سلام دوستان
مدل K750 ،مسیجهایی که عدد هستند را به طور نا مفهوم نشان میده البته با مدلهای اریکسون و سامسونگ مشکلی نداره بیشتر با سری اپل این مشکلو داره باید چی کار کنم؟
Printable View
سلام دوستان
مدل K750 ،مسیجهایی که عدد هستند را به طور نا مفهوم نشان میده البته با مدلهای اریکسون و سامسونگ مشکلی نداره بیشتر با سری اپل این مشکلو داره باید چی کار کنم؟
سلام.نقل قول:
اینجا مربوط به پاکت پی سی و مشخصا" X1 هست تو تاپیک خود گوشی مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسید.:11:
سلام ...نقل قول:
برای خرید گوشی اونم از نوع ویندوز موبایل با توجه به اینکه ویندوز موبایل 7 وارد بازار شده ( و البته خیلی هم موفق نبوده ! ) عملا خرید گوشی ویندوز موبایل الان درست نیست چرا که این سیستم عامل فعلا در مرحله گذر به سر می بره . به شخصه پیشنهاد میدم برید سراغ اندروید . با این وجود اگه باز هم اصرار به خرید ویندوز موبایلی دارید بفرمایید تا چند تا گوشی پیشنهاد بدم .
برای خوندن کتاب و ... هر چه صفحه بزرگتر بهتر ! صفحه 3 اینچی این گوشی با اومدن گوشی هایی با صفحه های عظیم کوچک هست . از لحاظ سرعت لود هیچ مشکلی نداره و قبلا خودم تست کردم .
فیلم برداریش عادیه ، عادی .
X2 هم به نسبت X1 ارزش خریدن نداره . اگه قرار باشه گوشی تاچ بگیرید صرفا به فکر گوشی با صفحه خازنی باشید نه مقاومتی .
X1 کلید جهت داره . اون قسمت وسط هم هم لمسی هست و هم قابلیت فشرده شدن داره .
شما به لینک زیر مراجعه کنید ، ببینید می تونید ثبتش کنید یا نه :نقل قول:
از قسمت خدمات مشترکین گزینه ثبت سریال گوشی رو انتخاب کنید .کد:http://mci.ir/web/guest/home
خیلی ممنون از پاسخنقل قول:
من شنیدم آندروید روی ویندوز نصب میشه .... البته قطعا اون آندروید واقعی نمیشه
مورد بعدی اینکه من زیاد به گوشی ور میرم و برنامه های مختلف نصب میکنم اگه آندروید مشکلی در این زمینه نداره
چندتا گوشی ویندوز و آندروید پیشنهاد بدید ....البته با شرایطی که تو پست قبلی گفتم
کلید جهتی ، دوربین دوم ، دوربین اول خوب با اتو و ماکرو، فلاش ، سرعت خوب ، صفحه بزرگ ... حت الامکان صفحه کلید کامل ، ساپورت فارسی ........ و از همه مهمتر حداکثر 350
که البته من بجز x1و x2 چیزی ندیدم ......و قطعا شما اطلاعات بهتری دارید .
ممنون
سلامی دوباره
با توجه به شرایطی که فرمودین من گزینه های زیر رو پیدا کردم . اما باید بگم که کلید های جهت الان دیگه خیلی کم در گوشی ها قرار داده میشن ، همچنین چون صفحه ها بزرگ تر شده و تاچ ها مطلوب کیبورد هم طرفدارانی کمتری داره و اکثر گوشی ها بدون کیبورد هستند .
HTC Legend
HTC Wildfire
Samsung B7610 Omnia Pro
SE X2
SE X1
سه گزینه اول رو باید قیمت روز بازار رو بگیرین چون من طبق قیمت های تقریبی جهانی و داخلی بررسی کردم .
ممنوننقل قول:
گزینه اول دوربین جلو نداره ( من به جای آینه ازش استفاده میکنم ) .... قیمت بالاتره
گزینه دوم که هیچ
گزینه سوم خیلی عالیه ... ولی من که قیمتی ازش پیدا نکردم ...ظاهرا هنوز رسما ایران نیومده
موندم بین x1 , x2
در حقیقت x2 مدل بهتر شده ی x1 هست ... سخت افزار که یکیه ... نرم افزار رو هم که میشه یکی کرد ...
دوربین و صفحه نمایش دو دلم کرده
x1 حرف نداره
از راهنماییهاتون ممنونم ... خیلی ممنونم
از لحاظ نرم افزاري x1 قابليت تغيير وحشتناكي داره! تا الان من هرگونه ويندوز و حتي اندرويد رو نصب كردم . X٢ اين قابليت رو نداره،در مقابل در x٢ خبري از ترك خوردن قاب نيست و زيباتر طراحي شده.با هر دو كار كردم و بايد بگم از لحاظ كيفيت تصوير x٢ بطور محسوسي بهتر ولي از لحاظ تاچ حداقل اون گوشي كه من باهاش كار كردم اصلا چنگي به دل نميزد ! اگه كلا تاچش اينگونه باشه اصلا x٢رو پيشنهاد نميدم.از لحاظ دوربين هم راضي خواهيد بود مگر اينكه توقع بالايي داشته باشيد.
موفق باشيد
عکساش تقریبا خوبه
یه سوال
میشه کیفیت فیلمش رو بهتر کرد .... یعنی فرمت ذخیره رو عوض کرد ؟
اگه بشه x1 رو انتخاب میکنم
در صورت امکان معایبی که آدم رو اذیت میکنه را هم بگید
راهی برای تغییر فرمت ذخیره کردن فیلم سراغ ندارم یا تا حالا ندیدم .
مشکلی که سابقا وجود داشت ترک خوردن قاب X1 بود که فکر کنم در سری های جدید حل شده . گرچه همون ترک ها هم ( گوشیه من 3 تا ترک برداشت ! ) خللی در عملکرد گوشی ایجاد نمی کنه (یا حداقل من تا حالا ندیدم ایجاد کنه! )
چیز خاص دیگه ای نیست که آزاردهنده باشه ، حداقل از نظر من .