آره صادق جان انجام میدننقل قول:
اگر ادا و اصول در آورد که خط فلان هست و .... ! بگو هر چی شد به عهده خودم :n01:
پروفایل گیم هم نمی دونن چی هســـت اصلا :n29:
Printable View
آره صادق جان انجام میدننقل قول:
اگر ادا و اصول در آورد که خط فلان هست و .... ! بگو هر چی شد به عهده خودم :n01:
پروفایل گیم هم نمی دونن چی هســـت اصلا :n29:
به مسئول صدای مشتریان آقای حبیبی ای میل زدم برام باز کرد داشتم کلا ازش ناامید میشدم.نقل قول:
هر وقت اینجوری شدنقل قول:
شما صبح روز کاری زنگ بزن پشتیبانی هر کاری باشه برات انجام میدن
بعد از ساعت کاری 2 2:30 دیگه عملا کسایی که هستن محدودیت دارن روی یه سری کار ها
ولی صبح ها نه :n16:
۱ مگ ۳ گیگ رو باز کرد بالاخره ؟؟نقل قول:
این آقای حبیبی رو من خیلی اذیتش کردم بهش بگو منو رو میشناسه ؟ دیوونه میشه اسم منو بگی بهش !! ، تو اون ۱ هفته ای که تو فن آوا بودم فکر کنم بیشتر از ۵۰ دفعه بهش زنگ زدم ولی خیلی کارش خوبه برعکس بقیه افراد توی فن آوا که فقط دنبال بهونه اوردن و دروغ گفتن هست
ایشون بدون هیچ دروغی از همون اولش گفت شبانه محدود میشه به ۲ مگ ،
تمام سعیش هم میکنه که مشکل رو حل کنه حتی برای مشکل من که به دروغ فروشنده فن آوا گفته بود شبانه محدود نمیشه ، با بخش فنی صحبت کردن استثنأ برای خط من رو شبانه باز بزارن که دیگه قسمت نشد بمونم چون هم پارس آنلاین شبانه رو دوباره اوکی کرد ۱ ساله ازش گرفتم هم اینکه سرعت وکشش تجهیزاتشون تو مرکز ما نسبت به پارس آنلاین کمتر بود
نقل قول:
:دی
زنگ زدم برام روی 8 بستن، گفت تا 10 هم میدیم ولی دیگه اون ماله 2 مگ هاس :دی
سلام دوستان.
من شیرازم. میخواستم سرویس نامحدود برنزی 1024 یا 2048 رو بگیرم. زنگ زدم شرکت سرعت گستر که نماینده فنآوا تو شیرازه اما اونا میگن چون سرویسهای نامحدود برنزی تو شیراز کارایی نداشته دیگه ارائه نمیشن و فقط سرویسهای نامحدود طلایی رو میتونی انتتخاب کنی . چندین بار هم با پشتیبانی تهران از طریق ایمیل موضوع رو انتقال دادم . اما تا حالا هیچ اقدامی نشده و هیچ جوابی هم تا حالا دریافت نکردم. بنظرتون من چکار کنم؟ چون دانلودهام زیاده و باید نامحدود بگیرم.نامحدودهای طلایی هم که قیمتهاش خیلی بالاست. شرکت های دیگه هم که نامحدودهاشون یا واقعی نیست یا اگر هم باشه قیمتهاش سرسام آوره. :n34:
در ضمن میخواستم ببینم از دوستان شیرازی کسی هست که نامحدود برنزی داشته باشه؟ اگه هست چند وقته سرویس گرفته؟
نه باز نکرد. من چون بلند مدت ایرانسل گرفتم گفتم حداقل فن آوا رو که 128 سه گیگ حفظ کنم تا ببینم چی میشهنقل قول:
snr الان روی چنده اومده؟ روی چند بود؟نقل قول:
سلام، پارس آنلاین که شبانه اش رو 1/3 کرده بود؟؟؟ جریان چیه؟؟؟
:n38:
ساعت خواب!نقل قول:
چه ربطی به تاپیک فن آوا داره؟