نقل قول:
سلام
من امروز عصر بازی جنرال 5 رو نصب کردم. جنرال 5 روی 2 نصب می شود و 2 هم روی 1. پس از نصب یه خورده هم بازی کردم اما وقتی در اومدم دیگه نتونستن برم توش و ارور:
you have encountered a serious error. serious can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums at for suggested courses of action or consult your manual for technical support contact information.
و وقتی
می زنم در میاد.
لطفا لینک ها ریپید شیر نباشد..........................اوج نفرت از سیاست ریپید شیر
دوست عزیز! ما که جنرال 5 نداریم!؟ واقعا منظورتون رو متوجه نمیشم... اسم کامل بازی رو عنوان کنید نه نام دستکاری شده بازی رو...
فکر میکنم منظورتون از Generals 2, بازی Command & Conquer: Generals - Zero Hour باشه که به اشتباه تو ایران بهش Generals 2 گفته میشه.
Command & Conquer: Generals - Zero Hour که نسخه تکمیلی Command & Conquer: Generals به حساب میاد برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره و مسیر نصبش متفاوت از مسیر نصب نسخه اصلی هست ولی برای اجرا نیاز به نسخه اصلی داره.
این اتفاق برای Command & Conquer 3: Tiberium Wars و نسخه تکمیلی اون یعنی Command & Conquer 3: Kane's Wrath هم صادقه. Command & Conquer 3: Kane's Wrath هم برای نصب احتیاج به نسخه اصلی نداره و مسیر نصبش متفاوت از مسیر نصب نسخه اصلی هست ولی برای اجرا نیاز به نسخه اصلی داره.
اون پیغام خطا از این موارد ناشی میشه:
- یا سیستمتون ویروسی شده... برای این منظور سیستمتون رو با ضد ویروس Kaspersky چک کنید. (ضد ویروس آپدیت باشه)
- یا ایراد سخت افزاری پیش اومده...
- یا سیستم شما برای اجرای بازی مناسب و دارای حداقل امکانات نیست...