اردبیل هستمنقل قول:
شبها فقط می تونی با سرعت اسمی دانلود کنی
یعنی 128 بگیری با 14 دانلود می کنی
2مگ بگیری با 240 دانلود می کنی
Printable View
اردبیل هستمنقل قول:
شبها فقط می تونی با سرعت اسمی دانلود کنی
یعنی 128 بگیری با 14 دانلود می کنی
2مگ بگیری با 240 دانلود می کنی
سلام همشهری . من مرکز مخابراتی رجایی هستم . والا من که اصلا راضی نیستم !! همش قطع . همین الان حدود 1 ساعت قطع بود :41: سرعت هم روزانه خوبه . ولی شبا سرعت میشه 20-30 :13: من دیشب کلا 300 مگ دانلود کردم :19: 10 روز مونده به دورم اگه تو این 10 روز وضعش درست شد تمدید میکنم . وگرنه 1 لحظه نمیمونم :11:نقل قول:
سلام.امشب یه فایل 2گیگ رو میزارم رو دانلود ببینم چی میشه.من مرکز آزادی هستم ولی حدوده 5 روزه که اومدم آسیاتک قطعی نداشتم.فردا خبرشو میگم.راستی اگه سرویسمو 1mb کنم تاثیری تو سرعت دانلود روزانه و شبانه داره ؟ یا همشون رو یه سرویس بسته میشن؟نقل قول:
سلام
منم اهوازم مرکزرجایی
حدودیک ماهی میشه افتضاح شده.پینگ که میگیرم یکی درمیونtime outداره
اره یه دوست دیگه هم دارم . اونم مرکز آزادی . اونم میگه اصلا قطعی ندارم !! :41:نقل قول:
آره دوست عزیز مال منم همینطور !! شما هم قطعی زیاد دارید ؟! چراغ لینک مودمتون مدام خاموش میشه ؟! فکر کنم مال همین مرکز رجایی باشه :13: ولی من شاتل که بودم اصلا قطعی نداشتم . فکر کنم تجهیزات آسیاتک توی مرکز رجایی مزخرف !! :41:نقل قول:
امشب یعنی درحد فاجعست 10 تا فایل با هم گذاشتم روی هم 25 K داره میگیره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پیش بینی این روز رو می کردم
شرکت یوزر اضافه کرد پهنای باند کم اورده
الان این نت 2 مگ من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم گفت ترافیک بالا رفته.
سرعت به شدت افت کرده !!!
سرویس 2 مگ : کیمیا !
سرعت ماکزیمم رو 30 می چرخه .
دقیقا برای منم به همین صورته
فکر می کنم شیر شده باشه بین 8 نفر
جمعی از مشترکای لایـــــزر یکی از خصوصیاتشون این بود دانلود زیاد می کردند و شاید خود من نوسان دانلود شبانه حدود 100 مگ می شد و بسته به سرعتی که داشتی حداقل خیالت راحت بود که دانلود شبت درسته !
از اونجایی که بچه های لایزر بد عادت شدن که هر شب راس ساعت گذاشتن و دانلود درسته و مثل الان من بی خیال دان شبانه نمی شدن اینا یهو کمبود آوردن ! اگر به همین منوال باشه واقعا سخته تحمل این قضیه !
ولی نباید زود قضاوت کرد !
Maybe بهتر بشه !