منم با این نظر خیلی مواففم پست های قدیم همش درمورد بازی میحرفیدن ولی الان...نقل قول:
Printable View
منم با این نظر خیلی مواففم پست های قدیم همش درمورد بازی میحرفیدن ولی الان...نقل قول:
راست میگه دیگه بابا ! خراب شده اینجا دیگه جو نداره لطفا به فکر باشید و پی گیری کنید اگه میشه قبلا ملت میومدن اینجا در مورده مدل مو پگی زون صحبت میکردن ولی الان بحثه اپدیته !
والا من بیخیال اپدیت شدم شانی 3 تا پک رو نصب کردم همون اول نصب مینوشت بازی نیاز به اپدیت ورژن داره برای اپدیت ok رو بزن تا حل شه ! الانم دارم راحت بازی میکنم ! زیادی پی گیرش شید اعصابتونو خرد میکنه : )
عجب پیشنهادی دادم:n05:ترکوند :n02:
ولی این اکسپنشناش چه حالی می ده
دارم می گردم اون 3 تا آخری رو هم بگیرم تا کلکسیون سیمزم کامل شه.
فقط یه بدی داره اونم اینه که شهراش کامل نیستن و یکی بار و اینا داره یکی پارک حیوانات داره یکی هیچی کدومو نداره و .....
به نظر من شهری که اول همه بود(یادش بخیر اون موقع شهر کوچیکی بود)از همش بهتره.هم باش آشنام و هم ساختموناش نزدیک همن و وقتم تلف نمی شه.
راستی به نظر شما تنظیمات سنو رو چی بزارم؟الان رو اپیک هست فک کنم یه سال طول بکشه تا بمیره.
این سیوای بازی هم که خودش اندازه یه بازی کامل جا می خواد!الان 2 گیگ خورده ای فقط سیو هست.ولی ارزششو داره.
راستی سال نو مبارک:n09:
یه سوال بهترین شهرش کدومه ؟ من seasons pets ambitions generations رو نصب کردم ولی دارم با sunset valley کار می کنم ! شهری برای دانلود دارید ؟
من به ترتیب از baby تا elder اینا رو گذاشتم 30 - 60 - 75 150 225 225 182
سال نو شما و تمامی ایرانیان عزیز جهان هم مبارک :)
چجوری میشه تو بازی سوسک کرد؟ =))
تقربا مثل همون حالت اپیک هست.بدیش اینه خیلی طول می کشه.نقل قول:
یه سوال بهترین شهرش کدومه ؟ من seasons pets ambitions generations رو نصب کردم ولی دارم با sunset valley کار می کنم ! شهری برای دانلود دارید ؟
من به ترتیب از baby تا elder اینا رو گذاشتم 30 - 60 - 75 150 225 225 182
سال نو شما و تمامی ایرانیان عزیز جهان هم مبارک
من چون همشو با هم نصبیدم نمی دونم کدوم مال کدوم پکه ولی به نظر من شهر خودش چون بناهاش نزدیک همه و آشنایی باش بیشتر دارم بهتره.
اگه می خواین یه حیوون داشته باشین شهری که پک پتس اضافه کرده بهتره.
شهری که امبشین اضافه کرده هم بد نیست.یه جورایی کثیفه.
جنریشن هم نمی دونم چه شهری اضافه کرده.
این پک سیزن قشنگه؟شما از تو اینترنت خریدینش؟
اینم چنتا شهر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوسک کرد؟؟؟؟؟:n02:نقل قول:
چجوری میشه تو بازی سوسک کرد؟ =))
پک سیزن عالیه درست حس خسته کننده بازی از بین میره، برنامه های زیادی بهش اضافه شده آره از همین جا خریدم!نقل قول:
generations شهر اضافه نکرد
season هم شهر اضافه نمیکنه
university شهر داره ولی برای زندگی نیست
late night هم شهر Bridge Port اضافه میکنه
من خودم شهر هایی که خود EA میسازه رو استفاده میکنم( Monte vista lunar lakes River VIEW Sunlight tides barnacle bay hidden springs)
ShowTime شهر اضافه میکنه زیاد باحال نیست
SuperNatural هم اضافه میکنه
از همه بهتر به نظر من Bridge Port هست
سلام
سیمز 3 رو تازه به ورژن 1.31 اپدیت کردم بعد از واردن شدن به بازی این ارور رو میده disk authorization failure
قبلا هم بازی رو کرک کرده بودم.
کسی می دونه باید چی کار کنم؟امکان داره با نصب یکی از اکسپنشن پک ها درست بشه؟
ممنون
مشکل از کرکه.نقل قول:
سلام
سیمز 3 رو تازه به ورژن 1.31 اپدیت کردم بعد از واردن شدن به بازی این ارور رو میده disk authorization failure
قبلا هم بازی رو کرک کرده بودم.
کسی می دونه باید چی کار کنم؟امکان داره با نصب یکی از اکسپنشن پک ها درست بشه؟
ممنون
کرک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرکی که دادم مال ورژن 1.34.27 هست ولی شاید جواب داد.
برای نصب اکپنشن پک ها تا اون جایی که می دونم نباید کرکی کپی کنید.یعنی اول باید اکسپنشن رو نصب کنید و بعد کرک رو کپی کنید(هم مال اکسپنشن پک رو و هم مال خود سیمز اصلی رو)