اتفاقا عمدا این کارها رو میکنه که خلاقیت ما فوران کنه:31:نقل قول:
Printable View
اتفاقا عمدا این کارها رو میکنه که خلاقیت ما فوران کنه:31:نقل قول:
واسه قبول شدن توی دانشگاه آزاد رشته ی مهندسی نرم افزار واحد تهران مرکزی..این 2 ماه کافیه؟ البته من صفر نیستم...
چه درسایی رو بیشتر بخونم؟ کدوم درس تو عمومیا تاثیرش بیشتره؟
شاید واسه کسی که خونده خوب باشه ولی کسی که نخونده چی؟ مگه نمیگن پاسخ تشریحی باید خوب باشه تا اطلاعات علمی بالا بره ولی سنجش اصلا اینجوری نبود!!!نقل قول:
اتفاقا عمدا این کارها رو میکنه که خلاقیت ما فوران کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیمان جون تراز نرم افزار تهران مرکز از سال 85 تا 88 به ترتیب :نقل قول:
6200 - 6086 - 6027 - 5957
اینم کارنامه داش بهنام که چند وقت پیش ازش گرفتم فقط دقیق نمیدونم برق قدرت با نرم افزار تو یه زیرگروهن یا نه ولی فکر نکنم خیلی فرق کنه(با اجازه داش بهنام ولی فکر نکنم اصلا اینورا پیداش بشه داره بکوب میخونه:31:):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این تراز 6482 که 400 تا هم از نرم افزار بیشتره! به نظر خودت بازم نمیتونی قبول شی؟!!
اگه غيبت داشته باشين ترخيص نميشين از خدمت ( مگه اينكه پارتي داشته باشين )نقل قول:
البته 3 ماه غیبت داشتم که کارت سبزم اومد و نرفتم و فک کنم 3 ماه دیگه هم غیبت بخورم ( کلا 6 ماه )
براي سال 91 نميشه با كنكور 90 رفت حتي تو دانشگاه آزاد هم نميتونين رزور كنين همه اين مدت رو .نقل قول:
حالا اگه کنکور 90 رو قبول شدم ولی نگذاشتن برم ، میتونم بعد از سربازی با همین قبولی 90 برم ؟ اصلا میشه ؟
البته شما كه اينقدر علاقه دارين بعد از پايان خدمت هم ميتونين به راحتي قبول بشين ديگه .
رشته شا پيش نداره و با همون ديپلم وارد كارداني ميشين .نقل قول:
رشتم کار و دانشه ( برنامه نویسی کامپیوتر )
پیش دانشگاهی هم نداره فک کنم ( درسته ؟ ) ( نکنه باید پیش دانشگاهی هم بخونم ؟ )
بله كنكور جامع داره كه قبول شدنش خيلي راحته .نقل قول:
علمی ، کاربردی هم باید کنکور بدم درسته ؟
خب ببین درصداشم خوبه..من نمیدونم همچین درصدایی رو تو آزاد زدن چه جوریه؟آسونه سخته...نقل قول:
تازه این تراز 6482 که 400 تا هم از نرم افزار بیشتره! به نظر خودت بازم نمیتونی قبول شی؟!!
ای بابانقل قول:
اگه غيبت داشته باشين ترخيص نميشين از خدمت ( مگه اينكه پارتي داشته باشين )
هرچي سنگه همه پيش پاي لنگه
البته معاف از رزم هم هستم
ممنوننقل قول:
براي سال 91 نميشه با كنكور 90 رفت حتي تو دانشگاه آزاد هم نميتونين رزور كنين همه اين مدت رو .
البته شما كه اينقدر علاقه دارين بعد از پايان خدمت هم ميتونين به راحتي قبول بشين ديگه .
ولی موضوع اینه که میترسم کنکور تا اون موقع فرت
این کنکور ربطی به کنکوری که قراره حذف شه نداره ؟نقل قول:
بله كنكور جامع داره كه قبول شدنش خيلي راحته .
درسته
ممنون عمو محسن بابت جوابهای کاملتون
خیلی خوشحالم کردید
سوء تفاهم نشه درصدا که خوبه ولی خوب 400 تا از ترازی که تو میخوای بیشتره این 400 تا فکر کنم خیلی درصدارو کم میکنه ولیمن مطمئنم بین کنکور سراسری و آزاد اگه تست های آزاد سنجش آخر بزنی و پاسخ تشریحی بخونی حتما قبول میشینقل قول:
در ضمن دوباره سوءتفاهم نشه اصلا این کاری که تو میکنی درست نیست تا 1 روز مونده به سراسری فقط به سراسری فکر کن چرا میخوای دوباره حسرت این دو ماه بخوری همین دوماه رو خوب بخونی بهترین رشته سراسری قبول میشی از ما گفتن مطمئنم اگه از این دوماه استفاده نکنی بعد میگی اگه برمیگشتم دوماه پیش میترکوندم!!!
سلام دوستان
امیدوارم که همگی روزای خوبی رو داشته باشین و تو این روزایی که فاصله زیادی تا کنکور سراسری ندارم...خوب درس بخونید و مرور کنید و تست مجموعه ای بزنید.(تست زنی تک درس ممنوع!!)
این کارنامه خودمه تو کنکور آزاد(البته من آزاد رو الکی شرکت کردم:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تمام تلاشمو واسه سراسری میکنم..تازه واسه آزادم باید این 2 ماهو بخونم...ولی با این وضعی که دارم سراسری اونینقل قول:
سوء تفاهم نشه درصدا که خوبه ولی خوب 400 تا از ترازی که تو میخوای بیشتره این 400 تا فکر کنم خیلی درصدارو کم میکنه ولیمن مطمئنم بین کنکور سراسری و آزاد اگه تست های آزاد سنجش آخر بزنی و پاسخ تشریحی بخونی حتما قبول میشی
در ضمن دوباره سوءتفاهم نشه اصلا این کاری که تو میکنی درست نیست تا 1 روز مونده به سراسری فقط به سراسری فکر کن چرا میخوای دوباره حسرت این دو ماه بخوری همین دوماه رو خوب بخونی بهترین رشته سراسری قبول میشی از ما گفتن مطمئنم اگه از این دوماه استفاده نکنی بعد میگی اگه برمیگشتم دوماه پیش میترکوندم!!!
که میخوام فکر نکنم بشه...