خوب توضیح بده.
Printable View
خوب توضیح بده.
مثلانقل قول:
فرض کن نوبلمن اول به همراه 500axe فرستاده شده و روستا رو میگیره.در نتیجه اون 500Axe توی روستا هستن.
نوبلمن دوم هم با مثلا 200HC فرستاده شده و به روستایی که حالا مال خودته حمله میکنه.
اگر این 200 hc بتونن 500Axe رو شکست بدن اونوقت تو دوباره روستا رو گرفتی و نوبلمن دوم هم از بین میره و برای ساخت نوبلمن بعدی باید پول بیشتری بدی.
اما اگر 200HC از اون 500Axe شکست بخورن .نوبلمن دوم کشته میشه و برای ساخت نوبلمن بعدی به اندازه آخرین نوبلمن پول میدی و قیمتش اضافه نمیشه.
مصطفی جا در مورد اونجایی که علامت مطمعنی ؟نقل قول:
چون تو آکادمی مبنا تعداد ویلیجیه که داری (برای قیمت نوبل من میگم) نه تعداد ویلجی که گرفتی
مثلا من وقتی یکی از روستا هامو از دست دادم دوباری قیمت نوبل من به اندازه یک ویلیج کم شد !!
راستش من توی یکی از آموزش های ترایب خوندم.نقل قول:
از طرفی حرق شما هم درسته.
من متن رو میذارم . شاید من اشتباه فهمیدم.
1) you send 4 nobles, the 3eme noble take the village => the 4eme noble take again the village so the noble will be use normally and to do another noble you must pay the high price.
2) You send 4 nobles, the 3eme noble was send with 500HC and he take the village, the 4eme arrive with just 50spears, if the village is dont take he take it, if the village is take the 50 spears and noble carsh on the 500HC so you must pay just the 1x for the noble.
يك سوال .اگه بخواهيم روستاي خودمان را به يك فرد ديگه واگذار كنيم امكان دارد؟؟يعني مثلا علاوه بر روستاي خودش اين يكي هم مال اون بشه.بدون جنگ .
به دهكده هاي 200 امتيازي ارزش حمله كردن دارد؟؟
یکی که زبان درسته بگه این یعنی چه؟
Hi, how about a NAP to start with
می گه می خواهد با شما NAP شود ...نقل قول:
نه نمیتونی واگذار کنی ,تنها راهشه جنگیدن و نوبل کردنهنقل قول:
در مورد حمله به دهکده 200 امتیازی هم باید بگم که اگه هدفت فقط غارت دهکده باشه ارزش حمله داره ولی اگه
منظورت نوبل کردن اون دهکدس باید بگم که نه اصلا ارزش حمله نداره و امتیازه طرف خیلی کمه !!!
مثلا اگه می خواهید واگذار کنین و بعد ازش بگیرین میشه مثلا به دوستتون بدید و بعداز 10 رو بگیرینش بدون جنگنقل قول:
يك سوال .اگه بخواهيم روستاي خودمان را به يك فرد ديگه واگذار كنيم امكان دارد؟؟يعني مثلا علاوه بر روستاي خودش اين يكي هم مال اون بشه.بدون جنگ .
ولی به دشمن نه نمی تونین بدین
دوستان ! من الان داشتم صفحات قبلی تاپیک رو مرور میکردم.
متوجه شدم که واقعا غلط حرف زدم و بعضی دوستان ناراحت شدن .
به هر حال من (نترسید بابا نه ساپورت میخوام نه ریسورس !) عذر خواهی میکنم لز همتون اگه ناراحت شدید !
ریسورس های همه رو هم پس میدم فقط مقدارشو بنویسید
ساپورت الندیل رو هم الان براش پس میفرستم
====
از بولوت هم معذرت میخوام برای تحدید کردنش
به هر حال جوونی کردم دیگه !!! D: