دوستان جریان این 4.5g اینترنت همراه اول چیه هی تبلیغ میکنه ؟ سرعت دانلودش تا جند میره و از همه مهمتر پینگش رو 8.8.8.8 چنده؟ ممنونم جواب بدید
Printable View
دوستان جریان این 4.5g اینترنت همراه اول چیه هی تبلیغ میکنه ؟ سرعت دانلودش تا جند میره و از همه مهمتر پینگش رو 8.8.8.8 چنده؟ ممنونم جواب بدید
فعلا هرجا که دیدم در حد جکه. سرعتش از تری جی کمتره. مودم من کت 6 و میگم فعلا اشغاله.همون فور خالیش پهنای باند نداره. حداکثر ظرفیتشو نمیدن. نمیفهمم چرا مدام این اعداد بالا میره وقتی طرفیت و اجازه استفادش نیست. 4.5 میخایم چه کار. میشه اگه اشتباه فکر میکنم یکی منو توجیه کنه؟نقل قول:
اصلا مگه همراه اول 4.5 هم داره. تا به حال رویت نشده
با سه سیم کارت ب نام افراد مختلف تست کردم ! :n28: ربطی ب مصرف نداره کلا لیمیت شده .نقل قول:
احتمالا imei گوشی یا مک گوشی رو محدود کردند پس اگر میشه با یک گوشی دیگه هم اون 3 تا سیم کارت رو تست کنیدنقل قول:
- - - Updated - - -
احتمالا imei گوشی یا مک گوشی رو محدود کردند پس اگر میشه با یک گوشی دیگه هم اون 3 تا سیم کارت رو تست کنیدنقل قول:
سلام
من در تاریخ 18/11 مبلغ 890 تومن شارژ داشتم امروز دیدم شده 0
این مدت سیم کارتم اصلا وصل نبوده
مگه میشه؟!
دوستان اگه سیم کارت یو سیم نباشه شبکه ها رو جستجو کنی اگه تحت پوشش فورجی باشیم توی جستجو نمایش میده؟ یا حتما باید سیم فورجی باشه؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سرویس های ارزش افزوده فعاله روی سیم کارتت.نقل قول:
- - - Updated - - -
گوشیت 4g باشه نشون میدهنقل قول:
من تهران هستم
امروز رفتم مخابرات برای تبدیل سیم کارت مسول امور مشترکین بهم گفت انجام نده و فعلا پوشش خوبی نداره !!! و انجام نداد و گفت چند ماه صبر کن !!!
میگفتی چجور کارمند امورمشترکینی هستی که خبر نداری همراه اول 4.5g هم راه اندازی کرده . صبح تا شب هم داره توی سیمای ملی تبلیغ میکنه