تو سایتش که نزده ولی قیمتاشو براتون میفرستم:20:نقل قول:
Printable View
تو سایتش که نزده ولی قیمتاشو براتون میفرستم:20:نقل قول:
ممنون میشم !نقل قول:
ولی شما سایتشم بده! من یه کاری دارم باهاش !
سلامنقل قول:
به من گفتن اگه میخوای یه سیم مستقیم وصل کنی به مودم
بهتره برعکسش(که تو گزینه 3 نوشتم) عمل کنید
ممنون:11:
من آسیا تک دارم قیمتش خوبه ولی ساپورتش افتضاح در هفته چندبار قطعی دارم همیشه خدا هم تلفن ساپورتشون اشغال شده یکبار 3 ساعت پشت سرهم گرفتم اشغال بوده مانند تمامی شرکتها و کسب و کارهای ایرانی اولش خوبن بعد هرچی میگذره بدتر و بدتر میشن اوایل برای تمدید پیک موتوری میفرستادن الان دیکه فقط باید پول واریض کنی بعد براشون یا میل بزنی یا فکس کنی .دفعه آخر تلفن فکسشون کاملا اشغال بود میل هم که 3 بار به آدرسشون زدم نرسید برا همین اینترنتم واسه 2 روز قطع بود
انقل قول:
اینم آدرس سایتشتو هر دوشون برو :5:کد:www.hesabgar.comوwww.hesabgar.net
به جز من كسي ديگه با شاتل درباره ي كاهش سرعت سرويس art Home تماس داشته؟
اگه آره نتيجه چي بوده؟
داتک کلا تورنت رو داره محدود میکنه اوایل 14 بود بعد شد 8 حالا هم 5!!!
با سرعت 128 تورنت هایی هم که میگیرم seed زیاد داره پس مشکل داتکه واسه دانلود از راپید شیر هم داره به مشکل برمیخوره خیلی افت سرعت داره
تورنت رو شاتل تایم گذاشته براش شبها و جمعه ها مشگلی نداره ولی در طول روز قطعش نمیکنه منتها اینقدر سرعت پایینه که کاربر بیخیالش میشه من اوایل تعجب میکردم با وجود سیدر زیاد هیچ پیشرفتی نمیکنم در صورتی که همه درصداشون بالا میره یکبار گفتم بذار ببینم جریان چییه از محل کار و با پارس آنلاین تورنت رو گذاشتم برای دانلود بخونه هم گفتم همون تورنت رو بذارن دیدم پارس آنلاین با تمام سرعت دانلود میشه ولی شاتل همون 2-3 کیلو بایته زنگ زدم شاتل طرف حرفی برای گفتن نداشت از اونموقع ببعد یا تورنت با شاتل دانلود نمیکنم و اگر دانلود کنم شب و یا جمعه ها دانلود میکنم.
من همچین مشکلی رو فعلا با تورنت ندارم.نقل قول:
تقریبا با همون سرعت کانکشنم دانلود میکنه.
روز و شب هم فرقی نداره.
ولی متاسفانه شاتل سرعت سرویس هاش رو آورده پایین.
تا چند روز پیش با سرویس 64 سرعت دانلودم 13 بود اما چند روزه که بین 8-9 نوسان داره.
شاید اخیرا درست شده باشه چون من خیلی وقته تورنت دانلود نمیکنم منتها افت سرعت که میگید ندارم سرعت ثابت 34 بوده و الان هم هست