پینگم قبلا 250 تا 300 بود که یعنی برای هر کار آنلاینی که داشتم کاملا روی اعصاب بود....
الان شده 550 تا 600 میلی ثانیه :|
اینقذر اعصابم خورده که می تونم راحت آدم بکشم....:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Printable View
پینگم قبلا 250 تا 300 بود که یعنی برای هر کار آنلاینی که داشتم کاملا روی اعصاب بود....
الان شده 550 تا 600 میلی ثانیه :|
اینقذر اعصابم خورده که می تونم راحت آدم بکشم....:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
سلام
من چند وقته که میخوام 2مگ ایرانسل رو بگیرم و چند تا سوال داشتم اگه میشه جواب بدین.
خودم الان اینجا 512 نامحدود دارم و ماهی 95 تومن میدم.
پینگم بین 190 تا 240 هست معمولا
sharing policy و اینا هم ندارم و روزی 4 گیگ رو دانلود میکنم(64 تا 80 هست سرعتم) و انصافا توی تمام مدت این کندی ها هم وقعا سرعتم درست بوده و مشکل نداشتم وفقط چیز پی ان ها سرعتشون کم بوده که با socks مشکل حل شده.
البته دانلود از upload center ها چند وقته که با اینکه Premium Account دارم سرعتم کند شده.
حالا سوال ها :
سرعت دانلودش درست هست ؟ یعنی 256 کیلوبایت هست ؟
پینگش چطوره ؟ آنلاین بازی نمیکنم اما واسه CCcam واسم مهمه
این sharing policy چطوری هست ؟ یعنی روزی چند گیگ میشه دانلود کرد؟ماهی چقدر ؟(خیلی واسم مهمه)
شنیدم که کیفیتش منطقه به منطقه فرق داره. درسته ؟ اگه آره کیفیتش توی سعادت آباد و شهرک غرب چطوره ؟
قطع و وصلی و اینا داره ؟ آب و هوا تاثیر داره توی اینا ؟ اگه جای مودم Indoor از این مودم ها که واسه جاهای با پوشش ضعیف تر استفاده میشه بگیرم مشکلم حل میشه ؟
یه سوال
من الان تعرفه ام 512 نامحدود 3ماهه ست. تغییر تعرفه دادم به 1 مگ پولم واریز کردم . حالا سره ساعت 12 امشب تغییر تعرفه اعمال میشه ؟
آخه یکی میگفت تا فردا ساعت 12 استفاده نکن چون اگه اعمال نشه مصرف آزاد حساب میکنن .
حالا من چی کار کنم که داستان نشه ؟ آخه اعصاب ندارم چه برسه به سروکله زدن با 707 .
درسته. اگه استفاده کنی مصرف آزاد حساب میشه و از پولی که واسه طرح تعرفه 1 مگ گذاشتی کنار کم میشه و ممکنه از اون حد که باید باشه کمتر بشه که باعث میشه 1 مگ واسه برج بعدی اعلام نشه. دلیلشم کم بودن موجودی هست!نقل قول:
امشب ساعت 12 وارد 1 بهمن ماه میشیم که تاریخ تغییر و به روز رسانی تعرفه هاست!
یه چیزی حدود 200 تا 250 هست دانلودش.نقل قول:
کاملا هم بستگی به منطفه داره و همچنین bts فرستنده ی امواج وایمکس! اگه دور باشه یا شلوغ باشه کم و زیاد بودنش باعث افت کیفیت میشه!
اون مناطق معمولا مناطق شلوغ به حساب میاد. فکر کنم در حد نرمال باشه چون معمولا ایرانسل چند مدت یه بار آپدیت میشه! هیچ ارتباطی به آب و هوا نداره چون فرکانسش تقریبا پایینه! به منظر من مودم فضای خارجی بگیری خیلی خوبه. اگه بتونی اون رو به یه مدل وای فای هم وصل بکنی دیگه تو خونه مشکل نخواهی داشت! ولی معمولا واسه اون مناطق بیشتر همون مودم خارجی توصیه میشه چون هم در بهترین منطقه نصب میشه و جا به جا نمیشه هم در بالاترین نقطه هست و بهترین کیفیت رو میده!
سلام من میخوام یک اکانت 1مگ نامحدود بگیرم با 2تا از دوستهام شریکی استفاده کنیم.شیفتی.دی:نقل قول:
محدودیت دانلود نداره؟!
نمیشه امروز درخواست بدم ولی یک هفته دیگه هزینشو واریز کنم و هر وقت واریز کردم 1مگ نامحدود استفاده کنم؟!
یعنی میگی از 12 امشب تا فردا ساعت 12 ظهر استفاده نکنم ؟نقل قول:
چقدر طول میکشه ؟
نقل قول:
دقیق نمی شه گفت... من همیشه آخر هر ماه بین ساعت 10 شب تا 6 و 7 صبح اینترنتم رو قطع میکنم.
معمولاً خارج از این ساعات برای عدهای از دوستان مصرف آزاد حساب شده.
الان آخر ماه هست و باید 256 را برا ماه بعد شارژ کنم
منتظر بشم خودش اعلام کنه برای ماه بعد چقدر باید پول بریزم یا اینکه الان حسابو شارژ کنم و پول تو حساب باشه؟
می خوام این یعنی این وسط قطع نشه سرویس :-؟
نقل قول:
عزیز از ساعت 12 شب تا ساعت 4 صبح اینترنت رو باید قطع کنی که مصرف ازاد حساب نشه
چون شارژ اکانت 3 تا 4 ساعت زمان میبره
بعدش هم میتونی وارد بشی سریع حسابت رو چک کنی اگه شارژ کرده بودن که میتونی استفاده کنی اگرم شارژ نشده باشه معلومه مینویسه در حال بررسی و این حرفا:31:
من خودم همیشه 30 ام 11 شب شارژ میکنم ساعت 11.45 هم مودم رو خاموش میکنم تا 4 صبح بعد که میرم اینترنت حساب شارژ شده
خود پشتیبانی هم گفت 3 تا 4 ساعت شارژ اکانت طول میکشه