داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!نقل قول:
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
Sent from my F8332 using Tapatalk
Printable View
داداش من مودمم d100 مونده خونه داره خاک میخوره چطوری 9 مگابایت میگیری ازش؟!نقل قول:
پینگ رو وایفای استیبل نیست! ولی با کابل ثابته!
جالبه!
Sent from my F8332 using Tapatalk
گفتم که خط شما تا سی مگ میکشهنقل قول:
سرعت پایین روز به خاطر یوزرها و ترافیک منطقس
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تستی در یکی از روستاهای پرت در حومه تهران
فکر کنم این سرعت و اساسا دیدن سیگنال 4 جی اینجا قابل تحسینه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
حذف بشه دابل شد
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر شما با این وضعیت پینگ که پکت لاست هم نداره (البته اینجا نشون نداد)من میتونم بازی های انلاینی مثل team fortress2 یا league of legends و سایر بازی های از این قبیل که
مث کانتر سرور داخل ایران نداره رو راحت بازی کنم؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون که ماشالا اونایی که با خط ایرانسل انلاین میزنن کم نیستن و بحث در مورد ایرانسل هست پرسیدم
با تشکر
پینگ که افتضاحه تقریبا 200 تا اروپا باید حدودا 120 تا 150 باشهنقل قول:
پکت لاست نباشه مشکلی نداره عموما
شما اینو پینگ بگیر اگه زیر 200 بود مشکلی ندارینقل قول:
146.66.152.2
پینگ پایین باشه و پکت لاس نداشته باشید بازی های فان و استراتژیک اوکی هست اما برای شوتر اول شخص ممکنه یکم مشکل بخورید چون اون جوری که خودم تجربه کردم و دوستان اهل فن توضیح دادند، نوع ارسال بسته ها بر بستر 4G جوری هست که Jitter بالایی داره یعنی مثلا شما تست پینگ میگیرید دوتا 120 میلی ثانیه میگیرید بعد ناگهان میشه 170 دوباره میشه 110 و ... این نوسان میتونه تاثیر منفی داشته باشه رو بازی های اکشن و سریع. البته سرویس TD-LTE سیستمش فرق میکنه و بسته ها منظم تر ارسال و دریافت میشن و شاید بهتر باشه برای بازی آنلاین. در هر صورت بسته به نوع بازی و کاربری ممکنه اصلا متوجه این قضیه نشید و تاثیر آنچنانی نداشته باشه. اولویت اول نداشتن پکت لاس و پینگ نزدیک 100 میلی ثانیه و پایین تر هست.نقل قول:
دوستان کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه.
مکالمه من با گوشی در حالت gsm/wcdma یا lti مخصوصا در اواخر شب دچار پارازیت و نویز می شه ولی در حالت gsm مشکلی نداره.
مگه نباید گوشی وقتی در حالت خودکار باشه سوییچ کنه به حالتی که آنتن دهی بهتر داشته باشه( هر چند 4 خط آنتن 3g پره و بعید می دونم مشکل از آنتن دهی باشه)
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟ این پارازیت یا نویز از چی می تونه باشه؟ با چند گوشی تست کردم و این مشکل هم چنان پابرجاس ولی همراه اول این مشکل رو نداره.
سلام یه مدتی درگیر بودم کمتر می تونستم بیام چقدر جنجال درست شده بوده:n02:امشب یه تعداد لینک دانلود راندوم انتخاب کردم که تحت فشار بزارم شبکه رو ببینم سرعت دانلود چقدره نتیجه رو می زارم
با گوشی Galaxy note edge - شیراز - پارامونت
اسپید تست
سرعت دانلود با چند لینک (اون برنامه که اضافه شده یه برنامه خیلی سادس که خودم نوشتم بایت های دریافتی کارت شبکه رو اندازه می گیره توی toolbar هم برنامه DU Meter هست)
عامو خوش به حالت این سرعت میگیری . ما میدان احسان که کلی خرج کردیم مودم گرفتیم ۵۰۰ تومن با انتن از اون ور هم رفتم یک مودم رو پشت بوم کشیدم و کابل و اینا سرعت متوسطی که میدی ۲۵ مگابیت هست و حد اکثر ۴۰ مگابیت هست:n27:نقل قول:
مودم خوبیه که :n02:نقل قول:
من مشکلی ندارم
سلام پینگ گرفتم اینجوری شدنقل قول:
minimum ping:163ms
maximum:217ms
average:189
packet loss:0%
حالا بنظرون خوبه یکم از مرز زد اونور تر ؟احتمالا لگ اینجاد کنه؟
بعد این سرور مال شهریه یا مال سرور بازیه؟
سلام همشهری گل:n16:نقل قول:
میدون احسان مگه 4G+ نشده؟؟ طبقه چندم زندگی می کنید؟
این مال یکی از سرور های بازی تو اروپاستنقل قول:
میانگینت خوبه برو خدا رو شکر کن پکت لاست نداری وگرنه خیلی اذیت میشدی:n02:
من با مودم میگیرم رو پشت بوم هست سیگنال عالیه ولی بی تی اس بیشتر جواب نمیدهنقل قول:
من سجادیه دوم هستم. نزدیک میدون احساننقل قول:
اتفاقا سرعت که خیلی خوبه، 4G پلاس هم هست . معمولا بین 30 مگابیت تا 60 مگابیت سرعت دارم
شبا از ساعت 12-1 سرعتش روی 60 مگابیت هست
کلا مودم هایی که توی بازار هست از 4G پلاس پشتیبانی نمیکنن، احتمالا واسه همین سرعت شما به اون حد نمیرسه
اینم یه تست همین الان :
cat دسته بندی سرعت های شبکه 4g هست بالاتر از cat 6 فورجی پلاس میشهنقل قول:
cat 6 به بالا تجمیع یعنی دوتا فرکانس 2600 و 1800 رو باهم جمع میکنه که سرعت بره بالاتر
td-lte فناوری ثابت 4g هست برای استفاده شخصی و .. هست که فرکانس اون با شبکه همراه فرق میکنه
سلام بچه ها چطور میشه فقط LTE ONLY رو فقط فعال کرد گوشی سامسونگ S6 هست. با سونی میشه ولی سامسونگ نداره ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟
دوستان مودم 4g كه وايفاي داشته باشه،چي پيشنهاد ميدين؟(مدل دقيق ذكر كنيد لطفا) رنج كمتر از 300
براي دفترمون ميخوام،نهايتا ١٠ تا دستگاه وصل ميشه
درمورد مودم روميزي كه ايرانسل ميده هم لطفا توضيح بدين.به درد ميخوره؟از لحاظ قيمتي ارزش داره يا نميصرفه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من اگه نیازی به جابجا شدن نداری e8372 بگیر حدود کمتر از ۲۲۰ قیمتشه انتن خور هم هست تو ماشین هم میشه استفاده کرد انتن دهی عالی داره ۳,سال گارانتی داره فقط منبع تغذیه نداره باید به یه شارژر وصلش کنی که جز این مورد دیگه اگه رومیزی بخوای حداقل ۳۵۰باید بدی تفاوتی هم ندارن و قابلیت جابجایی هم ندارن فقط به انتن دهی محل دقت کننقل قول:
فعلا که خبری نیستنقل قول:
صبانت هم که من داشتم2 گیگ سرشماری رو بهم نداد و هیچ حجمی اضافه نکرد اینا زرنگ تر از این حرفان
سلام
یه برنامه هست تو گوگل پلای اونو نصب کن میتونی فقط از lte استفاده کنی اسمش هم هست network switcher
NETWORK SWITCHER نصب کن
من از صبانت دو گیگ از سرشماری رو گرفتمنقل قول:
برنامه ی ایرانسل من از کار افتاده
زنگ زدم میگه تا 12 ظهر قطع میمونه
فکر کنم طرح های شبانرو می خوان بردارن!:n04:
اولن که شایعه پراکنی نکن دومن روزی چند بار چک میکنم الان چک کردم وارد برنامه ایرانسل شد سومن بسته های شبانه اصلا حذف نمیشه چون هم سود داره و هم رو شبکه فشاری نداره چون بسته های شبانه که میده ساعات افت مصرف هستنقل قول:
دوستان هرجی خرید بسته 3 ساعته شبانه رو میزنم همش خطا میده مینویسه APIFailure
دوست عزیز گفتم که ایرانسل من قطعه (امار از خود ایرانسل گرفتم) تا 12 مشکلاتشو گفتن برطرف میکنیمنقل قول:
صبانت اگه اطلاعات رو درست وارد کنی آنی هدیه رو میدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
s[QUOTE=sky1sky;8899540]سلام کسی تونسته از سرشماری نفوس و مسکن ، 2 گیگ هدیه روی شماره ایرانسل موبایل بگیره و فعال کنه ؟ چه طوری ؟[/QUOTE
سلام دوست عزیز از ایرانسل نه ولی من از پارس انلاین 10 گیگ هدیه گرفتم ..(برا 5 تا خانواده از اقوام ثبت نام کرده بودم :n05:).. در ضمن این 10 گیگ به حجم کلی اضافه شد و محدودیت زمانی هم نداره چون شنیدم بعضی دوستان مطرح کردن که مثلا شاتل هدیه رو با محدودیت زمانی 2 روزه ارائه کرده
بعد 2-3 ماه ، دیشب دو تا بسته شبانه خریدم که به صورت خودکار ، دومی فعال شه .
در بازه زمانی 2 تا 6 صبح تونستم 47 گیگ دانلود کنم که هر چند به سرعت خیلی از کاربران نمیرسه ، ولی شکر خدا راضیم . نتیجه ای که گرفتم به این صورت هست :
1- در ساعات عادی تا ساعت 4 صبح ، سرعت خیلی سخت به 1mb.s میرسه که یا به خاطر حجم زیاد کاربران منطقه هست (که بعید میدونم !) یا محدود کردن توسط خود ایرانسل .
2- از ساعت 4 به بعد سرعت روی 5mb.s پایدار میشه که احتمالا کار خودشون هست و بی معنیه یک دفعه کاربرا غیب بشن !
انشالله کاربران عزیزی که مثل من سرعت پایینی داشتند ، بتونن به سرعت بالاتر هم دست پیدا کنن :n16:این اولین تست درست حسابی بود که بعد 3 ماه دست و پنجه نرم کردن با سرعت 100kb.s تونستم بگیرم . اگه عمری باقی موند و ایرانسل هم نت رو خراب نکرد ، تست بعدی میره برای ادغام 3g و 4g .
بسته های شبانه درسته برای شرکت سود آوره و مثلا ساعات کاهش مصرفه اما با دانلود های شدید کاربران تبدیل شده به اوج مصرف یعنی از ساعت 2 - 8 صبح فشار شدید تری به شبکه میاد نسبت به ساعات دیگه چون در این ساعات استفاده از اینترنت یعنی دانلود
اما مسئله دیگر زیرساخته که تمامی اپراتور و ISP ها رو تحت فشار گداشته تا شبانه رو شدیدا محدود یا حدف کنند تا جلوی دانلود های مردم گرفته بشه و آخرتشون تامین بشه و به راه راست هدایت بشن !:n10:
سلام
دوستان من تازه جابجا شدم خونه جدید زیزمین هست و مودم 7350 4 جی که داشتم جای قبلی فول آنتن میداد اینجا 1 خط بیشتر آنتن نمیده :n28::n14:
بدی این مودم اینه که آنتن قبول نمیکنه بخاطرهمین میخام عوضش کنم حالا چی بگیرم تا 400 تومن که آنتن قوی بده و آخر عاقبتی باشه و.... ممنون:n40:
من بعد اینکه کد رو زدم هیچ اتفاقی نیافتاد اومد رو صفحه اول وبسایت هیچ حجمیم اضافه نشد دوباره کد رو زدم گفت کد قبلا وارد شدهنقل قول:
از دیشب ساعت 2 اینترنت دچار اختلال شده دیشب خودم که بسته هفتگی شبانه 500 مگ داشتم نتونستم روی هیچ EDGE HSPDA LTE استفاده کنم !
همینطور از پیروز کد های دستوری *555*5# ثبت نمیکردن بسته رو و بسته حدود 2 ساعت بعد اس ام اس اکتیوش میومد !
مای ایرانسل هم دچار اختلال شده ! بعد از این ارور از اکانت لاگ اوت میکنه
نقل قول:
کسی نیمتونه راهنمایی کنه؟
E8372 واقعا خوبه و با استفاده از یک پاوربانک 60 هزارتومنی میتونی هرجایی ازش استفاده کرد.نقل قول:
نکته اینکه من با پاوربانک Romoss تست کردم جواب داده و با سیلیکون پاور جواب نمیده
دوستان همراه اول اینترنت نامحدود شبانه 5 ساعته 4G رو با قیمت فقط 1000 تومان ارائه میده
در صورتی که ایرانسل برای 1 ساعت 900 تومان میگیره
همراه اول = 5 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی1000 تومان
ایرانسل = 1 ساعت اینترنت نامحدود شبانه 4G =ی900 تومان