حالا شما اگه بخواین تخلیه کنید میخواین از کدوم شرکت نت بگیرین؟نقل قول:
Printable View
حالا شما اگه بخواین تخلیه کنید میخواین از کدوم شرکت نت بگیرین؟نقل قول:
به نظرم اگه پهنای باند مرکز مخابراتیتون خوب باشه از آسیاتک یا شاتل بگیریدنقل قول:
شانس من جفتشون تو مرکز ما پورت آزاد ندارن
من آبادان زندگی میکنم و الان شاتل دارم برای دانلود کردن فوق العادست 128 نامحدود دارم سرعت دانلودم همش 150 فیکسه ولی من چون گیمرم به درده گیم نمیخورهنقل قول:
برای تخلیه باید پیله کنید من و دوستم با هم درخواست دادیم برای اون دو روز زمان برد تخلیه شد(زمانش تمام شده بود) ولی برای من 10 روز زمان داشت و 7 روز تخلیه نشدم بدون حجم اینترنت مونده بودم:9:.زنگ زدم 2020 داخلی 1 فکر کنم بهشون گفتم چی شده اپراتور فروش بهم گفت: چی 6 روز حداقل ش 14 روزه !!!!!! پس چطور ماله دوستم زیر دو روز تخلیه شد گفت فرق میکنه !!!!!!! حالا هیچی گفتم یه 4 گیگ بگیرم تو این دو سه روز مصرف کنم . رفتم دوباره دفتر فروش با دعوا اخرش از یکی دیگه فهمیدم که منشی ایمل نکرده مدارک رو جهت تخلیه الکی بهم گفت مودم روشنه تخلیه نکردن .حالا دوباره میفرستم (الکی مثلا من نمیدونم اصلا نفرستادی:n02:) برگشتم خونه بعد سه ساعت خط من بلاخره تخلیه شدددد :n19: ولی 3.5 گیگ ازم پرید:n04:چرا (مگه دو روز نبود) :n28: زنگ زدم دفتر گفت هیچی پریده پولتون. (حالا اگه اون 100 مگ شارژ رایگانی ندی :n24: )
3.5 گیگ نیم ارزش نداره ولی کارشون اصلا درست نیست و بدون برنامه ست.فقط سرویس بدون ثبات میدن و پولشونم تا یه قرونی اخرم میگیرن.
در اخر میخواستم بگم پیله کنید اگر دوست دارید خیلیه کنید( فرقی نداره کدوم isp نزارید مورد زجر و حق خوری قرار بگیرید) براشون فکر نمیکنم زیاد زمان ببره (حالا علما نیان زیر پست چیزی برا تخلیه نگن خوبه :V1:)
موفق باشید.
تست 128:n10::n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برم پورتو عوض کنم کفرمو آورد بالا دیگه حوصلشو ندارم وگرنه معطلش نمیکردم
هنوز کسی هست که شبانه سرعتش بالاتر از اسمی باشه؟
ما که بزور خطمون رو 2مگ آپ میشه شبانه روز یعنی لینک طوری ثابت میشه که بیشتر از 2مگ اسمی نمیتونم بگیرم دیگه یا رو 2300ثابت میشه یا 1800
بخوای درست ببینی از این لحاظ نمیتونی شاکی باشینقل قول:
والا فرشاد من الان دو روزه ساعت 1.40 دقیقه یه قطعی میفته روی خطم بعدش سرعتم اسمی میشه
من الان خطم روی 6 مگ وصله ولی سرعتش 2 مگه :n27:
قارتاک مشکل داره باز نمیشه عجب اوضاعیه نت مخابرات باید به فکر جابه جایی باشم مخابرات پایان عمر نتشه
واسه من خوبه خدا رو شکرنقل قول:
این هم تست ترکیب دو اینترنت با استفاده از Dispatch proxy :n19: :
اصلا داره ورشکست میشه ممکنه جمع کنهنقل قول:
آره از ظهر باز نمیشهنقل قول:
چطور از تو جعبه خط تلفنمو پیدا کنم؟دویست تا سیم بهش وصله
یه تلفن قدیمی ببر دم در با دو تا سیم سوسماری بزن روی زوج رشته های جعبه . با موبایل زنگ بزن به شماره خونه روی هر کدوم تلفن زنگ خورد همونه :n16:نقل قول:
اصلا نمیدونم کدومش مال تلفنه چون میگه برق 220ولت هم تو جعبه تلفن هست ممکنه بزنی و منفجر بشه عکسی نداری که بتونم تشخیص بدم کدومشونه؟نقل قول:
نقل قول:
نه والا جعبه خونه ما هم که مخابرات درشو قفل زده :n02:
ولی اگه اینطوره به هیچ وجه ریسک نکن یه سیمبان پیدا کن کارت رو راه بندازه
میتونی قبلش با یه فاز متر ( یا با اوومتر ) چک کنی و برق رو پیدا کنی ولی باز هم خطرناکه
پارتاک وصل شد ولی نمیتونم وارد شم !
مینویسه : " نام کاربري شما جهت ورود به سامانه غير فعال مي باشد و شما مجاز به ورود نمي باشيد ! "
ویرایش : حالا درست شد
من که مشکلی ندارمنقل قول:
بخاطر این قطعش کرده بودن که قسمت ثبت نام انلاین رو حذف کنننقل قول:
تنظیم مقرارات اجازه ثبت نام مشترک جدید رو ازشون گرفته
داره ورشکست میشه احتمال جمع شدنش وجود داره
حذف شود.................
چی داره ورشکست میشه؟نقل قول:
من چنتا سوال داشتم!
پرش لینک که تو تاپیک میگید یعنی چی؟
گروه هایی که ازشون حرف میزنید چین؟!
به میمنت و مبارکی اینترنت خیلی ها امروز قطع شده ثبت نامی هم دیگه وجود نداره تا ببینیم در روزهای اتی مخابرات چه دست اوردی داشته باشه
مبارک باشه :n40: ایشالا همیشه سفره به شادی :n02:نقل قول:
نمایندگی ها هم بصورت مستقیم ثبت نام نمیکنن ؟ :n04:
امیدوارم به جای کم کردن سرعت مشترکین پهنای باندشون رو بیشتر کنن
نه ثبت نام نمیکنننقل قول:
مخابرات ممنوع الفروش شده
حالا چه بلایی سر مشترکها میاد ؟ :n13::n37:نقل قول:
ماشالا روز ب روز داره بدتر میشه....دیشب پینگ 160-170 بود 4.2.2.4 ..الان رو همون آیپی 400 شده
هر روز گروهمو عوض میکنن...خندم میگیره خدا وکیلی:n08:
لامسبا چیکار گروها دارین .اقلا هر هفته عوض کنید ..نه هر روز
منتقل میشن به شرکتای دیگه مثلا ممکنه پارس آنلاین یا آسیاتکنقل قول:
با قرارداد ، شرایط و تعرفه های مخابرات ؟نقل قول:
میگم شاید فقط اجازه فروش ندارن تا کیفیت سرویس رو بهتر کنن
نه دیگه وقتی مخابرات جمع بشه با شرایط همون شرکتی که پورتا واگذار میشن بهش باید بسازینقل قول:
ما که رفتیم لقمان . فردا پس فردا هم وصل میشه
فقط اجازه فروش ندارن. مشترکا رو قطع نمیکنننقل قول:
به سلامتی :n16:نقل قول:
چه سرویسی گرفتی ؟
وصل شد تست بذار
فعلا هیچی ولی اگر قضیه جدی شد و مخابرات رو تعطیل کردن منتقل میشن isp های دیگه مثل اونموقع که مشترکای pcm رو فرستادن اسیاتکنقل قول:
به نظر من احتمالش هم هست که تنظیم مقررات بخاطر شبانه بهشون گیر داده باشه و میخواد مجبورشون کنه حذفش کنن
فعلا چیزی معلوم نیست
لقمان هنوز بالاتر از 2 مگ ارائه نمیده؟نقل قول:
چشم. احتمالا 512 نامحدود 38 تومنی بزارم.نقل قول:
تو سایتش که بالاتر از دو مگ نیستنقل قول:
مگه ارزونش کرده؟نقل قول:
نامحدود برنزی مصرف منصفانه 22 گیگ ! نمیدونم بعد از 22 گیگ چطور میشهنقل قول: