من برای امنیت مودم خودم این کار ها رو انجام میدمنقل قول:
مک رو قفل می کنم
رمز قوی می ذارم
رمز خود مودم رو عوض می کنم
Printable View
من برای امنیت مودم خودم این کار ها رو انجام میدمنقل قول:
مک رو قفل می کنم
رمز قوی می ذارم
رمز خود مودم رو عوض می کنم
سرعت سرور خارجی رو 100K محدود شده؟؟
دوستان بعد ازینکه مدت بسته تموم میشه تا چند روز مهلت هست تا تمدید کنیم؟؟
احتمالا این سرویس نیم گیگ رو کلا میخواد برداره چون که بیش از سه ماه هم نذاشته در صورتیکه قبلا میشد.
واقعا افزایش قیمت سرویس های آسیاتک غیر قابل قبوله دقیقا دو برابر کرده قیمت سرویس ها رو از اول آذر به خاطر اینکه ما ملت تو سری خوری هستیم هر قیمتی هم نذارن صدامون در نمیاد بیشرف ها اینترنت ۱۷ هزار تومانی رو ۳۰ هزار تومان کردن من که دو ماه دیگه سرویسم مونده بعدش به احتکال زیاد تخلیه میکنم پول زور به اینا نمیدم کم پول ترافیک ازمون میگیرن حالا قیمت سرویس هاشون رو هم دوبرابر کردن دزدای سر گردنه رتبه یک اینترنت کشور رو هم به خاطر دزدی برتر در زمینه اینترنت بهش دادن
از رو قیمتهایی که آسیاتک برای سرویسهای شهاب گذاشته مشخصه که برای این سرویسهای به کمتر از 40 تا 45 هزار تومن راضی نیست. بالأخره، هر کسی با سرویس 10مگابیت کم کم ماهی 5 گیگ مصرف روزانه خواهد داشت. به همین خاطر این سرویس 0.5 گیگ شهاب رو هم با این افزایش قیمتی که داده، رسونده به جایی که طرف اگه 4 یا 5 گیگ هم حجم اضافه بخره درآمد ماهیانهای که آسیاتک ازش خواهد داشت به همون حدود 40 تا 45 هزارتومن برسه.
شما کدام isp رو پیشنهاد میکنید ؟نقل قول:
احسنت به اسیاتک کیفیتش که هیچ تغییری نکرده هر روز هم داره بدتر میشه جالبه isp برتر شده تازه قیمت هاش رو هم گرونتر کرده پس چه برتری به نسبت isp ها داره به خاطر پوشش سراسریش ؟ میخوام نباشه وقتی پشتیبانی مناسب در شهرستان ها وجود نداشته باشه و پهنای باند مناسبی در اختیار شهرستان ها نباشه
مگه قیمت ها رو افزایش داده؟نقل قول:
بله. سرویس شهاب 0.5 گیگ قبلا با مالیات 17 و خورده بود الان شده 30 و خورده... بقیه سرویسا هم به نسبت قبل گرونتر شدن!نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی بعد از 20 دقیقه خانومه برداشته میگم قیمتها رو چرا افزایش دادین ؟ سرویس هاتون رو که محدود کردید براتون خرج برداشته دارید الان پولشو میگیرید ؟ برگشته میگه دلار گرون شده بخاطر همون ....
یعنی بچه دو ساله بذارن بعنوان پشتیبان تو آسیاتک بهتر جوابگو میشه تا اینا ....
الان وقت شکایت هست.تا دیر نشده از این اقدام اسیاتک در 195 شکایت کنید.
درسته پروانه FCP رو دریافت کردن ولی حق ندارن تا وقتی کیفیت رو بالا نبردن قیمت رو بالا ببرن!
واقعا زوره با این کیفیت اشغال هزینه اضافه تر بدیم...
پارسال هم یواشکی 3-4تومن قیمتارو بالا بردن و کسی صداش در نیومد.
احتمالا مزاح کردن...نقل قول:
چون پشتیبانی فنی اصلا ارتباطی به هزینه ها نداره که بخواد پاسخگو باشه.
واحد فروش هم این حرف رو نمیزنه،چون بیشتر شبیه جوک هست.
قیمت ها گرون شده ؟
تو پنل من که همونه
چقدر گرون کردن این دزدا ؟
دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر مربوط به رتبه بندی شرکت های اینترنتی کشور رو کار کرد ،تو قسمت نظراتش میشد به عمق فاجعه و سطح فکری این مردم پی برد!نقل قول:
فقط یک نظر قابل احترام توشون بود که مربوط به فردی بنام محمد:
حالا شما با این وضع انتظار تغییر شرایط رو داری؟:n09:نقل قول:
چندروز پیش وقت ناهار داشتم برنامه بروز رو نگاه میکردم .. یه نظرسنجی گذاشته بودن از راضی بودن یا نبودن از سرعت نت ایران... باورتون میشه 80درصد راضی بودن!!!!!!!!
ملت حالشون خوش نیست!! به این نت میگن خوب .. واسه پراید 35 میلیونی صف میبندن...
آخه مگه تو غار زندگی میکنن!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
بنظرم های وبنقل قول:
آقا من الان سرویس 0.5 گیگ شهاب رو میخوام تمدید کنم چرا نیست تو پنل؟
چرا فقط 10 گیگ رو داره؟
به نظر میاد قیمتهای سرویس 10 مگ فقط دوبراربر شده!!..... به وضوح هدفشون کنترل اهل دانلوده!! و گرنه 30000 تومن برای یه سرویس نیم گیگ چه معنی میده؟!
الان نگاه کردم شهاب 10 گیگ 2000 تومان گرانتره
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام:n30:
دوستان ممنون میشم یکی به داد من برسه
حدود یک ماه پیش تو سایت اسیاتک ثبت نام کردم و بیست روز پش به من گفتن سرویس شما راه اندازی شد و میتونید استفاده کنید . از اون روز تا الان چراغ لینک من روشن نمیشه حتی کارشناس هم اومد کاری نتونست بکنه بعد از بیست روز درگیری و جنگ و دعوا باهاشون امروز گفتن به دلیل اینکه از مخابرات دور هستید امکان دادن سرویس به شما رو نداریم و پولتون رو بر میگردونیم با وجود اینکه فاصله من از مخابرات 2 کیلومترم نیست!!!! ،حالا من واقعا اب روغن قاطی کردم نمیدونم چیکار باید بکنم میترسم جای دیگه ثبتنام کنم بازم همین برنامه پیش بیاد راهی سراغ ندارید بشه مشکل رو حل کرد یا اگه من برم مخابرات به مشکلم رسیدگی میکنن؟؟ دوستانی که این ماجرا واسشون پیش اومده راهنمایی بکنن لطفا :n28:
باید بری مرکز مخابراتی بخش mdf بهش بگی لینکم روشن نمیشه سریع درستش میکنه مودم هم با خودت ببر که تستش کنه بهش بگو اصلا روشن نمیشه نه اینکه چشمک زن باشه هر چند وظیفه خود آسیاتکه که یه نفر بفرسته مرکز مخابراتی که درستش کنهنقل قول:
دوماه قبل بنده این سرویس رو خریدم 10500 بعد کسی صداش درنیومد شد 17 تومن شد و الان شده 30 تومننقل قول:
مشتریانی که توی اسیاتک هستند اغلب بخاطر دانلود میان سمت اسیاتک وگرنه به هیچ علت دیگری نمیان الان اسیاتک با اینکار دو حالت براش پیش میاد یا واقعا کسی که دلش دانلود میخواد پول بیشتری میده و با این مبلغ از هر کاربر دوبرابر قبل اسیاتک درامد کسب میکنه
ویا کاربر از خیر دانلود میگذره
حالا چه بلایی بر سر اونایی میاد که از خیر دانلود میگذرن مجبور میشن دست از دانلود بکشن و با گرفتن سرویس دیگری مثل 4 گیگ ماهی 17 تومن سرویس بگیرن حالا دیگه 4 گیگ برای استفاده در روز
نکته بعدی کسی که واقعا خوره دانلوده تا ماهی 100 هزار تومن هم میده و براش مهم نیست.
بنده که دوتا خط دارم یکی اسیاتک بود برای دانلود دیگه تمدیدش نمیکنم و از همون مخابرات استفاده میکنم چون با سرویس 1 مگ دارم 450 دانلود میکنم از مخابرات و سرویس 10 گیگ در ماه هم بگیرم هر گیگ برام 2 تومن محاسبه میشه و میتونم با 20 تومن 10 گیگ توی مخابرات استفاده کنم بیشتر از 10 گیگ هم استفاده ندارم چون سریال و فیلم هایی که میخوام از ماهی ده گیگ بیشتر نیستن
سرویس 10 گیگ شهاب هم قبلا 50 هزار تومن نبود الان شده 50 هزار توماننقل قول:
بنده 10 گیگ توی مخابرات برام 20 تومن محاسبه میشه برامم کافیه الکی 50 هزار بدم اسیاتک اصلا نمیصرفه اسیاتک با این روندی که پیش گرفته ... من تا همین امروز به بسیاری از اقوام تخلیه رانژه فرستادم و اوردم روی مخابرات چون هزینه های مخابرات بسیار پایینتر از اسیاتکه.
آسیاتک میخواد مثل شاتل بشه...
مخابرات هر گیگ 3300 تومانه، نه 2000
دوستان میشه سرعت سرویس های 4 مگ و 2 مگ و 1 مگ رو تو شبانه بگین،ممنون میشم:n11:
مرسی اقا فرشاد بابت راهنمایی شرکت به من میگفت تو مخابرات در حال رفع مشکل شما هستن یعنی دروغ میگفتن نامردا!!! ،من فردا پس فردا میرم مخابرات ببینم چی میشه،خدا کنه درست شه:n03:نقل قول:
من تا حالا هر چی سرویس با سرعت های مختلف گرفتم همشون همون سرعت اسمی رو میدن تو شبا چه سرور داخل و چه خارج بجز 10 مگ که اونم رو 500 قفله ولی تو روز حتی 128 بگیری سرعتم تا کشش خط میره واقعا مسخرستنقل قول:
یک مگ برای من سرور خارجی ۱۳۰ و سرور داخلی ۵۰۰ سرعت داشت ... الان رو نمیدونم و البته اگه الان وضعیت سرعت سرورای داخلی شما خوبه میتونید امیدوار باشید که یک مگ هم خوب باشهنقل قول:
[
دوست گلم شما برید تو قسمتسرویس های پیش پرداخت و وقتی 10 گیگ رو بخرید بدون ابونمان براتون 20 تومن محاسبه میکنه پس پیش پرداخت کنید و تمام. موفق باشیدنقل قول:
دوستان سلام چند نفر اسیاتکی لطف میکنید برام tracert بگیرید میخوام از اسیاتک سرویس بگیرم منتهی باید ببینم مسیره سرویس دهیشون کجاست
cmd tracert 4.2.2.1
ممنون
توی باشگاه مشتریان برای استفاده از جوایز باید شماره موبایل تایید بشه
ولی هر چی درخواست میدم کد تایید برام ارسال نمیشه
کسی راه حلی براش نداره؟!
سؤال، این طرح پیش پرداخت مخابرات....یعنی به پورت اینترنت وصل میکنند و هر وقت می خواهی یک پیش پرداختی میکنی استفاده میکنی وقتی هم پیش پرداختی نکردی پولی نمیدی ولی هنوز مخابرات پورت وصله منتظر پیش پرداخت بعدی؟
آدم پیش پرداخت نکنه هنوز پورت اینترنت داره، مثلا دو ماه میره شمال برمیگرده دوباره له یه پیش پرداخت فورا را میفته؟
خیلی جالبه میگن زیر ساخت گرونتر به ما میفروشه ما هم گرومتر به مشتری میفروشیم استدلال های الکی
دوستان من الان از مخابرات سرویس دارم و میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم.. میخواستم بپرسم الان برم سایتشون ثبت نام کنم کاراشو انجام بدم خودشون وصل میکنن و نیازی نیست من کاری انجام بدم یا نه؟ یعنی اینکه از طریق مخابرات جمع آوری بخواد و غیره . ممنون میشم جواب بدید
ابتدا درخواست جمع اوری به مخابرات بدید. بعد ثبت نام اینترنتی در اسیاتک... و تمامنقل قول:
ممنون ، یه سوال دیگه . من الان تو تنظیمات مودمم زده :
Line Rate - Upstream (Kbps): 383 Line Rate - Downstream (Kbps): 768
یعنی سرویس ده مگ نمی تونم بگیرم؟
بدترین و ارزانترین مسیر ممکنه عماننقل قول:
Tracing route to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [216.58.213.4]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 52 ms 53 ms 60 ms 10.201.32.56
3 53 ms 58 ms 52 ms 10.201.32.40
4 52 ms 53 ms 53 ms 10.10.53.77
5 54 ms 62 ms 54 ms 10.10.53.138
6 84 ms 54 ms 63 ms 10.201.22.102
7 54 ms 54 ms 62 ms 10.201.42.98
8 353 ms 335 ms 309 ms 134.0.217.37
9 328 ms 327 ms 319 ms 82.178.33.97
10 211 ms 239 ms 238 ms 82.178.159.10
11 154 ms 183 ms 162 ms 209.85.143.118
12 173 ms 155 ms 162 ms 209.85.243.133
13 166 ms 158 ms 166 ms 209.85.253.216
14 174 ms 174 ms 174 ms 74.125.37.162
15 165 ms 167 ms 173 ms 64.233.175.186
16 173 ms 172 ms 182 ms 216.239.41.119
17 166 ms 166 ms 173 ms ber01s14-in-f4.1e100.net [216.58.213.4]
Trace complete.
میتونید بگیرید خط شما بسیار هم عالی هست و تا ده مگ بخوبی جواب میده.نقل قول:
بعد 6 روز دیروز توی بازرسی شکایت کردم اقا اینا خط منو تخلیه نمیکنن امروز جواب دادن به دلیل حجم بالای ارجاعات به ترتیب و از روی نوبت انجام میشود پدرسگا 7 روز کاری گذشته هنوز نوبت من نرسیده ! دیروز زنگ زدم میگه هر خطی 5 ساعت طول میکشه!!!!!
توی تنظیم مقررات میشه از مرکز مخابراتی شکایت کرد ؟؟؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk