دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟نقل قول:
Printable View
دکل دقیقا در روبروم قرار داره بالا پشت بوم شاید ۷۰۰ متر فاصله باشه میبینم دکل رو رو انتن مستقیم به سمت دکل هست حالا یعنی از دکل که مستقیم به طرفش هست بچرخونم به طرف دیگه؟نقل قول:
درتایید حرف دوستمون چنین rssi خیلی عجیبه حتی تو اکثر نرم افزارهای تععین مقدار مشخصات سیگنال زیر ۵۰تقریبا عددی ندارن واقعا عجیب به نظر می رسهنقل قول:
بچرخونید . جابه جا کنید و اون پارمترها رو رصد کنید به کمک نفر دوم یا تیم ویور و ...نقل قول:
من کلی با آنتن هام ور رفتم تا بهترین موقعیت رو پیدا کنم
شاید به خاطر مستقیم انتن به سمت دکل هست و مقدار سیگنال خیلی قوی هست؟ شما rsrp هم ببینید اونم خیلی پایین هست البته که معمولا قانونش اینه که هر مقداری که rsrp بود ۲۰ تا کمترش میشه rssi بعنی اگه rsrp ۸۰ بود rrsi هم میشه ۶۰. شاید به خاطر سیگنال خیلی خوب و انتن قوی باشه ولی همون طور که دوستمون گفت rsrp مهم نیست sinr مهم که بالا باشه و نوسان نباشهنقل قول:
تا جایی که من میدونم SXT LTE باید مستقیم رو به سمت آنتن باشه
مشخصا وترجیحا هر چه دید مستقیم تر باشه برخورد امواج با موانع کمتر و در نتیجه دریافت مودم با نویز وقدرت بهتری صورت میگیره وقتی دید مستقیم مودم (البته اگه بشه اسمش رو مودم گذاشت یا به تعبیر دوستمون رادیو انتن)دوستمون اینقدر خوبه که چنین rssiقوی رو داره دریافت میکنه به نظر من چرخوندنش به هیچ وجه منطقی نیست اینجا دو تا مورد میتونه دخیل باشه یا پهنای باند دکل به دلایلی داره بازی در میاره یا نزدیک مودم دوستمون وسایل تشعشع دهنده ای مثل دیش انتن ماهواره یا حتی به طور مثال انتنهای بزرگ دیگه یا هر چیزی که میدان مغناطیسی بزرگ تولید میکنند وجود داره که با کم و زیاد شدن این میدان پهنای باند دریافتی دوستمون هم داره تعغیر میکنهنقل قول:
چندبار توی این تاپیک گفتم که SXT LTE برای کسایی خوبه که از دکل دور هستن . کسایی که نزدیک آنتن هستن و برای افزایش سرعت SXT LTE میگیرن انتظار معجزه ازش نداشته باشن .
چند تا رادیو وایرلس هم کنارش هست میتونه اینا تاثیر گذار باشه؟نقل قول:
در ضمن فقط این sxt lte ها نیستن که باید در دید مستقیم قرار بگیرند هر دریافت کننده ای هرچه مستقیم تر با دکل دید داشته باشند مشخصا بهترهنقل قول:
به نظر من میتونهنقل قول:
با نظر شما کاملا موافقم مطمئنا وقتی مودم معمولی هم میتونه سیگنال رو قوی دریافت کنه چنین هزینه زیادی اصلا منطقی نیست ولی خوب یه جورایی پول عشقش رو دوستان میدن نه ارزشش رونقل قول:
آنتن های دیگه مثل یاگی های دست ساز به کاربر امکان بازی و تغییر جهت برای رسیدن به بهترین شرایط رو میدن حتی ممکنه که بهترین وضعیتش مستقیم رو به دکل نباشه . اما SXT LTE اگه با وجود اینکه کاربر آنتن رو میبینه و مستقیم به سمتش تنظیم کرده ولی بازم نتیجه دلخواه رو نداده با تغییر جهت وضعیتش بهتر نمیشهنقل قول:
sxt زیاد کاربردی نداره واسه کسایی که 2 خط تو خونه فورجی انتن دارین
sxt برای مثلا کساییه که از مرکز شهر دورن و به شبکه فورجی دسترسی ندارن خوبه
اینم بگم که یک گوشی با کت 6 بالاتر خیلی بهتر از sxt میتونه کاربرد داشته باشه بشرطی که انتن تو خونه داشته باشه
بخاطر اینکه sxt از 4G+ پشتیبانی نمیکنه!
ما که نبوده و نیستیم :n18:اما دروغ نگم اون احساس همچنان وجود داره و تا این لحظه بر اون غلبه کردم :n31:نقل قول:
منظورش شبانه بود چون گفت نامحدود :n01:نقل قول:
پس در نتیجه یه گوشی با Cat6 سرعت بیشتری رو از E8372 به ما میده ?!نقل قول:
باند 7 2600 مگاهرتزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باند 3 1800 مگاهرتز
RSSI: -83dBm RSRP: -93dBm RSRQ: -8dB SINR: 11d
RSSI: -67dBm RSRP: -84dBm RSRQ: -5dB SINR: 8dB
باند 7 خیلی کم داده صبح زود 5.5 6 تست کن احتمالا خیلی فرق کنه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان ایرانسل نقشه td رو کامل کرده به تفکیک داخلی و خارجی حالا منطقه ما که پوشش داشتیم الان حتی تو پوشش خارجی هم نیست یعنی ایرانسل داره شورش رو در میاره ملت رو مسخره کرده کاملا آماده شده بودم برم مودم بیرونی تی دی بخرم که به توصیه دوستان تو همین تاپیک قانع شدم وsxt گرفتم یکی باید این سود جوئی ایرانسل رو بگیره از کجا معلوم خیلیا بر طبق همون نقشه مودم نخریده باشند ؟
زنگ بزنم حالشون رو بگیرم ؟نقل قول:
از نظر پشتیبانی ایرانسل سرعت استاندارد 4 جی 5 تا ده مگه اگر زیر 5 مگ باشه شاید رسیدگی کنندنقل قول:
بنظرم زنگ نزن همین سرعتی که داری هم کم میکنن،من که تجربه داشتم چقدم پست گذاشتم خودم و بقیه که زنگ نزنید،اینا بلد نیستن دکل رو تقویت کنننقل قول:
درودنقل قول:
دنبال مشکل برید ولی سعی کنید خیلی برای این موضوع وقت نذارید ... کلا دو حالت داره :
1- یا میگن مشکل از منطقتونه و در حال پیگیری هستند (راست و دروغش معلوم نیست و خیلی راحت میتونن شما رو 2-3 ماه منتظر بذارن .)
2- فرم پیگیری براتون ثبت میکنن که اگه تغییری انجام بدن ، بنا به شانستون ممکنه سرعت بالاتر یا حتی پایین تر بره .
نمی دونم دو سه شب چرا توی این تایم باند 7 تعطیل میشه
سابقه نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به صبح که 80 مگ داشتیم نه الان که یک مگ که هیچ 259 کیلو بیته
یاد اونی دوستی افتادم که می گفت می دونید چرا کاربرها اینقدر تست می زنن چون نمی دونن آیا امروز هم همون سرعت دیروز رو دارن یا به فنا رفته
یه سوالی که پیش میاد اینه که این دوستان دانلودر شبانه که مدعی هستند دانلودهاشون همه واقعی هست و از تمام و کمال فایل های دریافتی استفاده می کنند و حتی یک بایتش هم دانلود کاذب نیست(!)؛ آیا اگر بسته های شبانه نبود و مجبور بودند همین دانلودها رو روزانه انجام بدند و چند برابر پول بیشتر بدند باز هم اون فایل ها رو دانلود می کردند؟ :n31:
اینجاست که تفاوت ها به وجود میاد و فرق کسی که هر شب شیره ی اینترنت رو میکشه با کسی که در حد نیازش از دانلود های شبانه استفاده می کنه مشخص میشه:n02: دسته ی اول اگر بسته ی اینترنت شبانه قطع شه به مشکل می خورند اما دسته ی دوم دانلودشون رو با همون اینترنت روزانه هم انجام میدن.
همونطور که در پست های قبلی هم گفتم ... دوستان طبق منطق "پول دادم میخوام استفاده کنم" پول دادن میخواد استفاده کنن :n19:
اخه مرد مومن الان همراه اول هم بسته داده 1 هزارتومن نامحدود حالا یسریا میگن 30 گیگ هرشب شبانه محدود کرده اما همین 30 گیگ رو 29 تومن 1 ماه میتونی بگیری و هرشب 30 گیگ تو ی ماه 900 گیگ بگیری درسته سرعتش نمیرسه به ایرانسل تازه ارزون ترم هست همراه اولنقل قول:
ولی ایرانسل اپراتوری نیست که ضد حال بزنه حذف کنه اتفاقا تو بسته های دیگش از بقیه اپراتورا بیشتر بسته داره
سوم فک میکنی پولی که تو داری میدی بابت بسته شبانه میره پی زیرساحت و ازین دسته چیز میزا نخیر پهنای باند شبانه رایگان هست واسه تمامی شرکتا این پولیم که ما داریم میدیم مستقیم میره تو جیب شرکت ایرانسل و سود خالصه براش
بله این مودمی ک شما میفرماید از کت 4 پشتیبانی میکنه واسه تجمیع باید بالای 6 باشهنقل قول:
اگه از اندروید استفاده میکنید میتونید گوشیتون روت کنید و فایروال نصب کنید فقط به هات اسپات و یا یو اس بی نت برسونید که با مودمی تفاوت نداره
خودم d100 دارم مفت نمی ارزه
شخصا خودم با ی گوشی اکسپریا زد ایکس میذارمش جلو پنجره با لبتاب 2 خط بیشتر انتن نداره اما 8 مگابایت سرعت دانلود دارم که کلا بسته های شبونه رو میترکونمش
البته میگم اگه شرایط سیگنال خوب دارین نیازی به مودم نیس خرج اضافی نکنین من خودم پشیمونم ازین که 350 هزار مث ادمای ... دادم برای d100 و اینکه هیچ کاربردی برای من تا الان نداره
خب شما گوشی رده بالا دارین بقیه ندارن و نمیخان هم بگیرن:n02:نقل قول:
اینهمه خرج اضافه فقط برا دانلود شبانه؟به سرعتت راضی باش برادر
خدا قعرش میگیره ها:n02::n02::n02:
من خودم E8372دارم و 4G سه خط آنتن دارم سرعت دانلود هم میانگین 3MB/s هستش که البته از این بالاتر هم میره فقط چون طبقه همکف هستیم سیگنال ضعیفتری بهم میرسه چون قبل طبقه 3 بودیم و سرعت دانلودم نزدیک 6MB/s بود . برام جالب بود اینکه با یه گوشی بتونی سرعت دانلود بیشتری داشه باشی تا یه مودم ،گرچه E8372 مودم دست و پا بسته ای نیست و من ازش راضی هستم .نقل قول:
فقط الان چند سوال ،
منظور از "واسه تجمیع باید بالای 6 باشه " یعنی چی ؟! متوجه نیمشم !
یعنی گوشی ZX قدرت انتن و جذب سیگنالش از d100 بالاتره ؟! یعنی چی ؟! :n36::n38:
یعنی باید ورژن LTE cat 6 به بالا باشهنقل قول:
دقیقا من این مشکل داشتم تو تایم خاصی نت نابود میشد حالا ممکنه برای شما تو اون تایم سیستم ریبوت میشه یا دارن تغیرات میدن نمیدونم مشکل کجاستنقل قول:
برای تست هم موافقم تو adsl حداقل میشد ریت خط تو مودم دید گاهی هم تست کرفت اما یا ایرانسل مرتب باید تست کرفت و پارامترها چک کرد من به شخصه نصف حجمم سر تست گرفتن از بین میره چون تو منطقه ما خیلی نوسان داره
اینم اضافه کنم دیروز که بارون شدیدی میومد از ایرانسل زنگ زدن دوبار هم هرکدوم هم واسه یه مشکل جداگانه که ثبت کرده بودم و منزل نبودم که تست کنم خوب شده یا نه اونا بهترین تایم زنگ زدن موقع بارندگی اما از شانس من خونه نبودم چک کنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کیفیت lWLAN رو امروز تست کردم
کیفیت مکالمه خوبی داشت نسبتا
گوشی هم : Xiaomi Mi 5
باند 7نقل قول:
باند 3
ساعت 3:30
فورجی ایرانسل ۱۸۰۰ مگاهرتز مشهد میدان بسیج تو خونه
ربطی به رده بالا نداره همین سرعت رو من با a3 2016 هم شاید بالاترشو میگیریم هیچ فرقی نداره فقط یکی هست توان این کار براش کمه مثل a3 داغ بیشتر میکنه ولی انتن دهیش بهترهنقل قول:
دوم اینکه چندوقته رنج سمت ما رفته رو 5.117 سرعت 20 مگابیت از IPM شده
رو چه رنج بودی این وضعیت هم برای من شده !نقل قول:
برای اینکه 4G+ داشته باشید باید گوشیتون از CAT 6 به بالا پشتیبانی کنه !!نقل قول:
ببین یه سری از گوشیا دقیق اطلاعات سیگنال رو نمیدن همینطور مودم مودم D100 هم جزوشه
گوشی که من دارم قدرت سیگنال رو 93 میزنه ولی باهاش 8 مگابایت دانلود میکنم حالا اگه همین رو D100 باشه با 55 RSSI سرعت از 3 مگابایت بالاتر نمیره
ایفون 6S که تو منزل هست هم 89 میزنه 6 مگابایت دانلود میکنه خلاصه دقیق من ندیدم یه مودم یا گوشی سیگنال دقیق رو نشون بده !
این روی 5.115 بود ولی برای من واقعا فرقی نداره اینجا تهران رنجاش اینهنقل قول:
5.112 5.113 5.114 5.115 5.116 5.117
رنج 5.117 توی روز وضعیتش یک ذره بهتره ولی در کل یکی هست البته پینگ 5.112 از همه افتضاح تره
نقل قول:
خود CAT6 هم حساب میشه ؟!
4G + یعنی همین TD-LTE ?!
قضیه تجمیع رو من نفهمیدم باز هم !
cat6 یعنی 300 مگابیت سرعت دانلود رو ساپورت میکنه با استفاده از تجمیع فرکانس ها یعنی هم از فرکانس 1800 استفاده میکنه هم از 2600 از جفتشون دانلود میکنه و آپلودنقل قول:
TD-LTE هم کلا فرق داره و ربطی نداره به LTE معمولی موبایل
درمورد گوشی و اینا گفتین
خونه با مودم d100 سرعت 9 مگابایت میده
با گوشی سونی z5 هم همین سرعتو میده
با سامسونگ s7 ولی 2 مگابایت تا 4 مگابایت
با نوت 5 هم فقط یه بار تست گرفتم که 4 مگابایت داد