کاری نمیشه کرد/باید حجمتون تمام بشه تا سرویس جدید بگیرین/همون اوایل ساعت رایگان باید چک میکردید ببینید از حجمتون کم میشه یا نهنقل قول:
از اکانت دیگران هم میتونی استفاده کنی
Printable View
کاری نمیشه کرد/باید حجمتون تمام بشه تا سرویس جدید بگیرین/همون اوایل ساعت رایگان باید چک میکردید ببینید از حجمتون کم میشه یا نهنقل قول:
از اکانت دیگران هم میتونی استفاده کنی
دوستان 256 و 512 محدود و نامحدود بيست نت سرعتش چنده؟
بالاخره من نفهميدم اين محدود چه طوري محاسبه ميشه!!! بي زحمت توضيح بديد.
حضوري كجا بايد برم؟؟؟؟
يه كمك ميخوام : دوستم زنگ زده به پشتيباني ماتريكس و طرف گفته ميخواي بخواه ميخواي نخواه و فحاشي ( از نوع خواب آور ) كرده به دوستم.كجا بايد شكايت كنه؟ مثل اينكه يه مقداري رو هم بالا كشيدن و پس نميدن.
نقل قول:
این جور که انگار من پول دو تا سرویسو میدم ... اونا هم بشین اونجا و به من بخندد ....
با سلام خدمت به دوستان گل شیرازی.اگه میشه یه کمکی به من درمورد خرید وایرلس بکنید.میدونم اینجا تاپیک adsl هست ولی من جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.adsl نمیخوام چون هم از این خونه قراره جابه جا بشیم و هم تبلتو لب تابو اینا رو راحت به نت وصل کنم.یه تاپیک هم خودم جدا زدم.خیلی ممنون میشم ازتون اگه هرچه سریع تر بهم کمک کنین چون فردا میخوام برم سفارش بدم.اگه تو تاپیکی که زدم یه سر بزنید واونجا نظراتتونو بنویسید ممنون میشم
نامحدود ها که نهایت سرعتش همون تقسیم بر 8 میشهنقل قول:
زنگ بزنید 2020 تا براتون توضیح بدن و ادرسشون را بگیرید
تنظیم مقررات
شمارش هم فکر کنم این باشه
6463003
6463004
پس باید صبر کنید تا سرویستون تمام بشهنقل قول:
برید خفت اون ادمی را که گفته شبانش رایگان هست را بگیرید
خب محل جدیدی که میخواید برید قابلیت Adsl داره؟ اگه داره وایرلس نگیرید...برای تبلت و لپ تاپ هم خب یه مودم وایرلس بگیرید...نیاز نیست اینترنت وایرلس بگیرید!!! به هر حال وایرلس تو شیراز همیارنت و لیوارفارس ارائه میکنن...نقل قول:
شما درست میگی ولی جایی که قرار بریم برای همیشه نیستو بعداز 1سال دباره برمیگردیم همینجا.راستی برای من حجم دانمود وسرعتش خیلی خیلی مهمه.کسی تو این تاپیک هست که از وایرلس استفاده کنه؟اگه هست سرعت دانمود وحجمش چقدر هستو از چه شرکتی خدمات میگیره.خیلی ممنون از همکاریتوننقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
سلام دوستان ! من روز چهارشنبه صبح رفتم نمایندگی شهرستان درخواست جمع آوری خطمو دادم تا از دست این آسیاتک لعنتی خلاص بشم !!:31: اما زهی خیال باطل !!!:41:نیم ساعت پیش تماس گرفتم پشتیبانی شیراز بهم گفت اصلاً درخواستی برای خط تو روی پنلمون نیست !!!!:18:بدبختیش اینجاست که رفتم درخواستمو تو سایت بیست نت ثبت کردم حتی اونا همون روز چهارشنبه باهام تماس هم گرفتن ولی به خاطر این خط لعنتی آسیاتک که هنوز جمع آوری نشده بود کارم کنسل شد!!!:41: پشتیبانی شیراز بهم گفت بعد تعطیلات دوباره تماس بگیر تا راهنماییت کنیم ! به نظرتون صبر کنم و دوباره بعد از تعطیلات دوباره تماس بگیرم یا برم دقیقاً به همین دلیلی که گفتم تو سایت سازمان بازرسی مخابرات شکایت کنم ؟ به نظرتون اگه الان شکایت کنم فایده داره ؟ می ترسم صبر کنم دوباره تماس بگیرم و با پاس کاری های معروف این پشتیبانی لعنتی روبرو بشم!!!:31: همین یه تماس رو هم با هزار بدبختی موفق شدم بگیرم !!! از صبح بیش از 30 بار تماس گرفتم !!!:31:لطفاً هرچه سریع تر جوابمو بدید !!! به شدت منتظرم !!ممنون!!:42:
بچه ها این 20 نت سرویس های نامحدودش ضریب یک به 8 نداره دیگه ؟ درسته ؟ تا از شر این آسیاتک خیر ندیده راحت بشیم
اگر بخواهیم از آسیا تک خط را جمع آوری کنه چقدر زمان میبره و این کار رو می تونند زودتر هم انجام بدند ؟