اگه منظورتون معافیت سربازی هست که می تونه پیش دانشگاهی بره و اصل مدرکش رو بگیره و ببره برای دانشگاه!:20:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه منظورتون معافیت سربازی هست که می تونه پیش دانشگاهی بره و اصل مدرکش رو بگیره و ببره برای دانشگاه!:20:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي دوست عزيز.نقل قول:
صبح كه رفتم فرم ها رو نداشتم و رفتم كپي كردم بعد پر كردم فرم ها رو و رفتم مرحله ي 1 جايي كه مدارك رو تخويل ميگرفتن. كپي هاي شناسنامه و كارت ملي و كارت پايان خدمت و قبض تاييد پست و كپي هاش و فيش 60 تومن و اون فرم ها.
مرحله 2 هم اون 60 تومن رو چك ميكردند و بايد پشتش نام و نام خانوادگي مينوشتي و شماره دانشجويي رو ميگرفتي. مرحله ي 3 هم اسمت رو از كامپيوتر درمياورد و مشخصاتت رو مينوشت : دين و نحوه ي قبولي (آزاد يا غيره ). قسمت بعد يه كسي بود كه يه يوزر نيم و پسوورد داد به من كه گفت واسه رفتن به سايت و انتخاب نهايي هستش.
محله ي 5 رفتم انتخاب رشته كه ميديدن پيشنياز داري و وضعيتت چجوري و با توجه به اون واحد ميدادن بهت.
مرحله ي بعد هم يه سري اطلاعات بود كه دادن بهم روي برگه : كي بريم ثبت نام ( از اينترنت )و ...
من یه سوال داشتم :31: الان من که متولد 71 هستم و احتیاج به دفترچه ندارم باید تو فرم بخش نظام وظیفه کدوم گزینه رو بزنم؟:11:نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوست گرامی/نقل قول:
در خصوص قبض تایید پست توضیخ می فرمایید؟/
ایا بخش پستی در دانشگاه حضور ندارند؟/
با تشکر از شما/
نقل قول:
سلام عزيز جان.
نه بخش پست تو دانشگاه وجود نداره. خودتون ميريد به نزديك ترين مركز پست بعدش اونجا 2 تا پاكت ميدن بهتون يكي بزرگ و يكي كوچيك رو جفتش منطقه ي آموزش و پرورشي كه مدرك گرفتيد رو مينويسيد. رو يكيش اسم و شماره ي خودتون آدرس منزل رو و روي يكي ديگه ادرس دانشگاه رو(اين ها فرستنده ها و گيرنده ها بودش / تو پست نمونه هاش رو به ديوار زدن براي راهنمايي ). يه فرم هم هست كه پر ميكنيد و تحويل ميديدد بعد همونجا فيش تاييديه رو ميدن بهتون و ميبريد دانشگاه ( فكر كنم اگه كپي هم ازش بگيري خوب باشه )
نميدونم دوست عزيز ولي فكر كنم خود دانشگاه برگه ي معافيت سربازي رو كه دليلش تحصيلي هست رو ميفرسته واسه نظام وظيفه. شما نياز نيست اقدامي كنيد خود دانشگاه فكر مكينم نامه ميزنه به نظام وظيفه.نقل قول:
من یه سوال داشتم الان من که متولد 71 هستم و احتیاج به دفترچه ندارم باید تو فرم بخش نظام وظیفه کدوم گزینه رو بزنم؟
با تشکر از پاسخ خوب شما/نقل قول:
چه مدارکی را بایستی به پست تحویل بدهم؟/
اصل مدرک یا کپی یا آن؟/
مگر نباید مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی را همگی یکجا به دانشگاه تحویل دهم؟/
زمان ما این طور بود سال 88 که در دانشگاه یه اتاق دفتر پستی زمان ثبت نام حضور داشت و فقط کپی مدارک را تحویل میگرفت و یک رسید پستی میداد و اصل مدارک را جای دیگری تحویل داده میشد/
الان تغییر کرده برای دوستم؟/
مزاحم اوقات شریفتان شدم/
هيچ مدركي رو شما به پست نميديد( دقيقا همين كه خودتون گفتيد) فقط يه كپي لازم هست + 8500 تومن پول. فقط مشخصات مدرك ( پيش يا ديپلم ) رو مينويسيد توي اون فرم ... اصلا اصل مدرك رو پست نميكنيد ...( يا موقتش رو ) چون بايد تحويل دانشگاه بديد.نقل قول:
الان بايد رفت پست و تو خود دانشگاه اين كار و نميكنن ( براي من كه اينجوري بود / تهران مركز)
موفق باشي عزيز جان :11:
خیلی ممنون دوست عزیز
پس من فردا برم پست و کپی مدارک رو بدم با 8500 پول بعد اونها هم به من رسید بدن
برم دانشگاه و 60 تومن بریزم و ادامه کاغذ بازی توی دانشگاهه ... ؟
چه مسخره بازیه ها.
باز هم تشکر بابت توضیح.
کسی نبود جواب ما رو بده ؟نقل قول:
سلام دوست عزيز.نقل قول:
سوال اولت كه بايد جفتش رو داشته باشي وگرنه گير ميدن. اگه كارت ملي هم نداري بايد ميرفتي اون برگه اي رو. ميگرفتي كه بهت ميدن تا زمان تحويل كارت اصلي.
سوال دومت : اگه امسال تازه كنكور دادي خود دانشگاه كارت رو با نظام وظيفه درست ميكنه و نيازي به اقدامي از ظرف خودت نيستش.
سوال سوت : بومي بودنت رو هم مدرك خاصي نمي خوادش ... من كه ثبت نام كردم چيزي ازم نخواستن مثل قبض آب و برق يا نميدونم اجاره نامه و اين چيزا ...
چهارم : رودهن رو هم اگه زمانش رو همون 26 تا 31 زده(به گفته ي خودت / من اطلاع ندارم ) سعي كن همون روز اول 8 صبح با تمام مدارك اونجا باشي. ( واسه تهران مركز كه از 22 شهريور بودش ! )
سوال آخر : فقط اون 60 تومني كه براي خدمات اداري ! هست رو بايد واريز كني بعد كه 6-7 مرحله واسه ثبت نام رو گذروندي آخرش يه يوزرنيم و پسوورد بهت ميدن و باقي كار رو از اينترنت و با كارت و رمز دوم انجام ميدي.
موفق باشيد