من چند وقت پیش خودم رفتم هزینه رو پرداخت کردم و سیم رو فورجی کردمنقل قول:
Printable View
من چند وقت پیش خودم رفتم هزینه رو پرداخت کردم و سیم رو فورجی کردمنقل قول:
منم رفتم دفتر 7تومن برا کارت شارژ گرفتن چون برای کارمزد تعویض سیمکارت باید حداقل 5تومن شارژ داشته باشه. اما وقتی سیم رو گرفتم 5تومن از خطم کم نشده بود و 6تومن شارژ شده بود. روز بعدش هم بسته 2+2گیگ یک ماهه رو هم هدیه داد. زیاد فرق نداره هزینه بدین به دفتر یا نه اگه رایگان باشه تعویض، رایگان براتون صادر میشه و اون شارژی که هزینه کردین تو خط میمونه.
بچه ها کسی از دکل های همراه اول یک عکس واضح نداره بذاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکل همراه اولنقل قول:
سر من که کلا رفت دیشب :n02: ولی مهم نیست
یه بسته شبانه نامحدود خریدم و شب ساعت ۳ گذاشتم واسه دانلود
مودم رو هم چند بار خاموش روشن کرده بودم
صبح بیدار شدم دیدم بسته ۴ گیگی پریده و با کد *100*0# پیام "بسته اینترنت برای شما فعال نیست" روبرو شدم.
به احتمال زیاد نباید تا تموم شدن بسته هدیه، بسته دیگه ای میخریدم
نباید اینجوری باشه زنگ بزن همراه اول پیگیر باش اگه نشد از ۱۹۵ شکایت کن،نقل قول:
خداوکیلی این نرم افزار همراه من بیخوده اصلا بسته اینترنت هدیه رو نشون نمیده،تو گذارش مصرف نوترینو هم که میزنم میگه سرویس قطع شد،و باید از *100*0# استعلام بگیرم
من یه مودم فورجی دارم روش هم آرم ایرانسل زده . روزی که سیم کارت فورجی ایرانسل خریدم اینم خریدم . سوالم اینه سیم کارت فور جی همراه اول میشه روش بزارم . یه کم شک دارم گفتم شکم برطرف بشه !! فکر نکنم ربطی داشته باشه . مودم مودمه دیگه مگه نه؟
بعدشم یه سوال دیگه . بسته های فورجی ایرانسل خوبه ولی برای من نمی صرفه شب تا صبح کامپبوتر رو روشن بزارم .هر چند سرعتش خیلی خوبه واسه دانلود شبانه .
میگم سرعت دانلود شبانه فور جی همراه اول چطوره ؟ واسه اون 1 شب تا 11 صبح به نظرم به صرفه استفاده کنم اگه سرعتش خوب باشه. مثلا بسته یک ماه اش . خوبه واسه استفاده یا نه ؟
در مورد مودم بله میشه انلاکش کرد و سیم همراه اول گذاشت البته بستگی ب مدلش هم داره باید بری تو تاپیک مودم دوستان هستن راهنماییت میکنن در مورد بسته شبانه بستگی ب منطقه تون داره که اون سایتی ک شما بهش وصلین چقد یوزر دیگه بهش وصلن و میزان فاصله شما از سایت چقد هست اینا تو سرعت تاثیر میزارننقل قول:
مثلا دانلود از سایتی مثل یوتیوب منظورمه که فییلتر. هم هست و با ..شکن باید وصل شینقل قول:
من خودم فور جی ایرانسل که استفاده کردم اصلا تاثیری نداشت این تعداد یوزرو و فاصله . یعنی برام اصلا محسوس نبود این کیفیت سایت و دانلود.. چه از سایت داخلی چه یکی مثل یوتیوب با سرعت بین 3 تا 7 مگ دانلود می کردم . در بدترین حالت و در بهترین حالت!!
روش آنلاک این مدل مودمی که دارم در سایت بود پیداش کردم. ممنون از راهنمایی:n40:
زنگ زدم پیچوند یه سری جوابای بیربط دادنقل قول:
حوصله میخاد، بسته هدیه بود منم واسم زیاد مهم نبود که بخام پیگیر بشم
یه تست:
من چک کردم دیدم سرعت دانلود همراه اول در بهترین شرایط تا 16Mb هست (4g) در صورتی که ایرانسل تا نزدیکای 50Mb هست
به تظرم اگه من بسته ۹۰۰ تومانی ایرانسل رو بخرم خیلی بهتر باشه چون از لحاظ هزینه برق صرفه جویی کردم
البته اینم بسته به آنتن دهی منطقه داره
یه تست دیگه:
با بسته معمولی همراه اول ۱۵۰ مگابایتی (آلفا معمولی) سرعت دانلود تا نزدیکای 5Mb هست و به نظرم به صرفه تر از بسته های آلفا+ باشه چون همین سرعت معمولی هم یکی از سرعت های ایده آله و باهاش تقریبا هرکاری که بخاین میشه کرد.
یه راهنمایی:
برای اینکه بتونید از حداکثر سرعتتون استفاده کنید، یه سر به تورنت بزنید
البته تراکر های خصوصی، اکانت هاشونم میتونید با جستجو پیدا کنید و بخرید