیم شده و دفعه ی اول که وارد hdd regenetor شدم اسکن ارور داد و گفت که باید ساتا کنترلر رو روی compatible mode تنظیم کنید عوض کردم و اسکن راه افتاد . ولی روی compatible mode که میزارم ویندوز بالا نمیاد همینطور توی محیط ویندوز که برنامه hdd regenetor رو باز میکنم اسکن کنه بازم میگه ساتا کنترلر رو عوض کنید و بزارید compatible mode برای پرفورمنس بهتر . ممکنه مشکل کندی هارد بخاطر این باشه ؟نقل قول:
نقل قول:
بله اون باید رو حالت IDE باشه رو حالت AHCI نمیتونه اسکن کنه
بهتره بزارین یک هفته هم شده اسکن کنه و بدسکتور ها رو ریکاوری کنه
الان میزارین رو اسکن دوباره بدسکتورهای اولیه رو میگیره یا نه
با سلام هارد اکسترنال من سی گیت پورت اتصال ان شکسته و به داخلش رفته نمی دانم چکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ من هارد را باز کردم لازم شد می توانم تصویر هم بفرستم . فقط نمی دانم آیا باید پایه سوکت را لحیم کنم یا بچسبانم چون خیلی ظریف است می ترسم بورد هارد را بسوزانم
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميدم ببريد پيش كسي كه تجربه لحيم كاري داره .
با تشکر دوست عزیزنقل قول:
اگه بخوام بزارم 1 هفته اسکن کنه باید با برنامه ای که تحت ویندوز کار کنه اسکن کنم چون یک لپ تاپ بیشتر ندارم و لازمش دارم . hdd regenator تو ویندوز میزارم اسکن میگه نسخه demo هست و نمیتونه اسکن کنه البته دسترسیش به اینترنت رو بستم و برنامه هم رجیستر شده هست . اگه برنامه ی دیگه معرفی کنید ؟
االان شما بزارین رو اسکن اون بدسکتورهای اولی رو که ریکاوری کرده دوباره به عنوان بدسکتور میشناسه یا نه اینو تست کنیدنقل قول:
برای تمیز کردن هد هارد باید چکار کرد؟
هد هارد که کثیف نمیشه منظورتون پلاتر است ؟نقل قول: