سلامنقل قول:
یکی از نمایندگی های رسمی فروش اینترنت مخابرات
قیمت ها با احتساب مالیات هستش
Printable View
سلامنقل قول:
یکی از نمایندگی های رسمی فروش اینترنت مخابرات
قیمت ها با احتساب مالیات هستش
اوکراین هم ارباب شما روسیه گند زده بهش. مثل خاورمیانه که همفکران تو به فلاکت کشیدن. شما یکی از سایبری های هستی که با بودجه هزار میلیارد تومانی مشغول ماله کشیدن هستی. به لطف امثال تو، دولت و مجلس انقلابی وضعیت کشور به اینجا رسیده با افتخار میای طرفداری هم میکنینقل قول:
این درست که امنیت ملی کشور خرج داره اما نباید روی مردم فشار وارد بشهنقل قول:
مردم اکراین شرف دارند به بزدل بی هویت متجاوز داخلی که برای ما نطق میکنه.نقل قول:
مردم ایران هم روزی به این اجماع میرسند که افراد پست و شیطانی را نابود سازند.
الان مردم از قیمت دبه ماست و پیتزا 200 هزار تومانی که گیر همه هم نمیاد راضی هستند که با اینا مقایسه میشه ؟ ارتش سایبری همه جا حضور دارن. نمیدونم چرا دلشون برای کشوری مثل افغانستان که هم زبون ما هستن نمیسوزه یا برا مسلمانهای چین. لیست سود زیان شرکتهای اینترنی هم دقیق دارن نه که این چیزا خیلی شفاف اعلام میشه.
پینگ من داخل بازی فیفا 22 حدودا 140 بود امروز و بهترین حالت 110 بود الان مثلا بهتر شده کیفیت با گرون کردن اینترنت؟ هفته پیش والا 80 بود پینگم داستان چیه؟
سلامنقل قول:
من امروز رفتم مخابرات مرکز عاطف که سرویس تانوما سرعت 16 مگ 12 ماهه 2100 گیگ 9,731,520 ریال ( 7 درصد تخفیف ) رو سفارش بدم ولی لیست قیمت زیر رو بهم دادن و گفتن فقط همینها موجوده
شما کدوم مرکز یا شهر هستید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با چیزی که من گذاشتم یکی هست، فقط مال من با احتساب مالیات هستشنقل قول:
سلام
توی خبرها خوندم تعرفه اینترنت ثابت گرون شده...
من قبلا ماهانه سرویس 175 گیگ یک ماهه 16 مگ میگرفتم 87 هزار تومن...
سوال اولم اینه که بالاترین حجم برای سرویس یک ماهه چنده با این تغییرات...من هنوز روزهای مانده ام به 5 روز نرسید گفتم شاید همین سرویسی که الان دارم (175 گیگ) رو نشون نده...توی سایت مخابرات که دیدم ظاهرا بالاترین حجم 120 گیگ یک ماهه 75 تومن هست...آیا سرویس یک ماهه با حجم بالاتر و طبیعتا قمیت بالاتر هست یا نه فقط همین 120 گیگ هست؟
سوال دوم: اگه بالاترین حجم همون 120 گیگ هست آیا راهی به غیر از خرید ترافیک اضافه هست که بشه ماهیانه 175 گیگ خرید؟ (از روش سرویس رزرو که پرسیدم نمیشه) اگه فقط تنها راه خرید ترافیک اضافه باشه. با گرون شدن تعرفه برای 175 گیگ که قبلا 87 هزار تومن هزینه میکردم الان باید 160 هزار هزینه کنم...واقعا راه حلی نیست که حداکثر بشه با 120 هزار تومن 175 گیگ ماهانه داشت؟
باتشکر
نقل قول:
سلام از پشتیبان مخابرات بپرسید ببینید کمپین نمیذارن. معمولا کمپین رو برای جذب مشتری های جدید میذارن ولی خب مشترکین قدیمی هم میتونن انتخاب کنند و نسبت به استاندارها هم کمی بهترن. چه از نظر قیمت و ترافیک و حتی سرعت
با این افزایش قیمت های مسخره اینترنت اپراتورهای همراه با سرعت های چند برابری که بصرفه تره !! کشورهای همسایه اینترنت رایگان با سرعت ۱۲۸ میدن اینها همون آب می بندند به قیمت خون باباشون میدن به ملت در این کشور هر چیزی که انحصاری شده به گند کشیده شده از صنعت خودرو سازی بگیر تا همین اینترنت
نگران نباش اونا هم بزودی گرون میکنن.نقل قول:
نقل قول:
داداش منظورت رو از به صرفه تر بودن اپراتور همراه اصلا متوجه نمیشم یعنی چه؟؟؟؟ کجاش به صرفه تر هست؟؟؟؟؟؟؟ اپراتورهای همراه اصلا ماهانه بالای 10 گیگ نداره...بر چه اساسی میگی به صرفه تر هست؟؟؟ من ماهیانه 175 گیگ توی خونه مصرف دارم؟ کدوم بسته اینترنت همراه 175 گیگ ماهانه حجم میده؟؟؟؟؟؟؟ بالاترین حجم ماهانه نت همراه 10 گیگ هست... چرا پرت و پلا میگی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راست میگه . الان اینترنت همراه یه جورایی از اینترنت ثابت بهتر شده. برای دانلود کردن همراه اول بسته مخصوص شبانه داره . ایرانسل هم تو بسته های سی روزه برای دانلود شبانه بسته 30 گیگ 30 روزه از ساعت 2 تا 7 صبح رو گذاشته. در ضمن ایرانسل تو بسته های پیشنهادیش از طریق اپلیکیشن بسته هایی رو به کاربر پیشنهاد میده که نسبت به اینترنت ثابت قیمتش یکسان در میاد . همون مقدار حجمی که از شرکت های ADSL میگیری و پولی که میدی الان میتونی از ایرانسل تو بسته های پیشنهادیش بگیری با سرعت حداقل دو سه برابری .نقل قول:
منهم اپ ایرانسل من رو نصب کردم...این چیزی که میگی برای بسته 10 گیگی صدق میکنه فقط...ولی برای شرایط من که ماهانه 175 گیگ مصرف دارم صدق نمیکنه. چونکه نت همراه ماهانه بالاترین حجمش 10 گیگ هست...من شرایط خودم رو گفتم شرایط دیگران رو نمی دونم... شما الان نت همراه به من نشون بده 120 گیگ 75 هزار تومن؟ نداره دیگه دوست عزیر... . برای بعضی ها بسته به شرایطشون ممکنه به صرفه باشه ولی برای بعضی ها مثل من که حجم بالا برای استفاده در منزل میخوان نت همراه اصلا کارایی نداره چونکه اصلا ماهانه حجم بالا نداره...درسته؟ یا من اشتباه میکنم؟!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
داداش این قسمتی که زرد رنگ کردم: منظورت بسته 10 گیگ هست دیگه درسته؟؟؟ من منظورم حجم بالای 100 گیگ هست که نت همراه نداره درسته؟؟؟نقل قول:
بسته های پیشنهادی برای هرکاربر متفاوته . ببین من با توجه به قیمت الان اپراتورها گفتم اینترنت همراه دیگه فرقی با ثابت نداره . منتها ملاک مقایسه من فعلا شرکت شاتل و آسیاتک با دو شرکت ایرانسل و همراه اول بوده .نقل قول:
در اینکه شرکت مخابرات نسبت به تمام شرکت های خصوصی ADSL و همراه به صرفه تره هیچ شکی نیست . منم نمیگم از مخابرات انصراف بده برو اینترنت همراه بخر . پیشنهاد من در حال حاضر به کسیه که بین مثلا شاتل و ایرانسل میخواد اینترنت بخره . الان شما برو تعرفه های جدید شاتل و آسیاتک رو ببین . برگات میریزه . خب ترجیح میدی از اینترنت همراه و دانلودهای ساعات خاصشون استفاده کنی که مناسبتر در میاد . ولی خب احتمالش هست که ایرانسل و همراه اول تعرفه هاشونو یه تکونی بدن . در مورد بسته های پیشنهادی ببین الان من پنج گیگ اینترنت رو از ایرانسل میخرم به 9 هزارتومن . تقریبا هر گیگ حدود دو تومن پام میفته . الان شاتل اومده سرعت8 مگابیتش رو با 50 گیگ بین الملل در ماه کرده صد هزارتومن . میشه گیگی بیشتر از دو تومن با مالیات بر ارزش افزوده . تا اینجا درست شد؟ هر گیگ اضافم میگن چهارهزارتومن میفروشه . خب چرا من نرم از ایرانسل و همراه اول اینترنت بخرم برا دانلود کردن هم از بسته های مخصوص شبانشون استفاده نکنم ؟ مساله اینه . وگرنه مخابرات صد در صد در حال حاضر به صرفه ترین شرکته . البته پارس آنلاینم نگاه کردم دمش گرم که تعرفه هاش خیلی خوب مونده و گزینه خوبیه .
اینترنت همراه ایرانسل 100 گیگ رو مستقیم نمیفروشه ولی مثلا تو بسته های پیشنهادی اپ ایرانسل من همونجور که تو پست قبلی خدمتت عرض کردم پنج گیگ رو به من میده 9 هزارتومن که اگه بخوام این بسته رو تو یک ماه ده بار میخرم که هزینش میشه 90 هزارتومن و پنجاه گیگ بین الملل هم دارم . که بازم نسبت به پنجاه گیگ در ماه شاتل مناسبتر در میاد . شاتل پنحاه گیگش صد تومنه ایرانسل میشه ۹۰ تومن با سرعت حداقل سه چهار برابری . تازه بسته ساعات خاص هم که داره . در کل اگه بخوای مصرفتو مدیریت کنی با اینترنت همراهم میتونی در ماه کلی مصرف کنی . فعلا که اینجوریه تا ببینیم بعدا چی میشهنقل قول:
داداش شما مثل اینکه دوست نداری متوجه حرف من بشی...توی تاپیک مخابرات داری شاتل رو مثال میزنی ...شرمنده ولی منطقت تعطیله اصلا حالیت نیست...من شاتل نمی دونم چند تومنه قبلا مگه بهت نگفتم مخابرات 120 گیگ 75 تومن. با مالیات 82 تومن. یه حساب ساده هم ظاهرا بلد نیستی واقعا آدم عصابش خورد میشه: 90 هزار تومن ایرانسل میشه: 9 هزار تومن*5 گیگ = 45 گیگ ولی من 120 گیگ مخابرات الان که گرون شده 100٪ میخرم 82 هزار تومن. واقعال نمی فهمی تازه تا ماه پیش 175 گیگ میخریدم 87 هزار تومن. 45 گیگ که شمار میخری 120 گیگ یا 175 گیگ هست واقعا مطلب به این سادگی رو نمی فهمی؟ بعد چرت و پرت میگی؟ اگه من اشتباه میکنم خوب شما حساب کن ما ببینیم؟ شاید من جمع و ضرب بلد نیستم اشتباه حساب میکنم. در آخر دوباره بگم شما انقدر شاس میزنی که من دارم تعرفه مخابرات رو میگم شما با شاتل مقایسه میکنی اگه میخوای در مورد شاتل بحث کنی آدم عاقل چرا اومدی توی تاپیک مخابرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آدم اعصابش خورد میشه یکی مثل شما ساده ترین مسائل منطقی رو هم نمی فهمه ( منظور همون مخابرات رو گرفتن و شاتل رو زدن) :n34:
داداش عصبیم کردی دو دو تا چهار تا رو هم اشتباه کردم. 10*5=50 البته اختلافش کمه...ولی گفتم اصلاح کنم... بدرود.... .
اول من پست دومت رو خوندم جواب دادم این پست رو که بعد خوندم همون خط اولش رو خوندم دیگه بقیش رو نخوندم...نقل قول:
جواب همون خط اولت هم توی جواب پست دومم دادم...اینجا هم میگم...داداش منطق داشته باش توی تاپیک مخابرات در مورد شاتل صحبت نکن...اگه کاربر مخابراتی اینجا بحث کن اگه نیستی اعصاب ما رو خورد نکن من دارم در مورد مخابرات صحبت میکنم بفهم لطفا.... بای ...بدرورد... .
من خودم از مخابرات اینترنت میگیرم و تو پست اولم گفتم فعلا مخابرات از همه جا بهتره و شکی نیست . پستم رو دقیق بخون . منتها من به طور کلی مقایسه کردم . وگرنه خودمم مخابراتم و راضیم . برا کسی میگم که مثلا مخابرات بهش سرویس نمیده و مجبوره بره از یه شرکت خصوصی اینترنت بخره . مخابرات داره اینترنت با نرخ دولتی به ما میرسونه با حرفت موافقمنقل قول:
نقل قول:
آره دیگه میثم جان من از همون اول که پست اون یکی دوستمون رو ریپلی کردم منظورم مشخصا مخابرات بود نه نت ثابت به طور کلی و شاتل و غیره...عصبانیتم هم به این خاطر بود که اون دوستمون و شما توی اولین پستت خطاب به من کلی گفتید و بعد توی دو تا پستت بعد از اون باخره وقتی گفتی مقایسه ات با شاتل هست دیگه همه چیز مشخص شد. معذرت میخوام اگه عصبانی شدم و با لحن عصبی جوابت رو دادم. خوشبختانه در آخر بحث منظور همدیگه رو متوجه شدیم و سوءتفاهم حل شد.
باز هم معذرت...
موفق باشی...
دوستان یه سوال داشتم در مورد پنل adsl مخابرات...در مورد تغییر سرویس... :
اگه من اول سرویس ماهانه 120 گیگ بگیرم و بعد مثلا 12 روز از 30 روزم مونده باشه ولی ترافیکم تموم بشه میشه از گزینه تغییر سرویس استفاده کنم و سرویسم رو تغییر بدم به ماهانه 50 گیگ یا نه؟ باید حتما روزم به 5 روز برسه تا بتونم از گزینه تغییر سرویس استفاده کنم؟
باتشکر...
بله تغییر سرویس هر موقعی قابل انجامه. 5 روز برای تمدید همون بسته هست. البته امیدوارم با این وضعیت تغییرش ندن که مجبور بشیم ترافیک بخریم...نقل قول:
فقط بايد حواست باشه حجمت به صفر نرسيده باشه در اين صورت ميتوني تغيير سرويس بدي و مازاد پول هم حساب ميشه . ولي اگر حجم به صفر رسيده باشه فقط مي توني حجم بخري . و بايد اونقدر صبر كني كه زمان باقيمانده سرويس به 5 روز برسه تا بتوني سرويس جديد بگيرينقل قول:
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد این ترافیک زمانی های مخابرات داره ؟
سحر خیز 4 تا 12نقل قول:
شب نشین 2 تا 8
و بسته ترافیک معمولی
این رویه شب نشینی یا سح خیزی چطورهنقل قول:
از ترافیک اصلی چطور تفکیک میشه ؟
سلام دوستان
میشه بفرمایید سرعت آپلود شما عزیزان روی چند بسته شده است؟
داخل پنل جدا نشون داده میشه. سر ساعت اعلامی از حجم سحرخیز یا شب نشین کم میشه نه حجم اصلی ماهیانه.نقل قول:
سلام دوستان،
یه مشکلی من دارم. هر حدودا 12 ساعت سرعت من نصف میشه و باید مودم رو ریستارت کنم. کسی میدونه دلیلش رو و اینکه راه حلش چیه؟
ممنونم.
4 سال پیش وقتی با فوش و لعنت از مخابرات تخلیه کردم فکر نمیکردم هیچوقت دیگه برگردم سمت مخابرات!
سرویس دهی افتضاح قطعی بیش از حد نوسان پینگ وحشتناک و امور مشترکین فاجعه...
مگه میشه؟ این همه شرکت خصوصی که داعم با طرح های تخفیفی و تشویقی و خدمات مشتریان بهتر تبلیغ میکردن من ول کنم برگردم مخابرات؟
همونایی که همه مشکلاتشون رو هم دایورت میکنن به زیر ساخت ها و مخابرات؟
به جایی برسم که دوباره از مخابرات سرویس بخوام بگیرم و به جایی برسیم که بیایم بگیم اره فعلا اوضاع مخابرات از همه بهتره؟:|
زندگی تو ایران هیچ چیزش قابل پیش بینی نیست ولی ظاهرا منم دوباره اضافه شدم به مشترکین adsl مخابرات
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
قبلا روی 2.3 مگابیت بر ثانیه بود ولی اخیرا محدودش کردن روی 1 مگابیت بر ثانیه (به طور دقیق تر 1151 kbps)نقل قول:
درود بر شما
برای من هم همین رنج ( 1مگابیت ) بود الان دو هفته است قشنگ سرعت آپلود نصف شده است.
بخاطر سرعت آپلود شکایت کردم، ببینم کاری میکنن یا نه.
همه شرکت ها یکی از یکی بدتر...نقل قول:
به هیچ وجه فکر نکنید گرونی تعرفه ها مربوط به بالا رفتن کیفیت خدمات هست
بلکه به خاطر پایین اومدن ارزش پول و...
وگرنه خیلی از شرکت ها هستن از مخابرات هم افتضاح تر
قبلا ۸۰ گیگ رو میگفتیم ۴۰ هزار حالا باید ۵۰ گیگ رو بگیریم ۴۲ هزار + مالیات
سلام .دوستان من مخابرات خوزستان دارم. خواستم ببینم در چه صورتی مخابرات برامون پروفایل fast رو فعال میکنه؟
من چند روز پیش گفتم خطم روی روی 16 مگ بذارید آپلود رو هم 2مگ نهایت 1 مگ بذارید. خلاصه دستش درد نکنه گذاشت روی 18 مگ و آپلود رو هم 2 مگ ولی snr لب مرز بود نزدیکای 6. اما دیدم پینگم از 8.8.8.8 شده بود 55 میلی ثانیه. اما همانطور که گفتم سیگنالم لب مرز بود و crc error ها سیر صعودی شدیدی داشت.
الان زنگ زدم گفتم آپلود روی بذارید روی 1مگ یا همون 512 قبل. چون snr آپلود زیر 6 اومده بود . و دیدم پروفایل fast رو هم غیرفعال کرد.
میگه دست ما نیست و سیستمی هست و اصلا آپلود 1 مگ و 2 مگ نداریم و پروفایل گیم هم نداریم. پینگم از 8888 هم شد 75 میلی ثانیه
خواستم ببینم چی باید بهشون بگیم تا پروفایل فست رو فعال کنند؟ یادمه همون اوایل هم که اومده بودم مخابرات بهشون گفتم پروفایل گیم برام فعال کنید، گفتش نداریم. اگه ندارن پس این fast که توی مودم من اومد چیه؟
الان برگشت به همون حالت interleave
بهشون بگو طرح گیمینگ رو فعال کن، در باقی شرکت ها به پروفایل گیم معروف هست.نقل قول:
البته انقدر باید زنگ بزنی تا شاید فعال کنن! مخابرات دیگه ، باید صبر ایوب رو داشته باشی.