512 تقسیم به 8 بشه سرعت میشه 64نقل قول:
512 تقسیم به 4 بشه سرعت میشه 128
توی طرح های تشویقی این سرعت رو بهتون می ده و اگر شبکه ok باشه به این سرعتم خواهی رسید
Printable View
512 تقسیم به 8 بشه سرعت میشه 64نقل قول:
512 تقسیم به 4 بشه سرعت میشه 128
توی طرح های تشویقی این سرعت رو بهتون می ده و اگر شبکه ok باشه به این سرعتم خواهی رسید
آقا من مدتیه گوگل واسم ف.لتره!
سایت اصلیو میگم
واس شمام همینطوره؟
مال من خیلی وقته
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
تهران منطقه عباس آباد طرفای سید خندان(خخیابان خرمشهر اگه بلد باشین)نقل قول:
تبریک دوست من
میشه سرعت و منظقه تونو بنویسید
512 30 گیگ در 6 ماه البته با مودم بیرونی
خیلی هم خنکه 2 ساله دارم اصلا تغیر نکرده...نقل قول:
شما احتمالا بدنتون گرمه هنوز
خیرنقل قول:
برا من مثل فرفره کار می کنه
نقل قول:ای بابانقل قول:
نمیشه که واسه یکی قطع باشه،یکی استفاده کنه که:41:
این سرویس مبین نت چرا چند هفته ای هی قطع و وصل میشه ؟ چیکار دارن میکنن؟؟
دوست عزیز تازه حالت سومی هم وجود داره و اون منم. برای من کلا سرویسهای مربوط به گوگل سرعتش از دایال آپم پایین تره. مثلا جی میل رو با محیط اصلیش اصلا لود نمیکنه و فقط محیط ساده اش وصل میشه. اگر فایلی برام فرستاده باشن اصلا نمیشه از طریق جی میل دانلود کنم چون سرعتش واقعاپایینه. برای همین فوروارد میکنم رو یاهو و از اونجا دانلود میکنم. مورد بعدی جستجوی گوگله که اونم سرعتش خیلی پایینه و من قیدشو زدم.نقل قول:
خلاصه این است دیگه:31:
من الآن چند ماهه دارم میگم همین مشکلو دارم. کلا سرعت ssl پایینه( به غیر از بانک های ایران)نقل قول:
این مشکل هم فقط برای مبین نته و بقیه جاها هیچ مشکلی ندارن.
ولی یه روش هست که میشه راحت دورش زد و به ریش مبین نت و ... خندید:21:
نقل قول:اون تقسیم به هشتی که شما میگی تبدیل بیت به بایته! اون تقسیم به 4 هم مربوط به ضریب اشتراکه!نقل قول:
توی ضریب اشتراک 1 به 4 یعنی حداقل سرعت شما باید باشه 16 کیلوبایت بر ثانیه(128 کیلوبیت برثانیه)
و در حداکثر سرعت هیچ تغییری ایجاد نمیشه.
اما...
مبین نت برای تبلیغ میاد 512 با ضریب اشتراک 1 به 4 رو روی 768 میبنده که حداکثر سرعتش میشه 96 کیلوبایت برثانیه.
oh my god...:18:نقل قول:
حالا خوبه همه داریم از یه شرکت خدمات میگیریم:41:
چی بگم والا ......
برای من عالی کار میکنه
ADSL هم گرفتم ولی وایمکس بهتر جواب یده