تبلیغاتتو غیرفعال کردی؟نقل قول:
اگ آره فعال کن[emoji51]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
تبلیغاتتو غیرفعال کردی؟نقل قول:
اگ آره فعال کن[emoji51]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
شهاب نیم گیگ در ماه 30 هزار :-| :-| :-|
کی قیمتاش زیاد کرد ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه. هر روز کلی پیام تبلیغاتی برام میادنقل قول:
فقط هم با آسیاتک مشکل دارم
خط همراه اول داری؟؟ بایه خط ایرانسل امتحان کن درست میشهنقل قول:
دانلود شبانه این سرویس با چه سرعتیه؟؟نقل قول:
الان شما از کجا تشخیص دادی که خط ایشون عالیه و 10 مگو ساپورت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ایشون فقط از ریت خطش ، اطلاعات گذاشته و الان خطش رو 768 کیلوبیت آپ شده!!نقل قول:
با این اطلاعاتی که گذاشتی ، نمیشه تشخیص داد که خطت چقد میکشه! یه اسکرین شات بگیر از صفحه ای که مقادیر SNR و Attenuation و مابقی رو مشخص کرده...نقل قول:
سه حالت داره 1 مگ 500 کیلو 250 کیلونقل قول:
ممنوننقل قول:
جواب داد
تست 2 مگ نامحدود برنزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
میخاستم بدونم چرا قبلا تو ساعات رایگان سرعت درون شبکه نامحدود بود ولی الآن دیگه نیست؟
ثانیا چرا در حال حاضر این محدودیت سرعت درون شبکه در ساعات رایگان برای بعضی از کاربرها وجود داره برای بعضی ها نه؟؟؟
ثالثا من به عنوان یکی از کاربرهای آسیاتک هیچ تفاوت سرعتی بین درون شبکه و برون شبکه نمیبینم چه در ساعات رایگان و چه غیر رایگان!!!
مدیر سایت:
درود بر شما؛ ساعات رایگان هدیه آسیاتک به کاربران میباشد و به دلیل استقبال کاربران جهت استفاده از هدیه در ساعات ذکر شده ، پهنای باند مرکز مخابراتی به حداکثر خود رسیده و موجب کندی سرعت می شود.در خصوص سرعت درون شبکه امکان بررسی توسط پشتیبانان 1544 وجود دارد.
در آسیاتک عملآ دیگه سرویسی با مشخصات اینترنت وجود خارجی نداره، آسیاتک اینترانتی است که به عنوان اشانتیون اینترنتی با سرعت دایل آپ و جی پی آر اس نسل اول ارائه می کند، وی پی انها هم دیگه بلااستفاده شدن، آسیاتک - اینترانت پیوندتان مبارک!
سرویس هاشون رو که گرون کردن پینگ بالا سرعت شبانه رو هم کم کردن دیگه آسیاتک بدرد نمیخوره
بعد از شکایتی که 1 ماه پیش از اسیاتک در مورد کم بودن پهنای باند مخابراتیمون در 195 کردم مدتی میشه که سرعت شبانه بهتر شده:
سلام
می خواستم بدونم از دوستان کسی از مرکز مرحوم نهری آسیاتک داره؟
سرعت سرویس شهابش تو ساعات رایگان چقدره؟
در ضمن قطعی و این جور چیز هاش چطوره؟
من الان مخابرات 512 نامحدود دارم هیچ مشکلی باهاش ندارم، الا سرعت کمش، اصلا قطعی و اینا نداره و همون 64KB خودش رو هم میده
اگه آسیاتک قطعی این جور اعصاب خوردی ها داشته باشه هر سرعتی هم بده نمی گیرم، ادم اعصابش راحت تره
بعد یک سوال دیگه آیا مخابرات حجمی هاش، ترافیک شبانه رایگان میده
کارشناساشون که تعطیل و رو اعصابند:V9::V9:
نقل قول:ببخشید یک سوالی برای من پیش اومد. یعنی همین STM1 ای ( 155 مگابیتی ) که شما می گید حدودا 150 میلیون پای مصرف کننده ایرانی در میاد.نقل قول:
توی شهر بوستون امریکا میدن 45 دلار که با دلار 3600 ای هم میشه حدودا 162 هزار تومان
یعنی تفاوت تا این حد، اگه این طوری باشه که ما داریم 925 برابر اونها هزینه برای اینترنت پرداخت می کنیم
تازه بماند که سطح درامد در دو کشور هم اصلا قابل مقایسه نیست و اگر در این محاسبه لحاظ شود به عدد بزرگتر از 925 می رسیم؟؟؟!!!!
نکاتی که الان چندین سال و یا سالهاست درش تضاد وجود داره و معلوم نیست کی راست میگه اینه که محاسبه دریافت پهنای باند اینترنت از کشوری دیگر به کشور ما که زیر ساخت اینکار را انجام میدهد با قیمت هایی که در کشورهای دیگر خرید و به دست کاربران میرسد تضاد بسیار زیادی دارن .....نقل قول:
نکته دوم قیمتی که از زیر ساخت به دست شرکت های ارائه دهنده سرویس Adsl میرسد و بعد به دست کاربر در تضاد کامل هستند
نکته سوم شرکت بر اساس مصرف مشترکین از زیر ساخت پهنای باند درخواست میکنه و با توجه سرویس هایی که میده درامد کسب میکنه اما این سرویس ها اصولا به دلیل اوج مصرف در طورر زور بصورت ترافیک هرگیگ حدود 4 هزار تومان است
و از ساعت 2 بامداد و اصولا سرویس های آسیاتک معروف به شهاب از ساعت 4 بامداد تا صبح سرویس دهی رایگان دارند و همین قضیه نشان دهنده این است در این ساعات اکثر کاربران استفاده ای ندارند به غیر از دانلودرها .
نتیجه این است که در جهت کسب درامد حتی اگر هر لینک به قیمت 150 میلیون در بیاد باز هم سود سرشاری برای شرکت داره چرا که 90 درصد کاربران دانلودر نبوده و برای استفاده از اینترنت در طول روز استفاده میکنند و با استفاده هر گیگ 4 هزار تومان حداقل چند برابر سود شرکت ارائه دهنده سود میبره. به غیر از ترافیک داخلی که باز هم سود سرشاری برای شرکتها دارد چرا که کاربر هزینه اینترنت را میدهد و اینترانت استفاده میکند چراکه بسیاری از سایتهای خبری و یا حتی دانلود ها از روی سرور های داخلیست..
بماند که سود زیادی هم شرکت زیر ساخت میبره و برای همین لینک و همین مقدار پهنای باند شرکت زیر ساخت چه مقداری از کشورهای دیگر میخره و به شرکت ارائه دهنده میفروشه!!
در نهایت کشور ما جوری برنامه ریزی شده که هر چیزی که مصرف کننده میخره چندین بار بهش مالیات و ارزش افزوده و چندین بار سود های سرشار دولتی و خصوصی بهش تعلق میگیره تا در نهایت به کاربر و مصرف کننده برسه دقیقا عین همه کالاهای دیگر..... تا این موانع برطرف نشه که هیچ وقتم نمیشه چرا که کسی سود خودشو ول نمیکنه طرف مردم رو بگیره همینجور خواهد ماند و هیچ کسی از سود بردن بدش نمیاد..پس بحث هم در اینجا هیج فایده ای ندارد.
موفق باشید.
نه دوست عزیز. این دو تا یکی نیستند. این 155 مگابیتی که شما مثال زدین پهنای باند اشتراکیه که ممکنه بین حداقل 500-600 نفر یا بالاتر هم به اشتراک گذاشته بشه. اما این چیزی که تحت عنوان STM-1 اه، یه پهنای باند اختصاصی و تضمین شده است که معمولن قیمتهاش خیلی بالاست و به درد مصارف خونگی نمیخوره. حتی تو کشورهای دیگه هم پهنای باند اختصاصی یا همون Dedicated بیشتر برای شرکتهای بزرگ یا برای دیتاسنترها استفاده میشه نه برای خونه چون قیمتش بالاست.نقل قول:
البته قیمت پهنای باند اینترنت که تحت عنوان IP Transit شناخته میشه و پایه اصلی قیمت اینترنت محسوب میشه تو منطقه ما حدودن 10 تا 15 برابر داخل آمریکاست. برای مثال قیمت IP Transit که شرکتهای ISP تو آمریکا میخرن به ازای هر مگابیت حدود 2 دلاره (یعنی یه لینک STM-1 حدود 300 دلار قیمت داره) اما تو منطقه خاورمیانه به ازای هر مگابیت حدود 20 تا 30 دلاره (یعنی لینک STM-1 حدود 3000 تا 4000 دلار خرید و فروش میشه). بازم میگم اینا برای پهنای باند اختصاصی و اونم در مقیاس زیاده. نه برای مصارف خونگی.
حتی اگه گوگل فایبر رو هم در نظر بگیرین که اینترنت 1گیگابیتی تو بعضی شهرها داره میده با قیمت خیلی پایین، این سرویس اشتراکیه و ممکنه بین بیش از چند هزار نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. به این عمل به اصطلاح Oversubscribing یا Overbooking گفته میشه. به همین خاطره که اصولن بحث تراکم پهنای باند (یا به قول ایرانی کمبود پهنای باند) پیش میآد که نتیجهاش ممکنه کم شدن سرعت باشه. تو کشورهای دیگه همیشه اصلاح Up to رو کنار سرویسهای اشتراکی قید میکنن. یعنی حداکثر سرعتی که میتونین بگیرین.
حرفات منطقی و درستننقل قول:
ولی فک نکنم اینقدر ضریب اشتراک بالا باشه 500 -600 نفر چه خبره !!!!!
دوستان وآشنایانی که بلاد کفر :دی هستن معمولا میگن حدود سرعتی هست که برامون میفروشن یعنی مثلا سرویس 50 مگ معمولا حدود 30 35 مگ هست
در کل مهم هزینه ای هست که مشتری پرداخت میکنه کاری به هزینه تجهیزات و .... ندارم مهم اینه که ما باید برای یک اینترنت برابر با یکی از کشورهای عربی مثل قطر چیزی حدود 20 30 برابر بیشتر هزینه کنیم
با کمال احترام به شما میشه توضیحات رو به اصلاح کتابی و مشابه گفته های شما مطرح کرد اما فکر میکنم اکثر ما میدونیم که از هر لینک که زیر ساخت دریافت میکنه و اون رو به شرکت های ارائه دهنده میده و ما بین کلیه کاربران بصورت اشتراکی تقسیم میشه مگر یه ارگان بیاد هزینه کنه و لینک اختصاصی بگیره برای خودش...نقل قول:
از نظر بنده چیزی رو که واقعیت هست برای اینترنت ما مهم هست که مطرح یشه تا همه مطلع بشن
در موردهزینه های هر لینک در کشور ما و باقی کشور ها حتی برای مثال زدن مقایسه امریکا و ایران درست نیست اما برای مثال زدن بیاید کشورهای عربی و قیمت اینترنت وکیفیت و هزینه و سرویس مشترک رو مقایسه کنید نه ایران و امریکایی که خودش تولید کننده اینترنت هست و باز هم تفاوت های غیر قابل باور رو در مورد کیفیت و قیمت مشاهده میکنید حتی در منطقه خاور میانه..
باز هم میگم مقصود شما نیستی بطور کل من گفتم یه وقت بی احترامی نشده باشه بنده از شما که این اطلاعات رو در اختیار همه ما میذارید تشکر میکنم و ازتونم ممنونم ولی به نظرم فرقی نمیکنه اصطلاحات رو بکارببریم یا نه وقتی واقعیت چیزی هست که همه میدونیم..و اون هم اینکه هیچ وقت مشترک و مصرف کننده حق اعتراض به وضعیت رو نداره وفقط میتونه استفاده نکنه.
متوجه ایراد و اشکال شما به حرفام نشدم.نقل قول:
من این توضیحات رو در جواب اون دوستمون که بین قیمت فروش (یا درآمد ISPهای ما) هر لینک STM-1 که 155مگابیت در ثانیه است تو ایران با قیمت یه سرویس 150مگابیت در ثانیه تو آمریکا مقایسه کرده بودن نوشتم. به نظرم حرفای شما هم فرقی با حرفای من نداشت.
دوستان قیمت طرح ۱۰ مگ نیم گیگ شده ۳۰ سرعتش چجوریه؟ یکی دو ماه پیش گرفتم سرعت داخلی یه مگ خارجی هم تقریبا ۳۰۰ بود
تو همین ایران خودمون روی هر لینک STM-1 که 155مگابیته بین 5000 تا 10000 مشترک سهیمن. البته این مجموعه به صورت ترکیبی از انواع سرویسهای نامحدود و حجمی با سرعتهای مختلف و ضریب اشتراکهای مختلفه.نقل قول:
نکته اینجاست که اتفاقن هر چی تکنولوژی امکان پهنای باند بیشتری رو بده، به نفع شرکتهاست که اون پهنای باند بالاتر رو بدن و در عوض به نسبت تعداد بیشتری کاربر رو روی اون پهنای باند سهیم کنن. اگه بخوام با مثال برات روشن کنم اینه:
فرض کن یه پهنای باند 128 کیلوبیت بین 4 نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. ضمنن، فرض کن که تو ساعت شلوغی نصف اینا یعنی 2 نفر تو یه زمان 10 دقیقهای بخوان هر کدوم یه فایل 4-5 مگی دانلود کنن. چون پهنای باندی که روش افتادن کمه، هر کدومشون با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه حداقل به 5 دقیقه زمان برای دانلود همین فایل کوچیک نیاز دارن و خیلی احتمال داره که دانلود این آدما با هم تلاقی کنه و در نتیجه یه بخشی از دانلودشون با سرعت حدود 8 کیلوبایت انجام بشه و در نتیجه زمان دانلودشون طولانیتر هم بشه.
اما اگه یه پهنای باند 10مگابیت باشه (یعنی 80 برابر) که به تناسب بین 320 نفر به اشتراک گذاشته شده باشه. حالا با همون فرض، تو ساعت شلوغی ممکنه 160 نفر بخوان همزمان تو یه بازه زمانی فایلهای 4-5 مگی دانلود کنن. با این پهنای باند اگه تلاقی به وجود نیاد دانلود هر فایل بین 4-5 ثانیه بیشتر زمان نمیگیره. حتی اگه یه تعدادی از دانلودها هم با هم تلاقی کنن، چون پهنای باند به نسبت زیادتر شده، ممکنه به جای 4-5 ثانیه حداکثر 10 ثانیه طول بکشه. این جوری پهنای باند به ازای هر دانلود زودتر تخلیه میشه و افراد کمتر احساس کاهش جدی سرعت میکنن. به همین خاطر شرکت میتونه به جای 320 نفر تعداد بیشتری رو روی همین خط به اشتراک بگذاره و با تقریب خوبی به مشکل جدی نخوره.
حالا هر چی پهنای باند بازتر باشه مثلن 155مگابیت یا حتی بالاتر تعداد مشترک روی اون پهنای باند میتونه به صورت تصاعدی بیشتر بشه.
شما از دوستانی که تو بلاد کفر دارین بپرسین، معمولن فایلهایی که دانلود میکنن چه اندازهای داره. با سرعت 50 مگابیت تو 1 دقیقه یه فایل حدودن 350مگابایتی رو میشه دانلود کرد. مطمئنن اکثر افراد فایلهای به این بزرگی رو دانلود نمیکنن اونجا مگه بخوان فیلم ببینن. برای دیدن فیلم HD هم یه پهنای باند 5مگابیتی عملن کفاف میده و بخش زیادی از اون 50مگابیت خالی میمونه. این جوری ISP مطمئنه که اگه روی 50 مگابیت حتی 2000 تا 3000 نفر هم باشن، خیلی بعیده که پهنای باند مگر در شرایط استثنایی جوابگو نباشه.
نمیدونم تونستم منطقش رو برات توضیح بدم یا نه.
البته من پوزش میطلبم وسط حرف های شما اما فکر میکنم که همین الان توی ایران هم حتی اگر حتی بعدا قیمت اینترنت مشابه کشورهای اروپایی ویا بلاد کفر باشه همین کاربران ایرانی هم 90 درصدشون برای مصارف روزانه حتی کمتر از 1 مگا بیت براشون کافیه برای استفاده تبادل پیام و یا حتی کلیپ های 5 تا 10 مگابایتی . و استفاده بیشتر مشترکین همین تبادل پیام و کلیپ های چند مگابایتی هست .
اما حتی برای هر کاربر 1 مگابیت هم پهنای باند وجود نداره.
مصارف متعدد هستنقل قول:
1 مگ خیلی دیگه کمه
شما کلیپ 10 مگی دانلود می کنی
یکی فیلم فول اچ دی استریم می کنه
یکی بازی دانلود می کنه
یکی فقط وبگردی
یکی موزیک استریم می کنه
و نمیشه گفت همه در چه حد مصرف دارن
- - - Updated - - -
مصارف متعدد هستنقل قول:
1 مگ خیلی دیگه کمه
شما کلیپ 10 مگی دانلود می کنی
یکی فیلم فول اچ دی استریم می کنه
یکی بازی دانلود می کنه
یکی فقط وبگردی
یکی موزیک استریم می کنه
و نمیشه گفت همه در چه حد مصرف دارن
بله. الآن تو ایران به ازای هر کاربر ADSL (به بقیه روشها مثل اینترت موبایل و وایمکس و ... کاری ندارم) تقریبن 26 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند اختصاصی وجود داره. (حدود 200 گیگابیت پهنای باند اینترنت برای خدمات ADSL شرکتهای مختلف و حدود 8 تا 10 میلیون کاربر ADSL تو کشور وجود داره.)نقل قول:
واسه همینه که وقتی سرویس 128 کیلوبیت هم بگیریم اونو حداقل با 4 نفر دیگه شریکی گرفتیم در واقع. حالا سرویسهای بالاتر بیشتر میشه.
سلام.
داون استریم با وجود نرم افزار اکانتینگ و کنترل سرعت شرکتها دقیقا چه کاربردی داره؟بعنوام مثال اگر اینها داون استریم سرویس 10مگ روی همین مقدار ست کنن و داون استریم سرویس 6 مگ رو هم باز روی 10 ست کنن آیا سرعت دانلود و بقیه مسایله این دو سرویس با هم یکی خواهد بود ،اگر نه پس چه مزیتی داره روی 10 مگ بسته شدن هر دو سرویس؟
در کل میخوام بدونم تنها بالابردن داون استریم میتونه باعث افزایش سرعت دانلود یا وب گردی بشه؟و اینکه آیا شرکتها قبول میکنن داون استریم رو بالاتر ببندن؟
ممنون.
سلام...
من دنبال یک اینترنت نامحدود برای بک آپ هستم قصد دارم نامحدود طلایی 384 آسیا تک رو بگیرم لطفا دوستان نظرشون رو بگن و سرعت دان و آپلود رو هم همینطور اگه سرویس بهتری رو سراغ دارید تو این رنج قیمت لطفا پیشنهاد بدید.
ممنون.
- - - Updated - - -
سلام...
من دنبال یک اینترنت نامحدود برای بک آپ هستم قصد دارم نامحدود طلایی 384 آسیا تک رو بگیرم لطفا دوستان نظرشون رو بگن و سرعت دان و آپلود رو هم همینطور اگه سرویس بهتری رو سراغ دارید تو این رنج قیمت لطفا پیشنهاد بدید.
ممنون.
یه سوال در مورد رانژه و تخلیه داشتم
الان اسیاتک به من گفت که درخواست تخلیه شما تاییدیه از سمت مخابرات فرستاده شده ولی هنوز چراغ dsl مودم من روشنه ولی اینترنت قرمزه الان سوالم اینه که ایا پورت های هر شرکت توی مخابرات قسمت جداییه؟؟ یعنی امکان داره با توجه به اینکه پورت زیاده خط من رو کامل تخلیه نکرده باشند تا بعدا راحت تر برای سرویس دهنده بعدیم وصل کنن؟؟؟؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه چنین چیزی نیست dslam های هر شرکت جدا از همدیگن
الان اسیاتک گفت امروز ساعت 11 خط تخلیه شده ولی الان هنوز چراغ Dsl روشنه !!! خب منم زنگ زدم های وب گفتم درخواست مجدد بفرستین !نقل قول:
گیری کردیما مخابرات خیلی د.ی.و.ث.ی
الان چجوریه که به اسیاتک گفتند تخلیه شده ولی هنوز Dsl روشنه؟؟؟؟
ایا dslam همون پورته؟نقل قول:
پورت ها کنار هم هستن؟؟
به طور کلی کارشون راحتتر میشه ؟ یاسر لجبازی وشکایاتی که من کردم خط رو تخلیه نکردند تا اذیت کنن؟
dslam مودم های شرکتها در اتاق mdf هستند. همونطور که شما برای برقرای اینترنت بین سیستم خودتون و خط تلفنتون نیاز به مودم دارید شرکتها هم برای اتصال روترها و دستگاههای توزیع پهنای بانذد خودشون به خط تلفن شما در مرکز مخابرات به مودم نیاز دارن .نقل قول:
پورت هر شرکت مکان تععین شده خودشو در اون اتاق داره ... کار زمانبری نیست اما موضوع اینه اگه مرکز شلوغ و تعداد متقاضی زیاد باشه ممکنه چند روز طول بکشه از زمان دریافت تقاضا تا تخلیه خط.
در ضمن کسی لجبازی نمیکنه... چند تا کارمند حقوق بگیر هستن به نوبت کار انجام میدن ( بسته به وجدان کاری سریع یا اهسته)
الان مشکل اینه که به اسیاتک فرستادن که خط من تخلیه شده ولی الان چراغ DSL روشنه!!!!نقل قول:
جالب اینه که های وب درخواست رانژه منو فرستاده!!! بدون این که بگن از جای دیگه خطت رانژس!!!(چون توی سیستم نگاه میکنن) الان این کار مخابرات که خط رو بعد از دو هفته هنوز کامل تخلیه نکرده هیچ توجیهی داره؟؟؟؟
بعد دوهفته توی یه شهر کوچک که مطمئنم درخواست تخلیه و رانژه پایینه بازم حاضر نشدن تخلیه کنن!!!!
موندما !
دوستان پینگم شده 1080
چیکار کنم ؟
- - - Updated - - -
دوستان پینگم شده 1080
چیکار کنم ؟
بله. پورتهای هر شرکت جداست. این که گفته تأییدیه تخلیه از مخابرات فرستاده شده، احتمالن منظور اینه که مخابرات تأیید دریافت درخواست تخلیه رو داده. تو خود مخابرات از وقتی درخواست تخلیه رو میگیرن تا 72 ساعت خودشون مهلت دارن تا خط رو از رانژه در بیارن. اما معمولن کل 72 ساعت مهلتشون رو صبر میکنن.نقل قول:
تا وقتی چراغ DSL مودم روشنه یعنی خط هنوز تخلیه نشده و رانژه است.
سلام
دوستان یه لطفی میکنین منو راهنمایی کنین؟
چن هفته اس که قشنگ سرعت دانلودم از سرورهای خارجی افتضاح شده اونم به معنی واقعی کلمه !
من از اپ استور مثل سرورهای داخلی دانلودم رو میکردم تا اینکه یه دفعه این سرعت رو ورداشتن..در حدی که برای دانلود 10 مگ باید کلی منتظر بشم! سایت های خارجی هم که هیچی به بدبختی باز میشن برام
زنگ زدم پشتیبانی میگم اقا اینجوریه وضعیتم، میگم من بازی آنلاین میکنم، اما از بس که اوضاع داغونه بازی اصن برام باز نمیشه و ارور میده، ورداشته میگه ما برای سرورهای خارجی پاسخ گو نیستیم، میگه به ما مربوط نیس!!!
میگم خب مسخره یعنی چی که مربوط نیس؟! یعنی من بازیمو بزارم کنار چون دوست خوبه احمقم، آسیاتک پاسخ گویه سرور خارجی نیس ؟! :|
یک ساعت داشتم میگفتم که فلانه من سرویسم داغووون شده اصن هیچی باز نمیکنه، بعد ورداشته میگه مشکلتون چیه ؟!!! :|
میگه کارشناس میفرستیم درست کنه اما 15 تومن میگیره ازتون، میگم من هیچ هزینه ای به اون کارشناس تون نمیدم، ماهیانه دارم پول میدم دیگه این کارا چیه!! شما اگه به فکر رضایت مشتری تون هستین کارشناس تون رو بفرستین بیاد درست کنه بدون هزینه، میگه بله حتما اینطوره، ولی بدون هزینه نمیشه ! :|
الان واقعا گیر کردم چیکار کنم! سرور داخلی خوبه، من شبانه راحت میتونم هر چه قد میخوام بگیرم، ولی اخه باز کردن یه گیم ساده و اینستاگرام کلی پدرمو در میاره!! وی پی ان که هیچی!! اصن عشقی کانکت میشه!!
فقط لطفا بگین چی پیشنهاد میدین؟
دوست عزیز،دیگه اینترنت شده اینترانت. همه مون باید تن بدیم به این حقیقت. چیزیه که دولت سالها دنبالشه و سودجویان شرکتهای isp البته راضیند. فرقی نداره کدوم isp انتخاب کنی
حرف دلمو زدی نمیدونم والا خسته شدم از هرچی ISP گنده تو ایران!نقل قول: