دوستان من دو تا باند پایونیر انداختم رو ماشینم اصلا صدای خوبی نداره. صداش تیزه و گوش آدم رو اذبت می کنه. اکولایزر رو هم دستکاری کردم فرقی نمی کنه. می خوام دو تا باند بگیرم که صداشون نرم باشه و کیفیتش عالی باشه. شما چی پیشنهاد می دید؟
دوستان من دو تا باند پایونیر انداختم رو ماشینم اصلا صدای خوبی نداره. صداش تیزه و گوش آدم رو اذبت می کنه. اکولایزر رو هم دستکاری کردم فرقی نمی کنه. می خوام دو تا باند بگیرم که صداشون نرم باشه و کیفیتش عالی باشه. شما چی پیشنهاد می دید؟
دوستان یه پراید 131 گرفتم میخوام ضبط فابریکشو بفروشم چند خوبه یو اس بی هم میخوره؟
یه پخشو باند میخوام تا 150 بدون امپو سابو این چیزا... به نظرتون چی بگیرم تا این قیمت؟ ممنون
گارانتی کنوود نت الکترونیک هست و واقعا هم عالی هستنقل قول:
چرا میخوای بفروشی؟!نقل قول:
وقتی خواستی ماشینتو بفروشی شاید به مشکل بخوری ها مگر اینکه ضبطتم باهاش بدی
فکر میکنم 4250 پایونییر تو همین قیمتاست؛ واقعا پخش خوبیه
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسخی که دادی فقط اینکه عالی هست منظورت خود گارانتی کنوود الکترونیک بود که خوبه و یا اینکه کالا پخش های کنوود خوب هستند؟نقل قول:
تجربه استفاده از این مدل رو داری؟ یا اینکه ازش چیزی شنیدی مبنی بر خوب یا بد بودنش....؟ KDC-U546BT
خواهشا سریع تر بگید می خوام همین روزا بخرم
با سلام خدمت دوستان
لطفا با مشخصات زیر بهم ضبط های موجود در بازار و قیمتهاشون را معرفی کنید .ظمنا بگید کدوم را پیشنهاد میدید :
ساپورت MP3
دارای USB
دارای ساپورت Ipad و Iphone
دارای CD اگر DVD باشه بهتر ولی میخوام بدونم چقدر تفاوت قیمت برای CD و DVD هست
دارای خروجی مخصوص آمپلی
دارای خروجی مخصوص ساب
میخوام بشه با کنترل فرمون هم با ضبط کار کرد
ماشین 206 هست .ضمنا بهم بگید اگر نخوام ساب بزارم چه بلندگوهایی را پیشنهاد میدید ؟
حتما آمپلی هم نیاز دارم یا نه ؟
کدوم بلند گو آمپلی میخواد و کدوم نمیخواد .
قیمت ها شامل قیمت ضبط - قیمت آمپلی - قیمت بلند گوها (جفتی) و هرچی مورد نیاز هست را بگید .
برا هزینه برام برا قیمت های 250 300 400 تک تک پیشنهاد بدید .
یه سوال دیگه .مثلا یه جفت 6975 کافیه یا ساب هم میخواد ؟ اگر کافیه آیا آمپلی هم میخواد ؟ چه مدلی و چنده ؟غیر آمپلی دیگه چی میخواد ؟ ظمنا این باند دو مدل قدیمی و جدید داره که گویا مدل قدیمی قیمتش 2 برابر هست .فرقش چیه ؟
دوباره سلام
در پستی مطالب زیر را دیدم بنظر دوستان درست هست ؟
"رقیب سرسخت 6975 پایونر باند 718 کنوود هست..که از لحاظ بیس در نظر بگیریم 718 از 6975 سرتر هست"
"باند 693 JBL از 6975 سرتر هست"
"1073 DLS بهترین باند جهان شناخته شده..و هیچ گونه نقصی نمیشه ازش گرفت و کیفیت صدا و تفکیک صداش در حد کامپونت هست..با بیسهای قوی.."
دوستان قیمت 3 باند بالا چند هست ؟
من اگر نخوام ساب بزارم و فقط 2 تا باند و امپلی بخوام کدوم یک از باند های بالا را پیشنهاد میدید و جفتی چند هستند ؟
غیر از این 2 باند و آمپلی چبز دیگه ای هم لازم دارم (غیر ضبط) ؟ ماشین 206 با بلندگو های روش هست .
آمپلی هم بگید چی بگیرم و چند هست ؟
سلام.
دوستان بلاخره سیستم رو خریدم مونده بستنش :دی
DEH-6350 SD تهیه کردم به همراه یک جفت 718 اورجینال :دی
یک آمپ 1440W دو کاناله SPL دارم که برای 718 میبندم....
یک Kenwood 350W هم دارم برای باند ها جلو (206) و تیوتر ها میبندم....
نظر شما چیه؟
همه چی تکمیله دیگه برو واسه نصب کامپا چی ان؟نقل قول:
سلام
می خوام واسه پراید 141 پخش و باند پایونیر بگیرم که فلش خور باشه و امکاناتش نسبتاً خوب باشه
آمپلی نمی خوام فعلاً
حداکثر می تونم 300 هزار هزینه کنم. البته اگر با یکم هزینه بیشتر می شه چیز بهتری گرفت می شه یه کاریش کرد.
لطفاً چند تا مدل خوب از پایونیر پیشنهاد بدین البته با قیمت.