عجب اشتباهیی کردم شکایت کردم! هنوز جوابی به شکایتم ندادن، ولی دانلودم 18 مگ بود شده 16 مگ و از Fast تبدیل شد به Interleaveنقل قول:
Printable View
عجب اشتباهیی کردم شکایت کردم! هنوز جوابی به شکایتم ندادن، ولی دانلودم 18 مگ بود شده 16 مگ و از Fast تبدیل شد به Interleaveنقل قول:
عجب :|نقل قول:
دانلود رو کردن 16 آپلود چقدر شده ؟ اون شده 2 مگ ؟ یا اونم همچنان 1 مگه ؟
سلام دوستان این مخابرات عجیب مزخرفه. 3 روز پیش پیام داده که قبضتون نزدیک 80 درصد شده و زود پرداختش کنید که البته هر ماه این پیامو میده ولی ما هر وقت قبض صادر کرد و پیامش بیاد پرداخت میکنیم. امروز صبح بیدار شدم دیدم اینترنتم قطع شده و علت قطعی 59 هزارتومن پول قبضه.
من الان سرویس 75 هزارتومنی رو گرفتم نکنه نرسیده به 60 هزارتومن باید پرداخت کنیم؟
بذارید ماه تموم بشه و قبض صادر بشه بعد پرداخت کنیم. آخه اول صبح 1 اردبیهشت باید پول قبض رو بدیم
شکایت کنم سامانه 195 فایده ای داره؟
منم قبلا سه ماه سرویس 183 گیگ 80 هزار رو گرفتم همین داستان رو داشتم. باید پرداخت کنی تا وصل بشه. از این دست عجایب در این مملکت ایسلامی کم نیست :دینقل قول:
آپلود 1147 بود الان شده 1022 :grrr:نقل قول:
شما الان خودت رو بردی زیر ذره بین، بهتره یک مدت بعد جهت اصلاح خطتت اقدام کنی، طرفت شرکت خصوصی نیست که سریع انجام بدن ، مخابراته عزیزم مخابرات. یه پشتیبان های لجبازی دارند که نگو و نپرس. بهتره بزاریش یک مدت بعد.نقل قول:
ببین اگر حالت گیمینگ مخابرات مثل شاتل باشه، یعنی زمان فعال کردن حالت گیم خط کمی بالاتر از طرح خریداری شده بسته میشه، میشه نتیجه گرفت علت کاهش سرعت تون غیر فعال شدن طرح گیمینگ خطتون باشه. من برداشتم اینه ممکنه اشتباه باشه.
..........
برای خونه من فکر کنم اولیه هستش که ای کاش آخریه بود...
بله لجبازی اونا رو تجربه کردم، پارسال که با شکایت مجبورشون کردم Fast و AnnexM و دانلود و آپلود 18 و 2 مگ رو فعال کنن، یه زنه زنگ زد و طلبکار بود که خطت 18 مگ نمیکشه، تو بهتر میدونی یا ما! میاییم ازت امضا میگیریم!!! که من چون که کارم انجام شده بود زیاد باهاش کل کل نکردم گفتم باشه.نقل قول:
الان دیدم که 18 مگ شده ولی Annex A شده! :thumbsdow
مود فستت رو غیر فعال کردن به خاطر همین شده 1022نقل قول:
یه تیکت بزن تو پنل که بذارن رو مود فست. دوباره آپلود و دانلودت برمیگرده به حالت قبل (همون 1147 تو آپلود)
تفاوت 1022 تا 1147 مگه چقدره ؟ 1 مگابیت هست دیگه ؟ فکر نکنم تاثیری داشته باشهنقل قول:
تفاوتش 0.1 مگابیته که اصلا مهم نیست.نقل قول:
ولی اگه گیم میزنی و پینگ برات مهمه بگو بذارن مود فست
البته شاید شکایتت هم به نتیجه ای برسه بلکه آپلود دوباره بشه 2399 کیلوبیت که کلی فرق داره با 1022 :)
سلام
بچه ها من دیروز مودمم درست نبود با پشتیبانی تماس گرفتم دو سه بار خطم رو نویزگیری و ریست کردن بعد از اون فقط با قند ش/ک/ن میتونم وصل بشم. هم با سیستم چک کردم هم گوشی. بنظرتون مخابرات کاری کرده یا ایراد از مودمم هست؟ چون حوصله ریست مودم رو ندارم.
من این سرویسو گرفتم:
سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی 3ماهه - 120 گیگ حجم
بعد اولش 120 گیگ رو میزد تو پنل مانده حجم یهو دیروز دیدم sms اومده حجم باقی ماندتون داره تموم میشه تعجب کردم رفتم دیدم زدم 40 گیگ حجم و یک گیگ باقی مانده !
بعد به پشتیبانی گفتم میگه ماهیانه 40 گیگ دارید که جمعا 3 ماه میشه 120 گیگ!!
اینم شاهکار جدیدشونه فکر کنم . من قبلا هر چی 3 ماهه میگرفتم کل حجم تو 3 ماه پخش میشد
کسی این مشکلو داشته جدیدا؟
سلام
بسته استاندارد کم حجم 120 گیگ این 120 گیگ داخلیه یا بین الملل؟
بین المللهنقل قول:
حجم داخلی ۲ برابر این حساب میشه
سلام دوستان بسته حجم بالا 16 مگ 1 ماهه استاندارد مخابرات داخل پنل چیزی داره؟قیمت و حجم؟
آقا یه بزرگوار نیست جواب بده سوال سخت نپرسیدما؟
420 گیگ 240 هزار تومننقل قول:
سلام دوستان چرا نمیشه بسته های اینترنت مخابرات سفارش داد؟
چند روزه سرعت بین الملل خیلی کند شده و پینگ هم نوسان شدید داره
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟
من هم این مشگل را دارم
پینگ 4224 از 96 رسید به 130
پینگ یاهو از 190 رسید به 240
احتمالا اینترنت خوزتسان ههه
سرویس های گیگ پلاس مخابرات به پنل اضافه شده
استاندارد گیگ پلاس ۵۰۴۰ گیگ- ۱۲ ماهه- ۱۶Mb
۲۶,۷۸۰,۰۰۰ ریال
و .......
با زمان و سرعت های متفاوت
تو پنل من نیست. ارزونترینش چقده؟نقل قول:
متاسفانه تو پنل افرادی که پس پرداخت هستن نیستنقل قول:
فقط برای پیش پرداخت ها گذاشتن
چند دقیقه پیش یه نفر از مخابرات اومد گفت خرابی اینترنت ثبت کرده بودی؟ گفتم نه، شماره رو گفت دیدم درسته... رفتم پایین، گفتم خرابی نداشتم به 195 شکایت کرده بودم... یه مودم آورده بود وصل کرد به سر خط، بعد زنگ زد مخابرات گفت خط فلان رو SNR بگیر :wac: گفتم بگو مشکل آپلود داشتم، 2 مگ میخوام... بهش گفت، گفت دیگه 2 مگ نمیدیدم همه 1 مگ شده! میخوای پیگیری کنی از همون 195 پیگیری کن! بهش گفتم تو سایت مخابرات هم نوشته سرعت آپلود باید یک هشتم دانلود باشه وقتی 16 مگ دارم آپلودش باید 2 مگ باشه! گفت 16 هم میگیری 16 واقعی بهت نمیدن که، تست ها رو ول کن الکی نشون میده! (فهمیدم طرف فرق مگابیت و مگابایت رو نمیدونه) گفتم پارسال شکایت کردم بعدش یکی زنگ زد و طلبکار بود که میاییم امضا میگیریم... گفت منم الان باید امضا بگیرم!... حالا من مینویسم مشترک مشکل آپلود داشت و امضا هم نکرد.نقل قول:
من سرویسم پیش پرداخته . درهر صورت اینم لیست قیمت جدید سرویس گیگ پلاسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش الان من سرویس vdsl دارم،اگه این بسته رو که عکسش رو گذاشتم بخرم،سرعت دانلود روی 4 محدود میشه یا تا جایی که خطم میکشه (الان دانلودم رو 50 هست)باز میذارن؟نقل قول:
تجربه ای رو vdsl ندارم. دوستانی که vdsl دارن باید خبر بدن.نقل قول:
عجب وضعیت عجیبینقل قول:
منم چند هفته است که برای سرعت آپلود 1 مگ شکایت زدم
ولی کسی از مخابرات هنوز نیومده. چیزی رو هم روی خطم تغییر ندادن
تا ببینم چی میشه ....
فقط منتظرم زیتل محل ما رو پوشش بده تا از مخابرات بکشم بیرون. تا نزدیکای محل ما رسیده.نقل قول:
دیگه به مخابرات زبون نفهم امیدی نیست. زنگ بزنی انجام نمیدن، تیکیت بزنیم یه جواب بیربط میدن، شکایت میکنی بعد نزدیک یک ماه یکی رو میفرستن SNR بگیره و نمیدونن مشکل چی هست! قبل اینکه طرف بیاد SMS اومده بود که خرابی تلفن شما با موفقیت ثبت شد!!! وقتی داشتم بهش میگفتم پشتیبانی حرف گوش نمیده و انجام نمیده... گفت 1 مگ بیشتر نمیدن... میتونی تخلیه کنی از شرکت دیگه بگیری!
هنوز هم جوابی به شکایتم نداده 195
والا زیتل هم به درد بخور نیست آخهنقل قول:
من خودم زیتل داشتم. ماه اول سرعت خوب بود. دانلود 32 مگابیت آپلود هم 12 مگابیت
2 ماه بعد وضعیت سرعتم شد دانلود 4 مگابیت و آپلود 1 مگابیت
کلی هم شکایت زدم تهش هیچ نتیجه ای نداد. جوابی که دادن اینه که بهتون گفتیم سرعت بین 1 تا 40 مگابیت هست که دقیقا توی قراردادی هم که می نویسن همینو نوشته. ولی برای تبلیغات میزنن سرعت تا 40 مگابیت آدم فکر می کنه دقیقا سرعت 40 مگابیت میدن در صورتی که بین 1 تا 40 مگابیت عه
خلاصه بعد کلی بدبختی بعد 6 ماه درخواست جمع آوری دادم اونو
بری توی توییتر و فروم ها هم نگاه کنی همه همین رو میگن
خیر سرعت روی ۸ مگابیت برای VDSL محدود میشهنقل قول:
بعد از یک ماه از شکایت و یک هفته از مراجعه مامور مخابرات، به خودشون زحمت دادن و جواب شکایت رو دادن و دوتا عکس هم ضمیمه جوابشون کردن. من هم تجدید نظر زدم.نقل قول:
عجب وضعی :)نقل قول:
کلا چرت و پرت تحویل دادن
تهش هم زدن مشکلات داخلی :)
اصلا فکر کنم مشکل رو حتی نگاه هم نکردن
چون چیزی که زده بودی مشکل سرعت آپلود 2 مگ بود که الان شده 1 مگ
اینا کلا یه چیز دیگه ورداشتن نوشتن
ای کاش از وضعیت قبلی مودمت که آپلود 2 مگ بسته شده بود یه اسکرین شات داشتی ضمیمه می کردی
وقتی داشتم شکایت میکردم هنوز Annex M بود و حداکثر کشش آپلود که 2500 نشون میداد رو ضمیمه کرده بودم. این دو سالی که اومدم به مخابرات هر بار شکایت کردم بدون توجه به درخواستم جواب بیربط دادن، فقط تجدید نظر یا شکایت به بازرسی مجبورشون میکنه درست رسیدگی کنن! تو جواب تجدید نظر نوشتم که اگه رسیدگی نکنید به بازرسی شکایت میکنم.نقل قول:
سلام . دوستان وضعیت مخابرات بعد از گرانی چطور شده؟ کیفیت اینترنت من افتضاح شده. قبل از گرونی ها خوب بود الان یه 10 مگ نمیتونن تحویل بدن. تازه سرویس من 16 مگه ولی خطم رو گفتم روی همون 10 مگ ببندن. توی طول روز چندین بار قطع و وصلی صورت میگیره
به شخصه برای من تفاوت چندانی نکردهنقل قول:
تنها مشکل اینجاست که سرعت آپلود برای من و باقی دوستان کم شده که مخابرات از عمد ورداشته محدود کرده سرعت رو
ولی از لحاظ سرعت دانلود و قطعی مشکل چندانی نیست
شاید از سیم کشی داخل دچار مشکل خاصی شدید یا میزان نویز محلتون زیاد شده
من البته مخابرات خوزستانم ولی از وقتی بسته های جدید رو با قیمت بیشتر ارائه دادند نه تنها کیفیت بهتر نشده بلکه انگار پهنای باند کم آوردند. پهنای باندم در طول روز از 10 مگ نوسان میکنه و میاد روی 5 مگ، 6 مگ حتی 3 مگ.نقل قول: