l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
لقمان سرعت ها رو چند برابر میبنده؟نقل قول:
الان سرعت 256 برنزی چنده؟
وضعیت پینگ و تایم اوت چطوره؟
بعد از 22 گیگ وضعیت چطوری میشه؟
پس فن آوا ثبت نام کردی لقمان با فن آوا فرق دارهنقل قول:
لقمان نمایندگی فن اواست . ولی من از تهران گرفتم و وصل میشم به پنل فن اوانقل قول:
مخابرات الان مشکلی نداره واسه شما؟ میخوام اون یکی خطمو بزارم رو مخابرات
فن آوا بدرد نمیخوره مصرف منصفانه گذاشتهنقل قول:
لقمان بهتره اکانتینگش آی بی اسه مصرف منصفانه هم نداره نامحدود هاش هم سرعتشون دو برابر اسمیه
قیمتا لقمان فضاییهنقل قول:
پینگ فن آوا چطور هست ؟نقل قول:
الان مثلا رو دومگ و چهارمگ نامحدودشون چند گیگ مصرف منصفانه لیمیت کردند ؟ منم به امکان زیاد از فن آوا می گیرم اگه مخابرات جمع آوری کنه امروز که شکایتشون رو کردم به 195
از دیروز تا الان رنج ایپی 5.223 همگی قطع شدن فقط پارتاک باز میشه گروهمون فقط 37 و 5.223 هستش که به ندرت و اتفاقی روی ایپی 37 ممکنه بیوفتی تمام دوستام و .... از دیروز تا حالا نتشون قطعه همه فقط روی ایپی 5.223 میوفتن که نت نداره
الان سرعت خوبه تک کانکشنش کامله ببینم شب چطور میشه چند شبه اصلا شبا دانلود نمیکنم امشب ببینم باز خراب میشه یا نه
وصل که شد پینگش رو میزارم. چند پست قبل عکس تعرفه ها گزاشته شدهنقل قول:
دیدم منظورش از حداقل ترافیک ماهیانه چیه؟ همون لیمیت رو میگه؟نقل قول:
مثل شرکتای دیگست . مصرف منصفانه!نقل قول:
شهریور که میرم خدمت . اینو واسه بچه ها تو خونه گرفتم استفاده کنن تا خودم اموزشی برم و بیام اگه ثبات داشته باشه دیگه رو همین میمونم
سرعت تک کانکشن داره کم و کمتر میشه الان شد 130
سرعت توی رور که مهم نیست واسه کارا عادی. اصلش شبه که متاسفانه ....نقل قول:
قبلا اینجور نبود این یه ماهه داره محدود میکنه نمیدونم چه مرضی دارن خو بهشون بگو محدود کردن سرعت شبانه چه سودی واستون داره یه کاربر چه شبی 100مگ دانلود کنه چه 10گیگ هیچ ضرری نمیکنننقل قول:
اره 5.223 قطع شده فقط 37 موندهنقل قول:
باشد که همین 37 هم قطع بشه که دیگه خلاص بشیم:n09:
من که 128 تمدید کردم ارزش نداره بیشتر از این بابت این نت بدرد نخور پول بدیمنقل قول:
شبانه هم سرعتش با 2 مگ فرقی نداره تک کانکشن 10 کیلو و با idm هم حدود 40 کیلو
من چون پرش لینک دارم وقتی لینکم میپره شبا سرعتم میشه 16کیلوبایت اگه 128بگیرمنقل قول:
منم دقیقا همین وضعیت رو دارم، پس مشکل سراسریه؟ فقط هم آیپی مذخرف 5.233 میاد!نقل قول:
بله برای همه اینجوریا شده دو روزه سایت 195.ir شکایت کنید
اسمی نشد سرعت تک کانکشن خیلی پایینه باید 24 کانکشن بزارم تا 310کیلوبایت بده
خب خب خب.. ا مخابرات راحت شدم . فن اوا امروز وصل شد. 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان 2-7 صبح. شب تست میکنم ببنیم سرعت چنده. اسمی هم باشه خوبه
تک کانکشن مهمهنقل قول:
مثلا دیشب از ساعت 2طوری شد که باید 64کانکشن میزاشتم تا 320کیلوبایت بده اونم با لینک داخلی
همین الان یه تست بزار ببینم تک کانکشن و پینگ چطوره:n33:نقل قول:
شب هم حتما بزار:n16:
رنج ایپی 5.223 همچنان قطعه به زور و هزار زحمت میوفتیم روی ایپی 37 با یه ریست که انجام میدن همه چیز رو به باد فنا میدن از صبح تا حالا کلی ریست میکنن داغون شدیم با این نت .....
سلام
دوستان داداشم دوماهیه که از مخابرات نت گرفته الان خیلی پشیمونه میخواد تخلیه کنه بره پارس آنلاین مصرف آنچنانی و دانلود شبانه و از این حرفا نداره الان سه روزیه که نت مخابرات واسش قطعه بخواد تخلیه کنه باید چیکار کنه و اینکه چند روزه تخلیه میکنن؟
باید حضوری بره همون جایی که برا ثبت نام رفته با کپی کارت ملیش درخواست تخلیه بده تا 5 روز بعدش جمع آوری میکنن سرویسشو.نقل قول:
آقا ما که رفتیم های وب شما هم از من میشنوید مخابراتو ولش کنید تا کیفیتش بالاتر بره
اینم تستای تک کانکشن ، پینگ و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم شبانه هم اگه شد تستشو میزارم
پارس خوب نی در کل. باس بپرسه که تو منطقشون چه سرویس دهنده ای خب جوا داده.نقل قول:
این سرویس چند مگه؟نقل قول:
شبانه چند تا چنده؟
بعد از دو روز قطعی، حالا که وصل شده سرعت اسمیه! گل بگیرن مخابراتو.
داغونتر از نت مخابرات در حال حاضر وجود نداره به نظر من هرکس امکانش رو داره خطش رو تخلیه کنه بره از جای دیگه اشتراک بگیره اوضاعش بیش از حد داغون شده
شایان های وب بدرد تو نمیخوره برو لقمان یا فن آوانقل قول:
اسمی نیست باید 200تا کانکشن بزاری تا یه 500کیلوبایت بتونی بگیرینقل قول:
نه تست کردم ، 5 تا فایل با 32 کانکشن گذاشتم بالای همون 110 اسمی نرفت! با آیپی 5.233نقل قول:
از ساعت 2 به بعد 64کانکشن میزاشتم تا 300کیلوبایت میداد منم ipرو عوض کردم سرعت تک کانکشنم شد 70کیلوبایت الان با 4کانکشن هم 250کیلوبایتو میده فکر کنم عمدا این کارو کردن که مردم مجبور بشن ip رو عوض کنن و سرعتشون اسمی بشه چون ip که عوض کردم انگار اینترنت آزاد شد حتی صفحه هم بزور باز میکرد ولی بعد از عوض کردن ip خیلی خوب شد
اگه سرعتای ردیف night رو از اکانتینگ بالا ببرن همه چی حل میشه
آره ..دقیقا همینطوره ساعت 1.30 سرعت 500 بود یهو شد 250 ..ساعت 2 تایم اوت شدید داشتم پینگ 400 آی پی عوض کردم با همون رنج آی پی ..پینگ این شد :نقل قول:
مودم خاموش/روشن میکنم آیپی عوض میکنم اررور DNS میده میره تا چند ساعت بعدش وصل میشه. راه حلی کسی داره؟ باید چکار کرد؟
l1 ماه پیش این مشکلو داشتم .. تنظیمات مودیولشن مودم تغییر دادم درست شد..نمیدونم والا اصن ربط داره بش یا نه ..ولی واسم جواب دادنقل قول:
چه تغییراتی دادی دقیقا؟نقل قول: