چون اون تاپیک تاپیک خلوته و کسی جوابگو نیستنقل قول:
شما برو یه پست بزار ببین کی جوابتو میدن
Printable View
چون اون تاپیک تاپیک خلوته و کسی جوابگو نیستنقل قول:
شما برو یه پست بزار ببین کی جوابتو میدن
سلام، سرعت 5مگ کلا یه چیز اضافه هست. چون تا جایی که میدونم روزانه سرعتش به 10 مگ نمیرسه و شبانه هم نداره که بخواد مثلا اسمی بشه روی 5 مگ یا 2 مگ یا ...نقل قول:
سرویس 2 مگ روزانه به 5 مگ میرسه و شبانه هم اخیرا مثل اینکه اسمی میشه روی 2 مگ...
سرعت تک کانکشن بستگی به رنج IP داره و تو هر گروه ممکنه هم سرعت تک کانکشن پایین باشه و هم بالا. ولی نسبتا خوبه به نظر من(البته فعلا، قبلا جالب نبود و بعدا هم معلوم نیست چی میشه)
شاید بتونم بگم پینگ مخابرات با سرورهای داخلی خیلی زیاده! به نسبت بقیه ISPـها.
اگر برای بازی میگی، ترکیب اینترنت ISP های دیگه با یه سرویس کاهش پینگ عالی جواب میده.
مثلا تو یه بازی، من با سرویس کاهش پینگ در بهترین حالت به 140ms دسترسی داشتم ولی پسرداییم با شاتل و کاهش پینگ به 100-110 :| پارس آنلاین هم همینطوره فکر کنم.
مرسی سروشنقل قول:
مثلا فرض بگیر تو یه گروه افتضاح افتادیم
و اینترنت 2 مگ هم داریم
در بدترین حالت تک کانکشن چه قدر میشه؟؟؟
تک کانکشن واسم خیلی مهمه
من گروهم بد نیست، یه گروه بدتر و یه گروه بهتر از گروه من هست فکر کنم هنوز، الان روی IP 37.221.61 هستم که سرعت تک کانکشنش اصلا جالب نیست، سرعت تک کانکشن رو ببین:نقل قول:
این سرور داخلی که تقریبا 2 مگ رو کامل میداد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور خارجی :
من روی این IP از واتس اپ حدود 30KBps دانلود دارم(ویدیو یا تصویر یا ...)
سروش زیادم سرعت تک کانکشن خارجی بالا نیست که
آقا تک کانکشن خیلی مهمه
واسه من از پینگ هم مهتره
الان قطع کنم نت رو، وصل نمیشه تا 1 ساعت دیگه :| دارن دستکاری میکنن باز.نقل قول:
بذار شب از IP های دیگه تست میذارم ببین.
برا منکه فقط ایپی های گسترش ارتباطات میادنقل قول:
روزانه هم اکثرا سرعتشون خوبه و وضع صفحه باز کردن از گروه قبلی که بودم بهتره
اما از ساعت 11 شب به بعد سرعت تک کانکشن کم میشه و از ساعت 2 به بعد به سمت صفر میل میکنه , مثلا دیشب فایرفاکسو اپدیت کردم سرعتش 10 کیلو بود
سلام دوستان عزیز من اومدم شاتل خوبه اون ماه 110 گیگ دانلود داشتم نامحدود ولی یه مشکلی باهاش دارم تا فیلترشکنو فعال کنم سرعت هم دانلود و هم وب گردی خیلی افت میکنه اگه سرعت عادیم 220 باشه با 16سرور میشه 15 با چن سرور از چند تا شرکت هم خریدم و چندین سرور هم امتحان کردم حالا نمیدونم چکارکنم مشکل از شاتله و ------ رو محدود کرده چون قبلا نت مخابرات عادی بودم سرعت فول بود حالا میشه نظربدید از انتی ویروسه از ویندوزه مشکل از شاتل؟کی نت شاتل داره؟مرسی
چه سرویسی خریدی؟نقل قول:
ماهی چند؟
مشکل قند شکن برا همه isp ها هست اما روی بعضی ها مثل شاتل و پارس انلاین مشکل بیشتره
پینگ روی 5.223.173
stunnel tunnel pm9 inet kerio openvpn sstpنقل قول:
همه رو امتحان کردم سرعت کند کند بعد گفتم بزار مودمو ریستارت کنم که کردم که بافیلترشکن دانلودو زدم عالی بود خوشحال شدم گفتم هووورا بعد 5تا 10 دق دوباره همون وضعیت اول افتضاح شد حالا چرا اینجوری میشه نمیدونم که چرا دوباره خودبخود کند میشه بحساب برنامه ریزی شده!خوبه پس باید برا دانلود 10دق باسرعت خوب هی باید مودم رو ریستارت کرد واقعا عجیبه بخدا!!!!!!
عیجب نیست، دوستان زحمت محدود کردن راههای "دور زدن" رو میکشند که یک وقت من و شما از این محیط خطرناک آسیب نبینیم! و فقط هم به ISP شما ختم نمیشه...نقل قول:
تنها دلیلی هم که همه چیز رو هنوز کلاً تعطیل نکردن اینه که خودشون دارن نصف این سرویسها رو میفروشن بعد کاسبیشون خراب میشه اونوقت...
نکنه تو رو هم فرستادن گروه گسترش ارتباطات؟نقل قول:
چون اون گروه قبلی رنج 5.223 نداره
اره همینجوریه که میگی , چند دقیقه سرعت خوبه بعد اختلال ایجاد میشهنقل قول:
البته اگر قندشکنتو از جای معتبری بخری مشکل کمتر میشه ولی رفع نمیشه
راستی نگفتی سرویست سرعتش چنده و ماهی چقدر میدی؟ نکنه سکرته؟:n33:
نه مال همسایه بود :n02:نقل قول:
اینترنت مخابرات لب تیغ/ درخواست 80 درصد استانها برای پهنای باند
واگذاری اینترنت مخابرات این روزها در سه استان کشور متوقف شده و مسوولان این شرکت، از درخواست 80 درصد استانها برای دریافت پهنای باند خبر میدهند. به گزارش خبرنگار ایسنا، اواسط ماه جاری سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اعلام کرد که شرکت مخابرات ایران در شش استان کشور مجاز به جذب مشترک جدید اینترنت یا همان ADSL نیست، چرا که خدمات این شرکت در این استانها فاقد کیفیت مطلوب بوده است. معاون سازمان تنظیم مقررات در این باره گفته بود: وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب قرار دارد و این موضوع باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است. غلامرضا داداش زاده با بیان اینکه بر همین اساس امکان جذب مشترک جدید در این استانها وجود ندارد اظهار کرده بود: شرکت مخابرات ایران باید پس از حل مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند. توقف اشتراک اینترنت در سه استان اما پس از انتشار این خبر، شرکت مخابرات به ارائهی توضیحاتی درباره وضعیت اینترنت در این استانها پرداخته و پس از ارائه توضیحات مربوطه اینگونه اعلام کرد که با هماهنگی نمایندگان سازمان تنظیم مقررات در سه استان بحث واگذاری برطرف شده است اما همچنان به منظور حفظ حقوق مشترکان قبلی در سه استان امکان جذب مشترک جدید وجود ندارد. مخابرات در این زمینه اعلام کرده بود: در استان خراسان رضوی در حال حاضر محدودیت پهنای باند وجود ندارد؛ لیکن از ساعت 24 تا 6 که دانلود بصورت رایگان عرضه می شود، برخی مشکلات ترافیکی بوجود می آید که نباید ملاک عمل قرار گیرد. لذا گزارش وضعیت پهنای باند به نماینده سازمان تنظیم ارائه و برنامه واگذاری با هماهنگی ادامه خواهد یافت. ضمناً درخواست تأمین پهنای باند بیشتر به شرکت ارتباطات زیرساخت ارائه گردیده که تاکنون پاسخی داده نشده است. در استان آذربایجان شرقی، پهنای باند به مقدار کافی وجود دارد و با هماهنگی نماینده سازمان در استان، از تاریخ 94/3/25 سوء تفاهم برطرف و به سازمان اعلام شده است. همچنین درخواست این استان برای افزایش پهنای باند توسط شرکت ارتباطات زیرساخت علی رغم پرداخت هزینه پیش پرداخت تاکنون بی پاسخ مانده است. در استان همدان نیز با افزایش دو STM1، مشکل پهنای باند برطرف و در حال حاضر محدودیتی برای واگذاری ADSL وجود ندارد. اما در سه استان اصفهان، مرکزی و کرمان با کمبود پهنای باند مواجه هستیم؛ لیکن علی رغم اینکه به محض پر شدن 80 درصد ظرفیت، درخواست ارتقای پهنای باند مورد نیاز به شرکت ارتباطات زیرساخت ارسال شده، متأسفانه این افزایش ظرفیت صورت نگرفته و محدودیت پهنای باند موجب توقف واگذاری شده است. مخابرات پس از ارائه این توضیحات اظهار امیدواری کرده بود که شرکت ارتباطات زیرساخت نسبت به تأمین پهنای باند مورد نیاز شرکت های مخابراتی اقدام کرده یا اجازه دهد این شرکت از کانال های دیگر بتواند پاسخگوی حجم عظیم درخواست ها باشد. عواقب بدهی 350 میلیاردی اما پس از ارائهی توضیحات مخابرات شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان نهاد متولی تامین پهنای باند اینترنت در کشور اعلام کرد که این شرکت برای واگذاری پهنای باند مشکلی ندارد و تاکنون وقفههای صورت گرفته در روند واگذاری پهنای باند به مخابرات به دلیل بدهیهای این شرکت که بالغ بر 350 میلیارد تومان میشود بوده است. در این میان مسوولین مخابرات نیز تاکید دارند که به عنوان بزرگترین و عمدهترین مشتری پهنای باند زیرساخت طی سالهای گذشته همواره حساب و کتابهایی با این شرکت داشتهاند، اما اکنون این مساله موجب شده است که واگذاری پهنای باند آنها با اما و اگرهای متعدد همراه شود. اما در چنین شرایطی در نهایت این سوال پیش میآید که حالا که مخابرات مدعی ضررهای متعدد مالی است و براساس گفتوگوهای صورت گرفته سیاستگذاریهای وزارت ارتباطات را مسوول وضعیت موجود خود میداند آیا این امکان را دارد که به سرعت بدهی شرکت زیرساخت را پرداخت کند تا در سایر استانها چنین مشکلی پیش نیاید یا از این پس به دنبال استمرار این روند ممکن است توقف در ارائه خدمات به استان های دیگر هم سرایت کند؟ در این باره داوود زارعیان - سخنگوی شرکت مخابرات ایران - اظهار کرد: روال ما آن است که هرگاه ظرفیت پهنای باند در استانی به 80 درصد پهنای باند موجود میرسد درخواست خرید پهنای باند را با شرکت ارتباطات زیرساخت مطرح میکنیم. اکنون نیز 80 درصد استانهای ما درخواست تامین پهنای باند را به شرکت زیرساخت ارائه کردهاند. سخنگوی شرکت مخابرات ایران در عین حال متذکر شد: به هرحال از گذشته تاکنون مخابرات با شرکت زیرساخت حساب و کتابهای مالی داشته و به عنوان بزرگترین مشتری زیرساخت در خصوص پهنای باند به شمار میرفته است. طبیعی است که ما برای پرداخت مطالبات این شرکت نیز مجبوریم بخشی از دریافتیهای خود را از مردم تامین کنیم. زارعیان با اشاره به شش استانی که از سوی رگولاتور اعلام شده باید واگذاری اینترنت در آنها متوقف شود، توضیح داد: در میان این استانها اکنون وضعیت سه استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و همدان پیگیری شده، اما سه استان دیگر همچنان با مشکل مواجه هستند. اکنون در این استانها شرایط به گونهای است که ما امکان واگذاری خدمات به مشترکان جدید را نداریم و اگر قرار باشد به مشترک جدیدی اینترنت واگذار شود باید منتظر بمانیم تا یک مشترک دیگر از سرویس خود انصراف دهد. وی در ادامه از پیگیری بحث تامین پهنای باند از شرکت زیرساخت خبر داد و افزود: ما حتی از شرکت زیرساخت خواستهایم که اگر مباحث مالی موجب عدم ارائهی پهنای باند لازم به این استانها شده، به ازای دریافت هزینههای مربوطه پهنای باند مورد نیاز هر استان را در اختیار آن استان قرار دهند. به هرحال اگر پهنای باند مورد نیاز ما تامین نشود حتی اگر سازمان تنظیم مقررات هم تذکر ندهد ما به منظور حفظ حقوق مشترکان خود برای جلوگیری از کاهش کیفیت واگذاری سرویسهای جدید را محدود خواهیم کرد. سخنگوی شرکت مخابرات ایران در پایان درباره وضعیت استان تهران که بخش قابل توجهی از پهنای باند اینترنت را به خود اختصاص میدهد نیز اظهار کرد: این استان در حال حاضر پهنای باند مورد نیاز را در اختیار دارد اما به هرحال برای آن نیز درخواست پهنای باند ارائه شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستمه به من رایگان داده......تو کشور بهترینه قبل اینکه بیام شاتل
سرعت عالیه
من که خیلی راضیم
آسانسور ما حرکت کرد یهو لینک پرید و خطم افتاد رو 8مگ دان استریم و 1مگ آپ استریم ولی بعد از چند دقیقه که دوباره حرکت کرد دوباره خراب شد
وقتی که خوب شد، برو آسانسور رو خراب کن...نقل قول:
از دم در تست کردی ببینی تغییرات داره یا نه؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
خوب یه سیم مستقیم بکش واسه مودمتنقل قول:
واسه من قبلا با کار افتادن پمپ آب اینطوری میشه و با عوض کردن مسیر سیم درست شد.
نمیتونم تشخیص بدم که از جعبه کدوم سیم مال ماست چون خیلی سیما زیادننقل قول:
نمیشه چون 40-50متر سیم میخواد تا برسه به طبقه پنجنقل قول:
دوستان شما هم نتتون الان قطع شده بود ؟ نیم ساعتی اینجا قطع بود
سلام دوستان سرویس 2 مگ دارم upstream من روی 511 بسته شده از بقیه هم اینطوره
به کی باید زنگ بزنم تا زیادترش کنن چون همه میگن دسترسی نداریم
شما فکر کنم همگروهی من باشینقل قول:
برا منکه دیشب قطعی نبود
از دیشب تا حالا نت چند باری قطع شد 3/5 تا 4 6/30 تا 7/30 شاید 8 ساعت 10 هم فکر کنم نیم ساعتی قطع بود
الان بهتره قطعی نداشتم ببینم چی پیش بیاد
الان که مث شبانه داره پکت لاس میده :n34:
سیم خوب متری چنده؟که آفتاب خرابش نکنه؟
پشتیبانی میگه وقت لینک مودم ثابته پس پورت مخابرات مشکلی نداره! واین که نتت وصل نمیشه مربوط به مخابرات نیس. ولله خودم موندم دیگه این چه وضعیه
از دیتاست تو شکایتت بنویس مشکل ipگیری از اداره دیتا خود پشتیبانی هم دیگه عاصیننقل قول:
همه همین مشکل رو دارن وقتی روشن خاموش میکنی دیگه وصل نمیشه لینک ثابته ولی ایپی نمیگیره اشکال ار پورت نیست از سویچ روتر ایناست مشکل از طرف دیتاست چند وقتی هست اینجوری هستش داغونه وقتی وصل شدی دیگه نباید خاموش کنی خاموش کردی دیگه وصل نمیشه من فکر کنم به خاطر بالا رفتن ترافیک شبکه باشه همش هنگ میکنن
خب یک هفتس یک دقیقه هم وصل نشده! آپی میخواست بگیره تا الان باس میگرفت دیگه. صبح باز باید شکایت بنویسم. نهایتا تخلیه میکنم اگه نشد.نقل قول:
شماره اداره دیتا مخابرات رو اگه کسی داره بزاره
آقا همتون تخلیه کنید اگه درست نشد ... ما که خیلی منتظر موندیم درست نشد ... یه هفتست تخلیه کردم :n19::n18:نقل قول:
اعصاب آدم ارزشش بالاتر از این چیزاست
هی برا یه سرچ ساده بخای منتظر آی پی گرفتن مودم بمونی این که نشد اسمش اینترنت ... بیشتر مثل عذاب روحی میمونه
سلام به اقایون گل و گلاب
اقا چه خبره چی شده چی نشده :n02:
دیشب همش نت قطع میشد زمانی هم که وصل میشد نه دانلودش میشد کرد و نه وب گردی :n24:
نقل قول:
منم رفتم درخواست جمع آوری خط دادم دیگه حوصله این مسخره بازی ها مخابرات رو ندارم ولی الان پنج روزه که درخواست دادم هنوز خط وصل هست !!!! سر جمع آوری هم دبه در اُوردن که برن رو اعصاب :/
نقل قول:
نترس این تاپیک چند عدد حضرت ایوب داره :)))))))))))))
چند روزه تخلیه کردن؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
24 ام درخواست حضوری دادم فکر کنم 31 تخلیه کردن . البته بخاطر این تاخیر تو 195 شکایتشون کردم وگرنه خدا میدونه کی انجام میدادن
فقظ قبل درخواست دادن چک کنید بقیه isp های شهرتون و مخابرات مرکزتون پورت خالی داشته باشن که مثل من کارتون به اینترنت 3g نکشه.:n35:
واسه جمع اوری من پارسال مجبور شدم شکایت کنم تا انجام دادن. کلا هیچ حرفی تو کله اینا نمیرهنقل قول:
حالا روزی که رفتم درخواست بدم جوابی که ازشون شنیدم جالب بودنقل قول:
یه دختره ای بود یوزر و پسورد منو تو پارتاک وارد کرده میگه خطتون نویز داره!!
والا ما نمیدونستیم پارتاک نویز خط رو هم نشون میداده:n38:
بهش گفتم خانوم خط من رو 10 مگ بسته شده و snr خطمم رو 29 هستش ... دیگه اونقدرا هم بی سواد نیستیم
بعد گفتش میخوای براتون کارشناس بفرستم خطتون رو چک کنه ؟
جواب من: بی زحمت تخلیه فقط:n25: