[QUOTE=Behroooz;1082292]سلام .
ممنون که دعوت ما رو قبول کردید .
منم از شما تشكر ميكنم بابت حسن نيتي كه به من داشتيد و از اينكه منو دعوت كرديد.
1- به طور کلی یک خانم در جامعه ایران با چه محدودیتهایی مواجه هستش؟
محدوديت براي خانوم ها زياده . نمونش اين چند تا :
- يادمه سالي كه دانشگاه قبول شدم پدرم براي ثبت نام با من اومده بود. قبل از ثبت نام ايشون در به در دنبال راهي بودن كه بتونن برام خوابگاه بگيرن و تزشون هم اين بود كه اگر خوابگاه جور نشد برمي گرديم و ثبت نام رو بي خيال مي شيم. يعني حتي نمي خواست به اين فكر كنه كه من تو شهر يك خونه اجاره كنم.اينا همش بر مي گرده به ديدگاه سنتي و بومي جامعه. چون اگر من پسر بودم خيلي راحتر مي تونستن برام تصميم بگيرن.
- الان مي خوان يك گروه كوهنوردي تو وزارت راه تشكيل بدن تا ببرنشون همه قله هاي ايران را فتح كنن. منو همكارم دودل هستيم كه شركت كنيم يا نه؟ مي گيم شايد زن ديگه تو اين گروه نباشن، شايد فقط اين گروه براي آقايون هستش و يا ...ديگر.
- آقايون اداره دست جمعي مي رن اردو ولي ما خانومها نمي تونيم باهاشون بريم...مي گن زشته...يكي ببينه چي فكر مي كنه؟ بايد شوهراتون باهاتون باشن... اينا گوشهاي از محدوديت خانومها هستش...
2- ایا تا حالا دلتون خواسته که مرد بودید ؟
نه...با اينكه محدوديت خانومها تو هر زمينه اي زياده ولي بازم به زن بودن خودم افتخار مي كنم. چون فكر مي كنم تو جامعه اي كه اينهمه محدوديت براي ما وجود داره ، ولي بازهم من و امثال من تونستيم تا جايي كه ممكنه پيشرفت داشته باشيم.( دانشگاه ...شغل)
با تشکر