بله . البته امروز اینجوری شده ...نقل قول:
این تست لحظه ای از سرور فرانکفورت با تک کانکشن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرور داخلی هم چک میکنم کماکان زیر 1 مگابیته !
Printable View
بله . البته امروز اینجوری شده ...نقل قول:
این تست لحظه ای از سرور فرانکفورت با تک کانکشن :
با سرور داخلی هم چک میکنم کماکان زیر 1 مگابیته !
سرور فرانکفورتنقل قول:
سرور نیویورک
سرور توکیو
ببخشید سرور دالاس برای شما هم کار نمیکنه یا فقط برای من اینطوریه ؟نقل قول:
فکر کنم آی پی های ایران رو مسدود کرده.. با فیلتر شکن کار می کنهنقل قول:
وضعیت تک کانکشن الان که چک میکنم خیلی بهتر شده ولی کماکان بین 7 تا 10 مگابیت نوسان داره ...
البته از اولش هم برای من رو 12 مگ و 13 مگ نمیرفت ، ولی خب سرعت دانلود فیکس رو 1.8 همیشه ثابته .
سرعت تک کانکشن داخلی هم نرمال شده .
واسه منم دقیقا 1.8 هستنقل قول:
به تجربه وقتی موضوع فیلترینگ پیش میاد isp های بزرگ از همه بدتر هستند و وضعیت اتصال رو بسیار خراب میکنن .
در حالی که isp های کوچکتر بی سر صدا کیفیت خوبی ارائه میدن ؛ اسم نمیبرم اما حتا isp بوده برای من از داخل خودش وی پی ان زده با سرعت بسیار بالا و یک اینترنت خارجی باسرعت زیاد و پینگ پایین ارائه داده .
شرکت های بزرگ نه تنها قانون گریزی نمیکنن بلکه خودشون هم از عاملین فیلترینگ هستند .
وضعیت شرکت پارس آنلاین هم الان به همین شکل هست و وضعیت ارتباطی با سایت های خارجی بسیار بد یا فیلتر هست . تلگرام هم که اگر اعلام میشد فیلتر هست خیلی سنگین تر بود از وضعیت فعلی اون روی این isp .
ارتباط های قندشکن ها رو هم خیلی زیاد روی پارس مسدود کردن .
بنظر من اشتباهه با این وضعیت برای چنین اینترنتی پولی رو به حساب این شرکت و دیگر شرکت های بزرگ اینترنتی کشور واریز کرد .
نباید بهشون پول داد تا به خاک سیاه بشینن و بفهمن یک من ماست چقدر کره داره .
من که برای تخلیه روز شماری میکنم ، دقیقا قبل از این موضوعات حسابم رو شارژ کردم برای همین صبر میکنم تا آخرین ریالش مصرف بشه ، حتا تمام ترافیک رایگان باشگاه مشتریان رو هم ازشون گرفتم ؛ حداکثر تا ده یا 15 روز دیگه به اتمام میرسه و بسرعت نیز بعد دوسال تخلیه خواهم کرد .
از من میشنوین شما هم همینکار رو بکنید ، بخاطر سرویس داغون پر نوسان و فیلتر شده ریالی خرج نکنید .
دوستانی هم که بخاطر وضعیت کنونی اینترنت به فکر تغییر isp افتادن و میخوان بخاطر کیفیت به پارس آنلاین بیان ، بهشون پیشنهاد میکنم ابدا به سراغ این شرکت نیان
نهایتش اینه که چندماه ، هر ماه یک isp کم نام و نشان رو امتحان کنید ، شک نکنید بعد یکی دوبار تعویض isp بهترین سرویس رو از هر لحاظ از همین isp های کوچک دریافت خواهید کرد.
امروز سرعت تک اتصال پایین است و به این مشکل متصل نشدن چیزشکن و در صورت اتصال سرعت بسیار پایین را اضافه کنید.
دوستان یه سوال داشتم قبلنم خطم رو9مگ بود سرویس2 مگ میگرفتم یا 128 سرعت نتم همونی بود که خط می بستند البته اینم بگم ما که همون 2مگ شارژ میکردیم تا تو دانلود شبانه با اوفته سرعت همرا نباشیم یه روز10گیک یه روز12گیک میگرفت تو تایم شبانه سرعت ثبات نداشت ولی توی سرویسهای غیرحجمی این سری که 8مگ شارژکردم سرعت عالی بدونه اوفت چه روز وچه شبانه تا17گیکم دانلود داشتم خیلی خوب شد که دیگه مثله قبل خط باز نیست انصاف نبود کسی128 میگیره ممکنه خطش 16مگ جواب بده براش بازبود کسی هم که اون زمون 2مگ میگرفت مثله خودم خطم نهایتش تا همین 8مگ جواب میداد ازاین لحاظ خوب شده ولی یه ایرادی که داره سرویساش متنوع نیست زیاد 60تومان هرما بایدهزینه نت کنم
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟