-
فكر كنم تجربه خوبي روي كارب داريد، بنابراين پيدا كردن مشكل چندان سخت نبايد باشه.
قبل از بستن روي ماشين، پمپ شتاب رو آزمايش ميكنين؟
با ريختن كمي بنزين توي كارب و حركت دادن خروسك كاربراتور( يا همان اهرمي كه سيم گاز به اون متصل ميشه) اگه بنزين از نازلهاي كارب به دهانه پاشيده شد، پي پمپ شتاب خوب كار ميده و اگر نه، پس مشكلي داره كه معمولا از خشكي لاستيك پمپ و يا ترك برداشتن بوجود مياد.
اين كاربراتور ماشين شما، واقعا خيلي ساده تر از نمونه ماشين منه، البته تعجبي نداره چون توي ليست مدلهاي مختلف كارب تك دهنه كه داخل كيت گذاشته شده، تعداد زيادي از اين كاربها رو كه با شماره سريال مخصوص خودشون مشخص شدن ، نام برده و احتمالا براي مدلهاي مختلف با حجم و قدرت و يا حتي دستي و اتوماتيك بودن ماشين و يا با و بدون كولر بودن ساخته شدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
واشر پمپ شتاب کاملا سالم و نرم بود و قبل از خرد کردن کاربراتور وقتی هنوز داخل کارب بنزین بود تستش کردم.
این کارب یه جای لوله ی مکش کم داره و فکر کنم منیفول ماشین هم با توجه به اینکه موتور برای ماشین دنده ای بوده و من ماشین رو اتومات کردم یه جای لوله مکش کم داره!!
در نهایت باید یا کارب فابریک سی 6 بگیرم و یا روی منیفول جای مکش رو درست کنم.
-
پس به احتمال زياد اين كاربراتور براي مدلهاي ساده شش سيلندر ساخته شده بوده، مثل ايمپالا اواخر دهه 60 ( مدل بيس) كه حتي بوستر ترمز هم نداشتن، و يا وانتهاي شش سيلندر كاستوم.
ايمپالا 2012 ، پدال ترمز دستي كه در واقع ديگه هيچ كنترلي با دست نداره، و با يه بار فشار دادن پدال ترمز گرفته ميشه و با فشار دوباره ترمز رها ميكنه. مكانيزم اون با ماشينهاي خودمون تا حد زيادي تشابه داره و تغيير زيادي نكرده( منهاي حذف دسته آزاد كننده ترمز)
مجله ماشین:
ثبت نام و شمارهگذاری خودروهای تاریخی به منظور شناسایی و تفکیک خودروهای ارزشمند از اتومبیلهای فرسوده و حفظ این بخش از آثار فرهنگی کشورمان، از سوی دبیرخانه شناسایی و صیانت از خودروهای تاریخی (کلاسیک) مستقر در کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ج.ا.ا آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران؛ دبیرخانه شناسایی و صیانت از خودروهای تاریخی، از تمامی دارندگان خودروهای کلاسیک سواری و وانت، اعم از پلاک قدیمی و یا ملی "حسب مورد"، وزارتخانهها، سازمانها، موسسات، شهرداریها و کلیه نهادها که سال ساخت آنها به 1988 و قبل از آن باز میگردد، دعوت کرد تا با مراجعه به وب سایت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به نشانی
و تکمیل فرمهای ثبت نام، درخواست خود را برای دریافت پلاک تاریخی ارائه کنند.
بر اساس این خبر، با اتمام ثبت نام، دارندگان و مالکان خودروها رسید و کد رهگیری دریافت خواهند کرد و پس از بررسیهای اولیه توسط اعضای کارگروه، زمان کارشناسی نهایی به مالک یا دارنده خودرو اطلاع داده میشود. سپس خودرو به مکان دبیرخانه منتقل و در صورت دریافت نظریه مثبت کارشناسی، برای نصب پلاک به راهور و به منظور دریافت شناسنامه تاریخی به سازمان میراث فرهنگی معرفی خواهد شد.
لازم به ذکر است که در آیین نامه مصوب دولت، خودروهای تاریخی اینگونه معرفی شدهاند: خودروهای تاریخی به خودروهایی اطلاق میشود که ضمن حفظ اصالت (کالبدی) از سلامت فنی کامل برخوردار باشد.
همچنین انواع خودروهای تاریخی نیز به این شرح تعریف شدهاند: الف- خودروهای نفیس: خودروهایی که بیش از50 سال از عمر آنها گذشته باشد، ب– خودروهای قدیمی: خودروهایی که بیش از 25 سال از تولید آنها گذشته باشد و از لحاظ طراحی و مهندسی ساخت و یا کاربردی بی نظیر باشند، ج– خودروهای ویژه: خودروهایی که دارای بعد فرهنگی باشند.
نظر دوستان در اين مورد چيه؟
-
سلام
دوستان عزیز این رو بعد از کلی غیبت میذارم این عکسا تقدیم میکنم به دوستداران ماشین آمریکایی
خودم گرفتم روستای ابیانه واقعا زیبا یود:n19::n19:
-
در مورد پلاک کلکسیونی به نظرم تا این کار عملی نشه و وضعیت و شرایط رو نبینیم نمیشه گفت چطور میشه !
اینکه مثلا در مورد 25 ساله ها گفته که باید بی نظیر باشه چه ماشینی از نظر اونها بی نظیره؟؟؟
و اینکه وضعیت تردد به چه صورته ؟؟ یا مثلا چه هزینه هایی میخوان با این کار بتراشن؟؟؟؟
-
کاربراتوری که سرویس شده بود و سوزن و ژیگلور فابریکش رو با یه نمونه سوزن و ژیگلور دیگه (نو) تعویض کرده بودم و ماشین رو روشن کردم که متوجه شدم ماشین ریپ میزنه و موتور صاف کار نمیکنه و قابل تنظیم هم نیست!!!
خلاصه متوجه شدم که جز با سوزن و ژیگلور فابریک که سایز سوزن 100 و سایز ژیگلور 130 هست کار نمیکنه و فورا کاربراتور رو باز کردم و همان سوزن و ژیگلور فابریک رو که سالم هم بودن رو کاربراتور بستم و ماشین رو روشن کردم و ماشین به خوبی کار کرد و خیلی نرم هم گاز میخورد و صاف کار میکرد.
البته کاربراتور قبلی که رو ماشین داشتم با انواع سوزن و ژیگلور کار میکرد!!!! فکر کنم به خاطر به هم خوردن پایه نگه دارنده سوزن بود که سوزن رو بالاتر از حد معمول نگه میداشت.
راستی علت خرابی کاربراتور رو هم پیدا کردم و اینکه چرا اینقدر زود کثیف شده!!
تقصیر خودم بود و یه اشتباه کرده بودم و اونهم این بود که 3 سال پیش که یه فیلتر بنزین بزرگ سر راه کاربراتور بسته بودم و همینطور کار میکرد و حسابی توش اشغال جمع شده بود و بعدها در تعمیرات دیگری که روی ماشین انجام داده بودم و اون فیلتر و شلنگش رو باز کرده بودم و مجددا نصب کردم ولی در نصب مجدد همون فیلتر اون رو برعکس بسته بودم!!
خلاصه این شده بود که هرچی جرم توی 3 سال داخل فیلتر جمع شده بود خالی شده بود داخل کاربراتور و ....:45:
-
سلام. رفتم لنت خریدم پارس ! اما دیدم چسبی هست. بر خلاف چینی ها که پرچی هست این چسبی هستش!
ترمز ساز بهم گفت این ایرانی ها اصلا کیفیت ترمزی نداره. گفت همون چینی ها بهتره!
خب شما چی توصیه میکنین؟
چینی مارک FVP در جعبه های مشکی به همراه لوازم.
ایرانی مارک پارس. بدون لوازم
متاسفانه در حال حاضر ایرانی رو خریدم. البته قابلیت مرجوعی هم دارم.
-
من هم یه دست لنت جلو پارس گرفتم و پرچی نیستن ولی زمانی که گرفتم قیمتش یک سوم جنس چینی بود.
از نطر چسبی بودن که فکر نکنم مشکلی پیش بیاره و تا حالا نشنیدم کنده بشه .در کل لنت رو اگه بدید با جنس خوب بکوبن خیلی بهتر میشه.
-
لنتهاي پارس در كل آنچنان كيفيتي ندارن( براي همه مدلهاي اتومبيل كه توليد شده) بيشتر بخاطر تبليغات اون رو ميشناسن تا كيفيت. البته يك مدتي هم تقلبي اونها توي بازار زياد شده بود.
يك بار براي كامارو لنت پارس استفاده كردم( جلو) و اشتباه بود چون نسبت به نمونه هاي خارجي( تايواني، چيني و يا ايراني از ماركهاي ديگه) كيفيت ترمز گيري كمتري داشت.
وقتي گرم ميشدن به صدا ميافتادن و كاملا مشخص بود كه توانايي اونها در ترمز ،در سرعتهاي بالاي 50 يا 60 كيلومتر ، به نسبت نمونه هاي ديگه كمتر ميشه .
اونها بطور موقتي با نمونه هاي دست دوم كه اتفاقا خيلي هم بد سابيده شده بودن و اصلا هيچ تناسبي با هم نداشتند تعويض كردم و كيفيت ترمز خيلي بيشتر شد! ولي دوباره همون پارس رو سوار كردم تا اينكه ماشين فروخته شد.
الان لنتهاي جلوي نوا پارس سوار شده كه چندان بد نيست اما حس ميكنم ميتوننه بهتر باشه.
-
درود خدمت همه هم قطار های گرامی.
با دوستان هم قطار دیگه که صحبت میکردیم به این نتیجع رسیدیم که به علت بازار آشفته داخل و عدم وجود جنس با کیفیت در داخل،بهترین کار این هست یه لیستی از لوازم مصرفی خودروها تهیه بشه که بر اساس اون لیست و تعداد درخواست دوستان همشونو از آمریکا خریداری کنیم.
لوازم حساس و مهمی مثل:
لنت اصل
افتامات دینام که اصلیش نیست و متفرقه هم اشغاله
شمع و وایر اصل
کیت کاربراتور اصل
و....
خورده ریزهایی که وزن زیادی هم ندارن اما از نظر کارایی بسیار خوب عمل میکنن.
بهترین راه همین هست.