چرا انگلیسی هم مینویسه ؟ مگه اپراتور خارجی هم دارین اونجا ؟نقل قول:
چرا انگلیسی هم مینویسه ؟ مگه اپراتور خارجی هم دارین اونجا ؟نقل قول:
:40:سلام شاهین جان خسته نباشی :40:نقل قول:
شاهین جان فقط شرق تهران نیست که مشکل داره ما غرب تهرانیم تو غرب تهران هم مشکل داره
مثلا صادقیه ، آیت ا... کاشانی، جنت اباد ، شهران ، آبشناسان و ... شاهین جان از غرب خبری نداری ؟ پوشش
اینور کی درست میشه ؟ شاهین جان قبلنا وقتی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میل میزدیم بهتر وکاملتر پاسخ میدادن ولی
الان نه ! چرا ؟ مثلا من مشکل غرب تهران رو گفته بودم یه همچین عکسی رو برام فرستادن و گفتن داره راه میفته
ولی با اینکه دوباره درخواست دادم دیگه نفرستادن . :40: شاهین جان :40: شما تو
این بخش دوستی یا آشنایی سراغ نداری که میلش رو به ما بدی و برامون از این عکسها و اطلاعات بفرسته ؟
یه نمونه که برام فرستادن رو اینجا میگذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلیغ جدید همراه اول رو با تبلیغ جدید ایرانسل مقایسه کنید :
همراه اول همون که یارو داره از کوه میره بالا.
ایرانسل همون که اولش سه تا بی ام و رو با صدای دزدگیر نشون میده!
خدایی کدومش باحالتره؟
به قول دوست عزیزمون :
با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید
فکرشو نمیکردم,یعنی اصلآ جا خوردم!:18: که با این وضع برخورد کنننقل قول:
بیشتر از اینا حقش بود,من بودم بدتر از این میکردم!:weird::angry:
فقط برای اینجور ادما!حیف ادم که به اینا نسبت داد! .....
سلام شاهین جان
شما در جواب سوال من در مورد طرح تشویقی دائمی گفتی تا 26 شهریور.منم عرض کردم تو سایت خوندم حالا متنهاش رو برات عزیزم عیننا ارسال می کنم:
3. شرایط مربوط به سیم کارت دائمی:
3-1- طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند.
3-3- مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
سوال دوم چرا سایت انقدر دیر به روز میشه اینم بهشون تذکر بده.چون خیلیهای مییان تو سایت می بینن مثلا استان سمنان فقط یک شهر اعلام شده که انتندهی داره در صورتی که الان 4 شهر اصلیش فعال.واین باعث میشه اگه میخاد بخره منصرف بشه.
نقل قول:
بابا ما رئیسمون (شارل نوبل و رنه) هر دوشون خارجین و ما هم باید باهاشون انگلیسی صحبت کنیم.
تمام این پروسه ها که برای ما ارسال می شه یه رونوشت هم برای اونا میره
نقل قول:غرب که خبری ازش ندارم و توی این بخشی که میگی آشنایی هم ندارم چون اونا میرداماد هستن و ما شیرپاستوریزه.نقل قول:
درباره این مورد با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث کردیم و شما می تونید به این 4 تا لینک بری و جوابت رو بگیری.نقل قول:
از این بیشتر برای این مورد جوابی ندارم
شاهين جان پيام خصوصي تو چك كن حتما !
جدا تا دریاچه نمک؟!!!!!نقل قول:
من که شمال تا خود معالی آباد رفتم آنتن میداد فکر کنم باید بالاتر هم بده...
راستی کسی میدونه الان کجاهای شیراز آنتن نمیده؟سایتش که تعطیله از اونجا نمیشه فهمید.
اوووووووووووووووو!!!!نقل قول:
حالا اشتباهی دستم به جای 5 رفت روی 4!!!شمام گیر میدیا!
حالا برد آنتن هاش چقدره؟
آنتنشم از روی پشت بوم و ... نیست...از این آنتن خوباست!:31:
به نظر شما تا خونه ما خوب آنتن میده؟همونجوری که گفتم همه ی ساختمون های اطرافمون 1 طبقست.
سروش جان الان شما تو خونه كه نشستي همه جاش راحت مي توني صحبت كني و آنتن فول هست ؟