سلام.میتونید بگید پاناسونیک ST50 که حدود 3 تومن از VT50 ارزونتره رو کجا دارن؟
Printable View
سلام.میتونید بگید پاناسونیک ST50 که حدود 3 تومن از VT50 ارزونتره رو کجا دارن؟
سلام . سایت بانه مارکت قیمت 50 اینچ ST50 را 4000 زده و قیمت 50 اینچ VT50 هم تو تهران که فکر میکنم چیزی حدود 7500 باشه.
و تو همون بانه مارکتم اگه اشتباه نکنم 6800 قیمت VT50 رو زده .
سلام .تو سایت بانه مارکت قیمت زده ولی موجود نداره،این قیمت هم برای چند ماهه قبل هست.تو کل بانه و تهران پرسیدم هیچ کجا ST50 پنجاه اینچ رو ندارن.VT50 هم حدوده 7 تومنه که به بودجه من یکی نمی خوره.
والا تو سایتهای خارجی که نگاه میکنی قیمت این tv ها رو به دلار زده و حتی قیمت همین st50 رو تو سایز 50 اینچ فکر میکنم 1000 دلار قیمت زده . ومن واقعا تعجب میکنم از قیمتهای ایران که حتی با
دلار 3000 تومان فعلی هم نباید این قیمتها باشه . و تازه اینکه موجود هم ندارند..؟! و دیگه اینکه قیمت بانه هم که بصورت قاچاق وارد میکنند بازم با اونا برابری نمیکنه....!
سوالم اینه کلا امکان این هست که پلاسما پاناسونیکو بتونیم از خارج از ایران تهیه کنیم . مخصوصا سری های 2013 شو.:n13:
اگه راهی وجود داره . به چه شکل . و به نظر شما احتمال بروز مشکل در این زمینه هست یا خیر.؟
و یا اگر به نظر شما کمی برای خرید کمی صبر کنیم قیمتها شکسته نمیشه . ویا مدلای جدید وارد نمیشن؟
اگر واقعا مدل های 2013 بخواید می تونید از طریق دبی وارد کنید ولی با هزینه حمل و نقل و جابجایی قیمتش نزدیک به قیمت اینجا براتون تموم میشه فقط با این تفاوت که مدل جدید به دستتون میرسه.احتمال بروز مشکل هست،البته اگر به کسی که کارش این هست سفارش بدی نباید مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
با صبر بعید میدونم قیمت ها شکسته بشه،شاید شاید شاید به صورت خیلی جزیی در آینده ارزون تر بشه ولی زیاد امید نداشته باشید.مدلای جدید هم حداقل حداقل یکسال دیگه وارد میشه.شاید هم همه مدل ها وارد نشه.کلا نمایندگی پاناسونیک تو ایران قابل پیشبینی نیست.
اتفاقا چند دقیقه پیش با یکی از اقوام که کارش وارد یه سری کالاهای رده 10 هست صحبت میکردم و ایشونم گزینه دوبی را مطرح کرد.
سوالی که دارم اینه که بنظر شما کدوم مدلای پلاسمای 2013 پانا هم مقرون به صرفه هست هم کارایشم نسبت به قیمت کامله (بنظرم همون st60 باید باشه احتمالا...؟! ). و البته بیشتر از همه تصویر خوب..؟
و دیگه اینکه بالاخره اگه کسی بخاد پانا بگیره باید از چه سری بگیره. منظورم R یا E یا B یا .... که البته گیرنده دیجیتالم داشته باشه و احتمالا تو جایی مثل دوبیم پیدا بشه...؟
و با توجه به اینکه مساله گارانتی هم تو این شرایط منتفی میشه و تازه تلویزیونم مال 2013 هست و احتمال اینکه اگه مشکلی پیش بیاد قطعشم اینجا نباشه بنظر دوستان کار عاقلانه ای هست..؟
از دوستان ارجمند خواهش دارم نظر کارشناسی شونو اعلام کنن ... بسیار ممنون میشم .
و در آخر اگر کسی مطلع از وضعیت وامکانات وتفاوتهای سریهای مختلف که در بالا ذکر شد هست . توضیح مختصری راجع به اونا بده..
کارایی و قیمت بهترینش st60 یا gt60 هست تو سایت ها و نقدهای خارجی نگاه کنید میبینید که پلاسماهای پاناسونیک تو کیفیت تصویر حرف اول رو میزنن.منتها متاسفانه الان که نزدیک اخر سال میلادی 2013 هست هنوز هیچ کدوم از این مدلا تو ایران نیومدن معلوم هست نیست که تا اخر سال میلادی هم بیان! اگر هم بیان با قیمت های سرسام آور،از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت st60 معلوم نیست کی بیاد اگر هم بیاد زیر 6 تومن نیست مدل 50 اینچش. من که دارم یواش یواش بیخیال میشم از خرید پلاسما می خوام برم LG بخرم که حداقل قیمتش با قیمت دلاریش اختلاف فاحش نداره.
دوست عزیز من اگر جای شما بودم و شرایط شمارو داشتم با مشکلی که برای مدل های سری 2011 پیش اومده و ساپورت ضعیف قطعات شرکت پاناسونیک در ایران هیچوقت همچین ریسکی نمیکردم و تلویزیونی که هنوز به صورت رسمی وارد ایران نشده و پدربزرگ اونم آمار خرابی زیادی داره خریداری کنم چون اگر مشکلی براش پیش بیاد حداقل یکسال باید خاک بخوره تا درست بشه.نقل قول:
از فکرت بیرون کن مدل 2013 .باور کن تفاوت کیفیت تصویر 2012 و 2013 انقدری نیست که به ریسکش بیرزه.سری 2011 که من خودم دارم هنوز که هنوز تصویرش فوق العادست.شاید کنار یه تلویزیون 2013 قرار بگیره تازه ضعف های تصویرش مشخص بشه ولی تو خونه که نگاه میکنی لذت می بری.
سلام
یه سئوال داشتم...
تو Cnet که مشخصات تلویزیون ها قرار داره... عددی که جلوی عبارت Power consumption operational واسه پلاسماها نوشته میشه... حداکثر توان مصرفی هست؟ یا میانگین توان مصرفی؟
الان مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداکثر توان مصرفیش 382 واته یا میانگین توان مصرفیش؟
راستی...
الان 3 سال از عمر V20 ما میگذره...
عاشقشم! تصویرشو با هیچی عوض نمی کنم... جز مدل های بالاتر پانا... :n02:
تا حالا 12,000 ساعت کار کرده... به عبارتی میشه سالی 4000 ساعت...
یعنی اگه طبق وعده ای که میدن واقعا 100,000 کار کنه، هنوز 22 سال دیگه جا داره!
خدا حفظش کنه... :n02:
382 وات Rated Power Consumption هست یعنی حداکثر مصرفشنقل قول:
Average Power Consumption یا میانگین مصرفش 149 وات ـه