بدلیل اینکه همشهری هستیم دی:نقل قول:
با 32 کانکشن سرعت چطوره؟
Printable View
بدلیل اینکه همشهری هستیم دی:نقل قول:
با 32 کانکشن سرعت چطوره؟
سرورهای خارجی فقط دو کنکشن برای هر فایل میدن.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اشتباه میکنید عرض کردم خدمتتون بدون وجود فکس مودم 56 کیلو این کار امکان پذیر نیست :»نقل قول:
اگر لپ تاپشون تا حدودی قدیمی باشه که حتما این مودم را داره و میتونند باهاش به روش dial-up وصل بشن .
دوستان
بحث دانلود و تعاریف متفاوت از اینترنت و دانلودر حرفهای و یا حتی دلایل بزرگترین یا بهترین ISP ایران شدن خیلی بحث باز و گستردهایه.
مطمئنن دانلود یکی از مهمترین اجزا یا مؤلفههای شکلدهنده ارتباط اینترنتیه. یعنی اصلن هر کاری که با یه خط ارتباطی اینترنتی بشه انجام داد یا از جنس دانلوده یا به تعبیر بهتر داوناستریمه یا از جنس آپلود یا همون آپاستریم. حالا بسته به نوع استفادهای که کاربر میکنه این یه دانلود معمولی میشه یا دیدن آنلاین ویدیو و صوت یا بازی آنلاین یا وبگردی یا سرویسهای فایلشیرینگ P2P. اما نیازمندیهای هر نوع استفاده متفاوته. با توجه به این که استفاده از سرویسهای آنلاین داره روز به روز گسترش پیدا میکنه، کیفیت ارتباط اینترنت، سرعتش و پایداریش در کنار هزینه سرویس خیلی مهم میشن.
مثلن اگه یه اینترنت خوب باشه که سرعت قابل قبولی داشته باشه (حداقل 5مگابیت در ثانیه)، پینگ مناسب داشته باشه، قطعی نداشته باشه و به تعبیر بعضی از دوستان بین سرعت تککانکشنش با حداکثر ظرفیت پهنای باند سرویسش اختلاف زیادی وجود نداشته باشه و از طرف دیگه دچار محدودیتهای ف.ی.ل.ت.ر.ینگ هم نباشه، خیلیها ترجیح میدن از سرویسهای آنلاینی مثل یوتیوب و موارد مشابهش برای دیدن فیلم یا آهنگهای مورد علاقهشون استفاده کنن و از دانلود کردن پرهیز کنن. چون به هر حال دانلود فایل و استفاده به صورت آفلاین نیاز به فضای هارد هم داره که ممکنه محدودیت داشته باشن.
برای بازی آنلاین، خوب سرعت شاید در درجه اول اهمیت نباشه و بر عکس پینگ و عدم قعطی و باز بودن پورتها اهمیت بیشتری دارن.
برای وبگردی هم سرعت اگر چه تأثیر داره اما از یه حدی به بعد دیگه اهمیت چندانی نداره. یعنی درسته که بین یه سرویس 128 با یه سرویس 1مگابیت تو وبگردی اختلاف خیلی زیاده، اما بین یه سرویس 1مگابیت با یه سرویس 8 مگابیت این قدر اختلاف کیفیت وبگردی وجود نداره.
برای سرویسهای فایلشیرینگ P2P اما سرعت هم دانلود و هم آپلود خوب خیلی مهمه. چون اساس کار این سرویسها بر آپلود و دانلوده داده است.
پس حتمن امکان دانلود با سرعت مناسب، سقف مجاز (یا همون ترافیک مجاز) معقول با قیمت مناسب خیلی اهمیت داره.
اما این که چرا یه ISP مثل آسیاتک با وجود این که این شرایط رو نداره اما همچنان یکی از بزرگترین شرکتهای ISP تو ایران بعد از شرکت مخابراته دلایل خودش رو داره. درست به دلایل مشابهی که مخابرات بزرگترین ISP ایران از نظر تعداد مشترکه.
علت کیفیت بالای اینترنت یا ویژگیهای مناسب سرویسهاش برای دانلود نیست. یکی از اصلیترین دلایل گسترده بودن شبکه شرکتی مثل آسیاتک تو سطح کشوره. طبعتن اگه کسی بخواد از ADSL استفاده کنه و متوجه بشه تو مرکز مخابراتیش غیر از خود مخابرات و آسیاتک شرکت دیگهای سرویس نمیده فارغ از کیفیت مجبور میشه سراغ یکی از این دوتا بره. همین الآن تو خیلی از مراکز مخابراتی پورت خالی وجود نداره. نمونهاش مرکز مخابراتی کاشانی تهران که خط من اونجاست. حتی از مخابرات هم بخوام بگیرم باید چند ماه تو نوبت وایسم.
اما یکی از مهمترین و بحثبرانگیزترین دلایل این که چرا با وجود افت کیفیت دانلود شبانه رایگان یا حتی حذف شبانه رایگان تو ISPهای مختلف، و مهاجرت دستهای دانلودرهای از یه ISP به ISP دیگه، خیلی از این شرکتها هر روز سیاستهای محدودکننده شبانه رایگان رو بیشتر میکنن، درصد تعداد دانلودرهای حرفهای به کل کاربران اینترنته. امیدوارم دوستان به خودشون نگیرن اما بین دانلودرهای حرفهای و کسی که به طور اتفاقی و موردی دانلود از اینترنت میکنه تفاوت وجود داره. اگه تعریف خودم از دانلودر حرفهای رو بخوام بدم اینه:
دانلودر حرفهای کسیه که در طول شبانهروز حداقل 2 تا 3 گیگ دانلود داره و در طول ماه هم به همین نسبت حداقل حدود 50 تا 100 گیگ دانلود میکنه. اما با فرض نبود محدودیت، واقعن تو ایران چند درصد کاربرای اینترنت این مقدار دانلود ماهیانه رو دارن. دقت کنیم گفتم با فرض نبود محدودیتهای دانلود. من سال گذشته هم تو تاپیکها این موضوع رو مطرح کردم. جالبه که دوستان تصور میکنن حداقل 25 درصد کاربران اینترنت تو ایران جزو این دسته از کاربران. اما واقعیت چیز دیگهایه. درسته که آمار درست و حسابی از وضعیت مصرف اینترنت به ازای هر کاربر یا از ترکیب و درصد گروههای مختلف وجود نداره. اما میشه یه برآوردهایی کرد.
به نظرم تو ایران کمتر از 5 درصد کل کاربرا مشمول این تعریف میشن.
پ.ن.: میدونم که الآن به خاطر همین یه جمله کوتاه که نوشتم سیل اعتراضات به سمت من روانه میشه. اما میشه از روی اعداد و ارقام مربوط به پهنای باند کشور و تعداد کاربرا، این رو تا حدود زیادی برداشت کرد.
پ.ن.2: همین درصد کم دانلودرهای حرفهای تو ایران باعث میشه که شرکتها به راحتی امکانات دانلود رایگان شبانه رو حذف کنن و سرویسهای جایگزین هم نداشته باشن. اگه یه کاربر تو ایران به طور متوسط در طول ماه 4-5 گیگ مصرفش باشه (که با توجه به ظرفیتهای موجود و نحوه استفاده خیلی از کاربرا تو ایران) بیشتر از این مقادیر هم نیست، براش حذف شبانه رایگان یا ایجاد محدودیت تو اون ساعتها معنایی نداره.
قبول دارم کاربران ایرانی هیچ قابل مقایسه با کاربران اکثر دنیا نیستند. فرهنگ اینترتی پایینی دارند و اینترنت رو فقط برای ورودی سایتهای دولتی و نگاه کردن عکس و کم و بیش فیلمی کوتاه.
بقول خودت اینترنت فقط دانلود و اپلوده، هر چه کنی همینه. اونهایی که فیلمی رو یوتوب یا غیره تماشا میکنند در ان لحظه دانلود میکنند، ولی تجربه دار اون رو روی لپتاپ دانلود میکنه و به میل خودش هر وقت میخواد تماشا میکنه، حجم دانلود فقط یک مرتبه مسرف میشه.
خارج مثل هم مرزمان ترکیه این مافیا isp وجود نداره و حجم و سرعت رایگان و آزاده تا دلت بخواد مجوده بدون ف.ی.ل.ت.ر و محدودیتهای مسخره
سلام دوست عزیز حرف شما رو تا حدودی قبول دارم اما این که میگید جمعیت دانلودرها خیلی کمه قبول ندارم و بیشتر قشر جوان ما کاربر اینترنت هستن و همشونم اهل دانلود تازه خیلی هاشون به خاطر محدودیت دست و پاشون بسته هست مثلا خود من اگه همین آسیاتک هم شبانه رایگانشو برداره دیگه هیچ جا ندارم برم چون دانلود حداکثر ۲ یا ۳ گیگ در روز بدردم نمیخوره از اونطرف هم از پس هزینه های زیاد گیگ و نامحدود های گرانقیمت برنمیام این جمعیتی که هم میبینید سرویس حجمی بدون شبانه براشون کافیه حتی تو بعضی مواقع زیاد هم میارن یا زیاد دانلود ندارن بخاطر آشنا نبودن با سرویس های گوناگون و یا علاقه ندارن به محتواهای دانلودی که بیشتر شامل موسیقی و بازی و فیلم و سریال میشود در ضمن تماشلی ویدئو در اینترنت با کیفیت حداقل hd هر ویدئو کلیپ ۵ دقیقه ای بطور میانگین ۱۵۰ مگ حجمشه پس اینترنت حجمی بدون شبانه رایگان اصلا بدرد مولتی مدیا نمیخوره مگر اینگه متناسب با نیاز هر کاربر خودش هزینه گیگ اضافی رو بده که با قیمت ۴۰۰۰ تومان در هر گیگ خیلی گرون میشه هزینه ماهانه اینترنت و خیلی ها از پسش بر نمیان اینترنت حجمی فقط بدرد شبکه های اجتماعی مثل تلگرام میخوره که مصرف ترافیک پایینی دارن میخورهنقل قول:
نقل قول:
اگه یه کاربر تو ایران به طور متوسط در طول ماه 4-5 گیگ مصرفش باشه (که با توجه به ظرفیتهای موجود و نحوه استفاده خیلی از کاربرا تو ایران) بیشتر از این مقادیر هم نیست، براش حذف شبانه رایگان یا ایجاد محدودیت تو اون ساعتها معنایی نداره.
آیا یک ایرانی حق نداره در طول ماه چند فیلم فول اچ دی ببینه؟
برای تهیه اون فیلم چند ده هزار پول تو جیب دزدایی که خودشون دانلود و رایت میکنن بریزه... یا دانلود کنه؟
چه پیشنهادی دارید؟ آیا سلیقه ها یکسانه؟
با پنچ گیگ 3تا فیلم میشه گرفت...
لیاقت یک ایرانی در حد چهارتا فیلم در ماه نیست واقعا؟! اگه بخواد میشه زیاده خواه؟!
اگه یک ایرانی نرم افزار بخواد برای سیستمش چکار کنه؟ اورجینالش ریخته تو بازار یا اونایی که توبازاره همین دانلودی های خودمونه؟؟؟
یعنی برای یک نرم افزار دانلود شده باید چند هزار پول داد؟ و حق ندارم خودم دانلود کنم؟
اگه یک ایرانی بخواد هر ماه چند تا بازی و یا نرم افزار جدید روی گوشیش داشته باشه میشه دانلودر؟!!!
4-5 گیگ در ماه؟؟؟؟ ایرانی ها در حال حاضر بیشتر امکانات ندارن... همین باعث فقر فرهنگی میشه
به نظر میرسه تو بحثهای چند صفحه گذشته این تاپیک یه مقدار دوستان نسبت به هم کم لطفی کردن و یه مقداری بحثها به حاشیه کشونده شده. یکی از دوستان که اسمش رو نمیبرم نمیدونم به چه علتی من رو قابل دونسته بود و ازم خواسته بود تا راجع به اظهارنظرهای شده، دیدگاه خودم رو بگم و به قول خودش از من خواسته بود که «ایرادات بحث هر دو طرف رو اگر امکانش باشه براش» بگم. اما به نظرم یه سری توضیحات و نکات کلی، فارغ از موضوع خاص این بحثی که شده بود، لازمه. منم سعی میکنم تو این مطلب این نکات رو در حد امکان توضیح بدم.
اصل نابرابری در استفاده از اینترنت
به دلایل مختلف فنی و غیرفنی، همه کاربران اینترنت نمیتونن از خدمات اینترنت (شامل ظرفیت/سرعت سرویس، پینگ، سرعت تککانکشن، قطعی و وصلی و ...) در سطح یکسانی بهرهمند بشن.
این دلایل هم مختلفه از جمله، کیفیت تجهیزات ISP یا شرکت مخابرات در مرکز مخابراتی، کیفیت کابلکشی بین محل مصرف تا مرکز مخابراتی و تجهیزات استفاده شده در طول این مسیر، کیفیت تجهیزات سمت کاربر، فاصله کاربر از مرکز مخابراتی (که خودش یکی از اصلیترین عوامل فنی و تکنولوژیک نابرابریه)، ضریب اشتراک سرویس، محدودیتهای اعمال شده از طرف ISP و ...
اصل تفاوت در نیازها و اولویتهای کاربرا از اینترنت
این هم به نظرم خیلی نیاز به توضیح نداره. اما خلاصه این که یکی دنبال سرویس وبگردی خوب و با کیفیته، یکی دنبال سرویس با امکان دانلود بیشتر با هزینه یکسان (حتی اگه مجبور باشه 24 ساعت سیستمش رو روشن نگه داره و با 32 کانکشن دانلود کنه) و دیگری هم دنبال سرویس مناسب بازیه و ...
بنابراین چندان منطقی نیست که برداشت متفاوت و تجربه منحصربهفرد خودمون (چه تجربه مثبتی باشه چه تجربه منفی) رو که اولن، ناشی از تفاوت نیازهامونه و در ثانی به دلیل نابرابری حتمن تابع شرایط بیرونی هم هست، به کل تعمیم بدیم. حالا این کل میتونه کل کاربرای محلهمون باشه، یا کل شهرمون یا کل استانمون یا کل کشور (چه برای یه ISP چه برای کل اینترت کشور)
به همین خاطر اگه قرار باشه این تاپیک کمکی به حل مشکلات کاربران ISP (اینجا آسیاتک) بکنه و برای اونایی هم که دنبال گرفتن اطلاعات هستن بتونه مفید باشه، به نظرم دوستان این موارد رو مد نظر داشته باشن بد نیست:
1. پرسیدن سؤالهای کلی کمک چندانی به تصمیمگیری نمیکنه.
هر چی دقیقتر سؤال پرسیده بشه، راهنمایی هم دقیقتره. یعنی پرسیدن سؤالی مثل این که «وضعیت اینترنت آسیاتک چه طوره؟» خیلی سؤال مبهم و کلیی حساب میشه و سؤالکننده نباید انتظار داشته باشه که جواب دقیقی بگیره. مثلن من اگه بخوام ببینم وضعیت شبانه رایگان آسیاتک چه طوره بهتره این جوری سؤال کنم: «سرعت تککانکشن/حداکثر سرعت مولتیکانکشن/پینگ از 8.8.8.8/میزان قطعی اینترنت شبانه رایگان آسیاتک از سرورها خارجی و داخلی تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران با سرویس شهاب 10مگابیت چنده؟»
2. بیان تجربه شخصی بدون ارائه اطلاعات تکمیلی هم نمیتونه کمک چندانی به شناخت دیگران از وضعیت اینترنت ما بکنه.
مشابه همون سؤال پرسیدن، اگه من تجربه شخصی خودم رو بدون ذکر جزئیات و شرایط خودم مطرح کنم در واقع دارم اونو به کل تعمیم میدم که در عمل نمیتونه درست باشه. مثلن، اگه به صورت کلی بگم «وضعیت اینترنت آسیاتک افتضاحه» به نظرم فقط تعمیم دادن کلی یه وضعیت خاص به کل میشه. در حالی که باید دقیقتر بگم «پینگ من با سرویس چلچله نامحدود برنزی از سرورهای خارجی مثل 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 از 150 میلیثانیه تو ساعتهای خلوت اول صبح به 500 میلیثانیه بین ساعتهای شلوغ 7 تا 12 شب میرسه و تعداد تایماوتها هم 4-5 برابر میشه.»
3. بخشی از مراجعان به این فروم و تالارها ممکنه متخصص IT نباشن یا حتی شناخت دقیقی از مفاهیم اون نداشته باشن.
اگه کسی بیاد اینجا و حتی فرق بین مفاهیم ابتدایی و روشنی مثل «بیت» و «بایت» رو هم ندونه، مجوزی برای دیگران نیست که به خاطر این ندونستنش یا به خاطر این برداشت غلطش بهش توهین کنن. چه برسه به این که به کسی به خاطر اظهارنظر (به زعم ما درست یا نادرستش) درباره یه مفهوم گستردهتر و با پیچیدگیهای خاص خودش بخواهیم توهین کنیم. حداکثر میتونیم با دلیل و مدرک اشتباهش رو بهش گوشزد کنیم یا این که ما هم نظر خودمون رو محترمانه مطرح کنیم. این به نظرم یه قاعده اخلاقیه و ربطی به این تاپیک و مسائل تخصصی اون نداره.
4. دیگران مثل ما فکر نمیکنن، تصمیم نمیگیرین و رفتار نمیکنن و ما حق نداریم به خاطر این تفاوتها به اونا توهین (یا حتی اونا رو سرزنش) کنیم.
اگه من به خاطر نیازها، اولویتها و دلایل خاص خودم برداشت مثبت یا منفی از یه موضوع دارم و بر اساس اون تصمیم گرفتم، نباید انتظار داشته باشم که دیگران هم عینن مثل من فکر کنن یا تصمیم مشابه من رو بگیرن. هر کسی نیازها و دلایل خاص خودش رو داره. مثلن اگه من به عنوان یه دانلودر حرفهای، از کیفیت دانلود شبانه رایگان آسیاتک راضی نیستم و درخواست تخلیه میزنم و از یه شرکت دیگه سرویس میگیرم یا در واکنش به محدود کردن سرعت دانلود شبانه رایگان از سرورهای خارجی تو این شرکت، به این شرکت فحش میدم قرار نیست که کل کاربران آسیاتک هم همین کار رو بکنن. شاید خیلی از کاربران آسیاتک حتی ندونن یه چیزی به اسم دانلود شبانه رایگان هم وجود داره و اگه روزا ایمیلشون رو چک کنن یا به چند تا سایت سر بزنن یا تو تلگرام واسه دوستاشون پیغام بذارن و مطالبشون رو بخونن (مثل برادر من یا همکارم یا اون همسایه 60 ساله روبروییمون). من که نمیتونم به خاطر این تفاوت نظرات و رفتارها برم با اون همسایهمون دست به یقه بشم که فلان فلان شده چرا نمیری خطت رو جمع کنی.
همسایه بازنشسته 60 ساله دارم تازه گوشی سامسونگ خریده و آسیاتک dsl گرفته یکساله با 10 گیگ. بیچاره تو 2 هفته فقط با گوشی حجمش تمام شد و 5 گیگ اضافه خرید. اونم 1 هفته تموم کرد، باز 15 گیگ اضافه خرید و اونم داره تمام میشه. از دنیای کامپیوتر خبری نداره و از تعرفه ها هیچی حالیش نیست. Ispهای ایران اینطوری پول میگیرند
به نظر من اگر میبینید که روز به روز اینترنت در حال کندتر شدن هست دلیلش فقط و فقط یک چیزه ، چیزی که متاسفانه هیچ کدوم از شرکت ها براش برنامه ای نداشتن. اگر به دو سال پیش برگردیم بیشتر افراد مسن جامعه از اینترنت صرفا برای دیدن اخبار و انجام امور غیر حضوری استفاده میکردن که بار ترافیکی نداشت. به لطف شبکه های اجتماعی موبایلی حالا قشر مسن جامعه هم وارد بار ترافیکی اینترنت شدن و به میزان قابل توجهی آپلود و دانلود در شبکه های اجتماعی موبایلی انجام میدن. بله الان هر کاربر معمولی اینترنت ۴ تا ۵ گیگ بیشتر استفاده نمیکنه اما ! دو سال پیش این مصرف در یک خانواده ۴ نفره (پدر مادر دو فرزند) فقط توسط دو فرزند استفاده میشد و ماهی ۸ تا ۱۰ گیگ برای یک اشتراک اینترنت کفایت میکرد. حالا که پدر و مادر اون خونواده هم وارد شدن این حجم شده ۱۶ تا ۲۰ گیگ.
این مورد رو به راحتی تو خونواده های خودتون میتونید ببینید. چند درصد افراد بالای ۴۰ سال که دوسال پیش شاید ماهی ۲۰۰ مگ هم مصرف اینترنت نداشتن امروزه به کاربر معمولی اینترنت تبدیل شدن ؟ به واسطه ورود این قشر به حوزه کاربران معمولی اینترنت چند درصد از مشترکان اینترنت حالا در گروه کاربران پر مصرف قرار میگیرن ؟! وضعیت اینترنت روز به روز با بیشتر شدن حضور قشر مسن در گروه کاربران معمولی اینترنت، بدتر خواهد شد و لاغیر.
حذف شود.....
من حرفای شما رو رد یا تأیید نمیکنم. خودم شاید بدتر از شما اهل دانلود باشم. پیش اومده که در ماه با شبانه رایگان پارسآنلاین تا 400 گیگ هم دانلود کردم. یعنی به معنای واقعی کلمه خوره دانلود فیلمهای با کیفیت حداقل 720p و بیتریت بالای 5000Kbps هستم. فیلمهایی که از نسخههای بلوری ریپ میشن و حجم متوسط هر کدومشون هم بین 6 تا 10 گیگه. این محدودیتهایی هم که گذاشته شده دست منم گذاشته تو پوست گردو.نقل قول:
اما تو بیشتر از 10 -20 نفر نزدیکانم که اکثرشون هم تحصیلکرده و دانشگاهی هستن فقط من یه نفر این جوریم. اونا هم از اینترنت استفاده میکنن اما برای کارای معمولیتر و در واقع شاید در ماه همون 4-5 گیگ رو بیشتر مصرف نکنن. دلایلش هم مختلفه، بعضیا به قول شما شناختی از این سرویسها ندارن. بعضیها امکانات هزینهای یا تجهیزاتیش رو. بعضیها هم وقتش رو ندارن. مثلن من برای پیدا کردن منابع دانلودیم متوسط روزی 1-2 ساعت وقت صرف میکنم تا لینکها رو پیدا کنم، اونا رو به فایلشیرینگهای داخلی یا خارجی مورد استفادهام منتقل کنم و بعد دانلودش کنم. خوب اونا این وضعیت رو ندارن.
دلایل این که چرا همه دانلود زیاد نمیکنن مهم نیست. مهم نتیجه است. من قبلن هم گفتم، آماری از وضعیت مصرف و سرانه اون تو ایران وجود نداره. فقط بر اساس آمار پراکنده میشه یه حدسایی زد. من هم ادعا نکردم که 100 درصد همینی که من میگم درسته. فقط گفتم میشه برآورد کرد.
اما اگه بخوام یه مقایسه با بلاد استکبار و کفر آمریکا کنم، این رو میتونم بگم. بر اساس گزارش «Global Internet Phenomena Report» نیمه دوم سال 2014 شرکت مطالعاتی Sandvine که از این آدرس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میشه فایل PDFش رو دانلود کرد، متوسط مصرف دانلود کاربران اینترنت ثابت مثل ADSL و فیبر نوری، 48.9 گیگابایت بوده. تو همین گزارش گفته شده که در ساعتهای اوج مصرف، 67.5 درصد از مصرف ترافیک دانلود برای Real Time Entertainment بوده که شامل دیدن ویدیوها و موسیقیهای آنلاین از جمله نتفلیکس، یوتیوب، آیتیونز، آمازون ویدیوز و ... بوده. جالبه که این وسط نتفلیکس با حدود 35 درصد بیشترین سهم رو به خودش اختصاص داده. یعنی پرکاربردترین سرویس تو آمریکای شمالی بوده.
تو گزارش قبلی همین شرکت، یعنی مربوط به نیمه اول 2014، ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته شده سهم نتفلیکس از کل ترافیک دانلود تو ساعتهای اوج مصرف 64 درصده.
اما آمار جالب برای من شما اینه که تو گزارش مربوط به نیمه اول 2014 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو بر اساس میزان استفاده هم به شکل تجمیعی داده. بر اساس این آمار:
1% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 15% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو به خودشون اختصاص دادن. (اینا پر مصرفترین گروهن.)
2% از کل کاربران اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 20% کل ترافیک دانلود یک ماهه این سرویسها رو استفاده کردن. (اینا شامل اون 1% قبلی و 1% بعدیشونن.) یعنی با این که تعداد 2 برابر شده اما دیگه مصرف دو برابر نیست.
5% از کل کاربرای اینترنت ثابت آمریکای شمالی حدود 35% کل ترافیک دانلود تو طول یک ماه در این منطقه رو استفاده کردن. (اینا شامل 2% قبلی به اضافه 3% بعدیشونن.) یعین با این که تعداد نسبت به اون 1% پرمصرف 5 برابر شده، اما میزان ترافیک دانلود فقط حدود 2 برابر شده.
اگه همین طور جلو بریم، حدود 15 درصد کل کاربرای اینترنت ثابت تو این منطقه، نزدیک به 65% کل ترافیک رو مصرف میکنن.
بخش عمدهای از این مصرف هم مال همون Real Time Entertaiment اه که اونجا برای عموم محدودیت خاصی براش وجود نداره و نیازی نیست طرف نصفه شب بیدار بمونه این کار رو بکنه. اما با این وجود همه به یک میزان از این سرویسها استفاده نکردن.
با همه این آمار و با توجه به محدودیتهای ایران، من بعید میدونم بیشتر از 5% کاربران اینترنت ثابت ایران بتونن رفتار مشابهی داشته باشن. (با این توضیح که تو ایران دانلود فایل مثلن با تورنت یا IDM جای سرویسهای آنلاین ویدیو و صوت رو قاعدتن میگیره.)
دوست عزیز حرف شما درست ولی خداییش فکرکنم بیشتر از ۵ درصد باشن دانلودرهانقل قول:
بزرگوار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،آمار بی معنی هست!
آماری که داخل کشور داده میشه از دو نهاد مجزاست همیشه!
مرکز آمار ایران!نهاد های دولتی!
که 99 درصد مواقع با هم اختلاف فاحش دارن!
اگرم شخصا بخوای اونها رو براساس مشاهدات میدانی بسنجی که هیچ کدوم سربلند از این سنجش بیرون نمیان!
حالا وای بحال آمارهایی که توسط نهاد های خصوصی در خارج از این کشور برای این کشور گرفته میشه که معمولا بدون دخالت عوامل مختلف منجمله سیاست هم نیست!
حالا در این مورد خاص که کلا آماری در داخل وجود نداره شما چظور به این درصد رسیدی جای تامل داره!چون عملا مشاهدات بنده تو این چن سال اخیر درصد بیشتری از اون چه شما فرمودین رو به ذهن متبادر میکنه.
حالا یه سوال دارم از شما،جنابعالی در بحث قبلی اشاره کردین به ارتباط مستقیم دانلودرها با توجه شرکت ها برای در نظر گرفتن پلنهایی برای اونها!
سوال این هست که بلفرض این دسته زیاد بشن!چطور و به چه شیوه ای میتونن آی اس پی ها رو مجاب به این کار کنن؟
مگر الان که درصد استفاده کنندگان عادی به گفته شما زیاد تر از دانلودرها هست مجاب شدن که کیفیت سرویس هاشون رو در زمینه پینگ و پایداری بالاتر ببرن؟
تشکر.
دوست عزیزنقل قول:
من هم مثل شما اعتقاد دارم ما مصرفکنندهها و کاربرا تو ایران خدمات اینترنت رو با حداقلهای تعریف شده یه اینترنت مناسب دریافت نمیکنیم.
مطمئنن اگه کسی بخواد مثل کشورهای پیشرفته روزی 3-4 ساعت هم به شکل آنلاین ویدیو ببینه حقشه. حتی بیشتر. امکاناتش هم باید براش به وجود بیاد.
اما وجود امکانات و حتی باور به این که حق یه ایرانی چه چیزهایی باید باشه هم الزامن دلیل بر این نمیشه که همه بخوان در ماه 100 گیگ اینترنت استفاده کنن. تأیید این هم همون گزارشی که تو پست قبلیم از وضعیت مصرف تو آمریکای شمالی دادم.
با این که اونجا محدودیتهای ما رو نداره. سرویسهای متنوعی هم وجود داره. اما میانگین ترافیک دانلود مصرف آمریکاییها از اینتنرنت ثابت، حدود 50 گیگابایت در ماهه. نکته جالبتر این که میانه (Median) مصرف تو همون جا حدود 21 گیگابایته. یعنی 50 درصد کاربرا کمتر از 21 گیگابایت در ماه و 50 درصدشون بیشتر از 21 گیگابایت مصرف میکنن.
به هر حال الگوی مصرف ما تو ایران به دلیل محدودیتهامون مثل آمریکایی نیست مطمئنن. اما این جوری نیست که اگه شرایطش هم مهیا باشه همه مثل هم مصرف کنن یا نزدیک به هم.
طبیعتن، هر چی سرعتها بالا بره، هر چی سرویسهای پرمصرف بیشتر بشه، استفاده افراد چه به صورت آگاهانه و چه به صورت ناآگاهانه بیشتر میشه. ولی بازم همه یه جور نیستن.
دانلودر رو هم من تو همون پستم عرض کردم با شرایط ایران کسی که حداقل 50 گیگ در ماه استفاده کنه یعنی روزی حداقل 1.5 گیگ. با این شرایط به نظرم کسی که در ماه 10 گیگ استفاده میکنه یه مصرف کننده عادیه نه دانلودر.
در مورد آماری که دادم، مربوط به ایران نبود. مربوط به الگوی مصرف تو آمریکای شمالی بود. برای ایران که آماری نداریم عملن. فقط میشه برآورد کرد.نقل قول:
در مورد سؤالهاتون هم اول یه نکته رو روشن کنم. تو ایران شرکتها برای دانلودرها پلن ارائه نمیکنن. فقط برای بهینه کردن استفاده از پهنای باندی که در اختیارشون هست و افزایش درآمداشون پلن میدن. این که در گذشته شبانه رایگان داشتن فقط یا هنوز بعضیا دارن، یه جور ابزار تشویقی و تبلیغاتیه. نمونههاش تو کشورهای دیگه هم هست. مثل On-the-Peak و Off-the-peak که من تو سرویسهای ISPهای استرالیایی کم ندیدم. ISP یه شرکته که ته ماه باید سود بده. اگه این سود هم از یه حدی کمتر بشه در واقع براش نمیصرفه و به تدریج ورشکست میشه. پس اونا تا زمانی که مجبور نباشن دلشون به حال من و شمای مصرفکننده نمیسوزه.
این وسط دو تا عامل دیگه هم اثرگذار میشن:
یکی سیاستهای دولت که تو ایران و در زمینه ایننرنت بیشتر در جهت کاهش کیفیت عمل کرده. مثل عدم توسعه پهنای باند به مقدار کفایت، اعمال محدودیتهای زیاد روی سرویسها و محتوای مورد استفاده (ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ) و انحصار توسعه شبکههای زیرساختی و تأمین پهنای باند که باعث شده ما سرعتهای پایینی هنوز داشته باشیم و قیمتهای بالا.
دیگه، نبود نهادهای عمومی حمایت از مصرفکننده یا نهادهای قدرتمند. این یه بخشیش به فرهنگ عمومی ما برمیگرده که عادت به توسریخوردن داریم و یه بخشیش هم به توسعهنیافتگی همون دولت و سیاستهاش. یعنی تو کشورهای پیشرفته هم مردم میدونن که حق و حقوقشون چیه و براش تلاش میکنن و هم دولتها به حدی از بلوغ رسیدن که به نهادهای مستقل اجازه فعالیت بدن تا از حقوق مصرفکننده دفاع کنه.
به هر حال همه ما داریم حرف یکسانی رو میزنیم. از منظرهای مختلف یا با برداشتهای متفاوت. مشکل در واقع جای دیگه است.
بنظر شما من گفتم این آماری که دادین مربوط به ایران هست؟یا اینکه در ایران امار هست ولی آمار شما اشتباهه؟نقل قول:
ضمن تشکر از توضیحاتتون اجازه بدین در مورد درصد دانلودرها در ایران و راه حلی که برپایه افزایش تعداد دانلودرها دادین با شما موافق نباشم و قانع نشم.
فکر نمیکنم اینجا کسی پیدا بشه که منکر تاثیر گذاری منفی عملکرد و سیاست های کلان سیستم بر شرایط اینترنت کشور باشه.
اما حقیقتا شما فکر میکنین با فرض عدم وجود سیستم پالایش محتوای چن لایه و این سیاست ها با توجه به ذهنیتی تاریخی که در بخش هایی غیر از حوزه نت داشتیم ،سرمایه گذاران این بخش واقعا میتونن به کیفیت نسبی که در حتی کشور های همسایه وجود دارن نزدیک بشن؟
ببین دوست عزیز به نظر من اینکه یکی با دانلود منیجر یه فیلم رو دریافت کنه یا استریمش کنه فرق زیادی نیستنقل قول:
تازه به نظر من استریم حجم بیشتری مصرف میشه
مهم اینه که داره اون فایل رو دریافت می کنه
در واقع من نمی دونم چرا شرکت ها به یکباره دانلود شبانه رو جمع کردن
ولی همیشه میگم اینترنت با کیفیت به سرعت IDM نیست
دوستان یه نکته داره استریم اصولا دیتایی که نیاز نداریم رو دریافت نمیکنیم به طور مثال
من میخوام شروع کنم به دیدن سریال مثلا لاست شب میزارم کل فصل 1 دانلود شه بعد فردا ازش خوشم نمیاد و کلش رو پاک میکنم ولی اونجوری 5 دقیقش رو می بینم قطش میکنم
البته به این نکته دقت کنید که خیلی از ما دلمون نمیاد شب چیزی نزاریم دانلود مثلا خودم میگم چرا 1 قسمت بگیرم شاید خوشم اومد بزار کلش بگیرم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واسه این که من آماری از داخل ندادم. گفتم میشه بر اساس یه سری برآوردها به این نتیجه رسید که تعداد دانلودرهای حرفهای تو ایران بیشتر از 5% درصد کل کاربرا نیست. اما چون شما تو پستتون راجع به آمار صحبت کردین و به ویژه این عبارت رو ذکر کرده بودین:نقل قول:
فکر کردم شاید اون آماری رو که من از گزارش اون شرکت خارجی دادم اشتباه برداشت کردین. به هر حال تصور من غلط بوده.نقل قول:
حالا وای بحال آمارهایی که توسط نهاد های خصوصی در خارج از این کشور برای این کشور گرفته میشه که معمولا بدون دخالت عوامل مختلف منجمله سیاست هم نیست!
برای درصد برآوردی دانلودرها از کل کاربرای اینترنت تو ایران هم، اول شما به من بگو تعریفت از یه دانلودر چیه؟ کسی که در ماه 10 گیگ مصرف داره دانلودره یا کسی که در ماه حداقل 50 گیگ مصرف داره یا کسی که بالای 100 گیگ مصرف داره. من تو پستهای قبلیم گفتم که منظورم از دانلودر کسیه که حداقل 50 گیگ مصرف ماهیانه داره نه کسی که 10 یا 20 گیگ مصرف میکنه. اگه روی تعریف دانلودر به توافق رسیدیم منم میگم چه طوری میشه تا حدودی برآورد کرد که چند درصد کل کاربرای اینترنت دانلودرن.
در مورد این که راهکار مجبور شدن شرکتها به افزایش کیفیت سرویس هم دقیقن همون چیزی که شما بهش اشاره کردین:
بله. اگه دست دولت و انحصارش از روی این حوزه برداشته بشه کیفیت خیلی بهتر خواهد شد. مگه شما فکر کردی کیفیت تو کشورهای پیشرفته به خاطر چی به وجود اومده؟ به خاطر این که شرکتهای اونجا خیلی دلشون به حال مردم سوخته؟ یا این که از اول هر کالا و خدمتی که تو اونجاها عرضه شده کیفیت عالی داشته؟ نه خیر. فقط و فقط رقابت و سود باعث شده که شرکتهای اونا به فکر رضایت مشتری و افزایش کیفیت بیافتن. طبیعتن جایی که مشتری به تدریج به قول خودشون به «شاه» کسبوکار تبدیل شده و از طرف دیگه دولتهاشون هم تلاش کردن از مصرفکننده حمایت کنن به تدریج به سطح از کیفیت و مشتریمداری رسیدن.نقل قول:
عدم وجود سیستم پالایش محتوای چن لایه و این سیاست ها
اگر ISPهای ایران قیمت واقعی مسرف اینترنت داشتن دیگر کسی دنبال رایگان شب نمیگشت. من حاظرم هر گیگ 1000 تومان بدم و ماهی 40 گیگ 40000 تومان بدم. اونهم تازه از خارج گرونتره، فکر نکنم قیمت واقعی 1 گیگ بیشتر از 200 تومانه
قبلا نوشتم پسرم در آلمان ماهی 20 یورو یا زیر 80000 تومان برای سرویس نامحدود میده. یک فیلم fullhd را تو 10 دقیقه دانلود میکنه. الان بازی elclassico روی اینترنت fullhd تماشا میکنه، شاید حجم این یک بازی به 10 گیگ برسه
درسته. اگه فایل فیلم یکی باشه و کیفیت ارتباط اینترنت قابل قبول باشه، در کل تفاوت چندانی نمیکنه. اما معمولن در استریم آنلاین کیفیت ویدیویی که شما به صورت HD میبینین جوریه که بیتریت کلی (بیتریت تصویر، صدا و سایر اطلاعات فیلم) بیشتر از 4000kbps نمیشه. تازه خیلی از فیلمهای آنلاین HD هم نیستن و SD محسوب میشن که بیتریت پایینتری در حد 2000 تا 2500 kbps دارن. به طور متوسط 1 ساعت ویدیوی آنلاین حدود 1.5 گیگ ترافیک مصرف میکنه. اما فیلمهای FullHD با بیتریتهای خیلی بالاتر در حد 8000kbps به بالا رو معمولن کسی به صورت استریم نگاه نمیکنه چون احتمال لگ زیاد میشه. بنابراین برای این جور فیلما بهتره دانلود و به صورت آفلاین تماشا بشن.نقل قول:
اگه زیرساخت رو نادیده بگیریم! قیمت هر لینک و به طبع اون هر ترابایت خیلی ارزان تر هست اما مافیای موجود این اجازه رو نمیده!نقل قول:
نقل قول:قیمت فروش پهنای باند و به تبع اون قیمت هر گیگ ترافیک تو ایران از چند تا قسمت تموم میشه:نقل قول:
- قیمت پهنای باندی که شرکت زیرساخت به ISPها تحویل میده
- هزینههای انتقال اون پهنای باند به مراکز مخابراتی محل مصرف
- هزینه اجاره پورت و فضا که ISP به شرکتهای مخابرات پرداخت میکنه
- هزینههای مستقیم، غیرمستقیم و سربار ISP شامل نیروی انسانی، تجهیزات و ...
- سود مد نظر شرکت
- ضریب اشتراک اعمال شده
1) شرکتهای بزرگ ISP تو ایران پهنای باند مورد نیازشون رو در قالب لینکهای STM-1 که هر کدوم معادل 155مگابیتبرثانیه هستند میخرن. بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت هر لینک STM-1 نزدیک به 28 میلیون تومن به ISPها فروخته میشه که با احتساب ارزش افزوده برای شرکتها در میآد حدود 30 میلیون تومن.
2) هزینههای انتقال قاعدتن تابعی از مسافت محسوب میشه و خیلی هم کم نیست. اگه به اندازه قیمت خرید همون پهنای باند نباشه خیلی هم از اون کمتر نیست. یعنی به طور متوسط به ازای انتقال هر لینک STM-1 در داخل کشور به مراکز مخابراتی محل مصرف، ISP حدود 20 میلیون تومن هم به شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت میکنه. (بر اساس تعرفههای مندرج در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3) هزینه اجاره پورت و فضا هم رقم قابل ملاحظهایه. ISPها به ازای هر لینک STM-1 بین 5000 تا 10000 پورت در مراکز مخابراتی اجاره میکنن. هزینه اجاره هر پورت هم فکر کنم حدود 3000 تومن باشه. یعنی به ازای هر لینک STM-1 بین 15 تا 30 میلیون تومن هم بابت اجاره پورت و فضا پرداخت میکنن.
4) برآورد این دیگه خیلی سخته. اما شما یه قلم نیروی انسانی رو در نظر بگیر. یه شرکتی مثل آسیاتک که تقریبن تمام ایران رو پوشش میده. یه بخشی از اینا نیروی مستقیم خود آسیاتک هستن. یه بخشی هم نمایندگی. درسته که شرکت برای نمایندگی هزینه مستقیم نمیده اما باید یه درصدی بین 5 تا 10 درصد از قیمت فروش نهایی پهنای باند رو به عنوان درآمد اون نمایندگی لحاظ کنه که این رو میشه گفت همون هزینه مستقیم و غیر مستقیم. اگه حتی فرض کنیم تو هر شهری آسیاتک فقط 2 نفر نیروی مستقیم یا به صورت نمایندگی داره، حداقل 400 نفر نیروی انسانی در کل کشور دارن برای آسیاتک فعالیت میکنن. یعنی فقط هزینه نیروی انسانی به ازای هر لینک STM-1 در ماه حدود 5 تا 6 میلیون تومن میشه.
5) سود هم فکر نکنم هیچ شرکتی روی کمتر از 25 درصد قیم فروش اصلن حساب کنه. شما در نظر بگیر که بعدن از همین سود باید یه بخشیش به عنوان مالیات پرداخت بشه.
برآورد من اینه که مجموع هزینههای ردیفهای 2، 3 و 4 جمعن حداقل بین 1.5 تا 2 برابر قیمت خرید هر لینک STM-1 یعنی یه چیزی حدود 45 تا 60 میلیون تومن درمیآد. یعنی قیمت تمام شده نهایی هر لینک STM-1 که 155مگابیت پهنای باند اختصاصیه برای شرکتها چیزی حدود 75 تا 90 میلیون تومن در میآد. اگه اون سود 25 درصدی رو در نظر بگیریم، قیمت فروش هر لینک STM-1 به طور متوسط باید بین 100 تا 120 میلیون تومن در ماه بشه. این رقم با چیزی که مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت مرداد سال گذشته تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده بود تقریبن همخوانی داره. اونجا گفته شده بود که:
یعنی بر اساس اظهارات این آقا قیمت نهایی فروش هر لینک STM-1 به مصرفکننده نهایی 150 میلیون بوده که با کاهش قیمت فروش پهنای باند به شرکتها به 125 میلیون تومن کاهش پیدا کرده.نقل قول:
وقتی که ما هر STM1 را 37 میلیون تومان به شرکتهای خصوصی میفروختیم حداکثر سهم این سرویس در هزینه کاربر نهایی 25 درصد بود، اما وقتی ما این قیمت را به 24 میلیون تومان رساندیم میزان هزینه پهنای باند در سرویس کاربر نهایی به 19 درصد رسید. یعنی فقط 19 درصد هزینه کاربر نهایی را هزینه زیرساخت تشکیل میدهد.
از اونجا که شرکتها پهنای باند در اختیارشون رو به صورت ترکیب متنوعی از انواع سرویسهای اختصاصی و اشتراکی با پهنای باندهای مختلف یا به صورت حجمی میفروشن، محاسبه قیمت فروشی که به کاربرا میدن خیلی سخته. اما برای این که یه برآوردی دستمون بیاد میتونیم فرض کنیم شرکت کل لینک رو به صورت حجمی میفروشه و قیمت هر گیگ رو حساب کنیم که مبنای اصلی قیمتگذاری سرویسهای حجمیه:
با هر لینک STM-1 که معادل 155مگابیتبرثانیه است، اگه در طول 24 ساعت شبانهروز و در 30 روز ماه کل ظرفیتش به طور کامل بهرهبرداری بشه (که در عمل امکانپذیر نیست) از نظر تئوری در طول ماه حداکثر میشه 49 هزار گیگ ترافیک دانلود تولید کرد. یعنی متوسط قیمت فروش هر گیگ بین 2000 تا 2400 تومن باید باشه تا اون سود و هزینهها پوشش داده بشه. اما در عمل و در بهترین حالت نمیشه ضریب بهرهبرداری رو بیشتر از 70% در نظر گرفت. یعنی خونه پرش، ISP با ضریب اشتراکهای بالا و حذف شبانه رایگان و سایر روشها بتونه حداکثر 30 تا 33 هزار گیگ روی هر لینک STM-1 بفروشه. یعنی قیمت فروش هر گیگ باید چیزی بین 3000 تا 4000 تومن باشه. بر اساس مصوبه 181 کمیسیون تنظیم مقررات این قیمت برای فروش زیر 5 گیگ 3600 تومن در نظر گرفته شده و برای فروشهای بالاتر قیمت به صورت پلکانی کم میشه.
-----------------------------------
چه قدر طولانی شد.......... شرمنده.
به هر حال اینترنت باید جوری باشه که همه جور سلیقه ای رو بتونه پاسخ بدهنقل قول:
یکی دوست داره آفلاین ببینه
یکی دوست داره آنلاین ببینه
یکی فقط می خواد بازی کنه
یکی فقط می خواد وبگردی کنه
متاسفانه در حال حاضر
ما به راحتی نمی تونیم آفلاین کار کنیم
و به راحتی هم نمی تونیم آنلاین کار کنیم
و حتی با این پینگ های متغیر نمیشه بازی کرد
وبگردی هم که جالب نیست
ماشاله چه مطلبی، دستت درد نکنه.نقل قول:
توری که من میفهمم همه دارند از اینترنت میخورند و جیب پور میکنند. در تمام مراحل از وزیر دولت شروع میشه تا سیمکش دره منزل.خلاصه یه گاویه که همه میدوشن....
تا اصلاح بشه باید دست 500،000 نفر کوتاه بشه
سلام
چند وقتی میبینم با چند تا برنامه ساده خیلی راحت میشه رمز wifi بدست آورد. فرقی هم نداره رمز عدد باشه یا خیلی پیچیده!
شاید یکی از دلایلی که دوستان تو این تاپیک همیشه مشکل مصرف زیاد دارن همین باشه
در مقابل این نرم افزار ها باید چی کار کرد؟؟!
دنباله بعث بالا، تو کشورهائی که فرهنگ اینترنت طولانی تر دارند و درامد بالاتری از ما دارند چطور میشه هزینه اینترت شون یک پنجم ماست؟ یا یک دهم...
خودم بالا جواب دادم، دست چند صد هزار باجخور، سودجو تو کار نیست
بله. اصلیترین دلیل ISPها برای قیمتهای بالای اینترنت هم همینه. اونا مدعین که شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکتهای مخابراتی چون تو بخشهای اصلی (تأمین پهنای باند و شبکه انتقال پهنای باند کشوری و شهری) انحصار دارن، دست ISPها خیلی بسته است. واسه همین برداشتن انحصار تو هر کدوم از این حلقهها میتونه به افزایش رقابت و کاهش قیمت منجر بشه. (البته به امید این که کیفیت پایینتر نیاد.)نقل قول:
خوب. کشورهای دیگه خیلی از شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ثابت شبکه مخابراتی یا تلویزیونی توسعهیافته خودشون رو دارن. در ضمن اکثرن تو این کشورها بین این شرکتها یه رقابتی وجود داره. همین رقابت باعث میشه این شرکتها روز به روز روی تکلنولوژیهای جدید که هزینهها رو پایینتر میآره سرمایهگذاری کنن. از طرف دیگه چون شبکه خودشون رو فقط برای اینترنت طراحی نکردن، ترکیبی از مدلهای درآمدزایی داشته باشن. مثلن، به جای این که درآمد اصلیشون از فروش اینترنت باشه، از فروش ارتباط تلفنی یا اشتراک شبکه تلویزیونی تکمیل میشه. در ضمن، یه شبکه دارن که روش دارن ارتباطات تلفنی رو ارائه میدن. هزینه اضافی برای اجاره این شبکه پرداخت نمیکنن.نقل قول:
شما اگه رمزنگاریتون wpa2 باشه و مدمتون مرغوب باشه هیچ احدی نمیتونه حک کنه ، فرق مودم هایی مثل دی لینک و ایسوس با تی پی لینک چینی در همینه ، وای فای برتر وگرنه کیفیته adsl ای که تی پی لینک دریافت میکنه همونه . من خودم تی پی لینک داشتم سه سوت حک شد صبح بلند شدم دیدم چند گیگ یه بنده خدایی برا خودش دانلود کرده !نقل قول:
درسته، پسرم آلمان 20 یورو میده هر ماه برای اینترنت نامحدود با یه خط تلفن ثبات. تلفنش هم داخل آلمان رایگانه، هزینه اضافه برای مکالمه نمیده.....کی ما تو ایران به اون سطح میرسیم؟ تو 10 سال، 20 سال...؟نقل قول:
اصلا اونجا بحث adsl دیگه مطرح نیست ، یعنی رو خط تلفن اینترنت نمیدن , رو اینترنت VOIP یا همون تلفن میدن ! یه Vdsl میگیری اگه خواستی روش VOIP و تلویزیون دیجیتال هم میگیری مضاف بر اینترنتنقل قول:
آره راست میگی، تلفنش مستقیم به مودم اینترنت وصله...
تفاوت در مدل هست نه برندنقل قول:
فرق مودم هایی مثل دی لینک و ایسوس با تی پی لینک چینی در همینه
اتفاقا بعضی مدل های تی پی لینک خیلی مودم های خوبی هستن
شما یا تی پی لینکت در پیت بوده یا حواست یه جای دیگه بوده یادت رفته پسورد بزاری رو وایرلسش !
مودم من تی پی لینک TD-W8968 با دو آنتن 5DB و USB FTP هیچ وقت مشگل نداره. من version 2 دارم، فکر کنم version 3 Broadcam باشه...
همین مودم های تی پی لینک رو شما بذار روی wpa2 و یه رمز با مد بالا و مک فیلتر هم فعال کن هیچ احدی نمیتونه حکش کنه اگه قرار بر هک باشه وقتی رمزنگاری اسان و مک فیلتر هم فعال نباشه هر مودم و با هر برندی باشه احتمال هکش زیاده .نقل قول:
الان دقیقا تفاوت دی لینک و تی پی لینک در مدل های یکسان در چیه به نظر شما ؟! (ایسوس رو قاطی این دو تا برند نکنید که اون مال یک دنیای دیگست)نقل قول:
مک فیلتر از لحاظ امنیتی فقط جنبه تزئیناتی داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایسوس رو جدا کنیم برندهایی مثل تی پی لینک و دی لینک هیچ تفاوتی با هم ندارن. تازه برندی مثل تی پی لینک در سال ۲۰۱۳ برند اول تجهیزات وایرلس شده بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما اگر قرار باشه فقط بین دی لینک و تی پی لینک انتخابی انجام بدم، قطعا تی پی لینک رو انتخاب خواهم کرد چون سابقش تو حفره های امنیتی واقعا چندین برابر از دی لینک بهتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نکته آخر : میخواید هک نشید :
۱- wpa2
۲- تغییر دوره ای رمز
۳- و در آخر دو لیست فوق رو بررسی (برای مودم cxsecurity.com) میکنید اگر مدل مودم یا روتر مشابه در لیست ذکر شده بود (برای تمامی برندها در cvedetails لیست هست) و برای مودمتون نرم افزار جدیدی نیومده بود باید مودمتون رو عوض کنید و مدل جدیدتر بگیرید.
دوستان،عزیزان،هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم:n09:
آسیاتک محترم خط من رو به گروگان گرفته و علی رغم تماس ها و تلاش های فراوان و همینطور شکایت در 195 هنوز بعد از گذشت 17 روز خط من رو تخلیه نمیکنن!!
خط مال خودم هست نمیشه با مدارک مربوط به خط برم مخابرات درخواست خروج از رانژه رو شخصا بدم؟اینطور که نمیشه شاید اینا تا پایان سرویس من نخوان تخیله کنن این خطو؟
من چه کنم؟:n16:
این برنامه ها از طریق WPS مودمت ، هکت میکنن ؛ کاری که شما باید بکنی اینه که Security Mode رو بذاری رو WPA2 و WPS رو در تنظیمات مودم Disable کنی و رمز ساده انتخاب نکنی و مک فیلترینگتم فعال باشه. در این صورت هک نخواهی شد ، مگر اینکه طرف با لینوکس اینا آشنا باشه که در اون صورت حتی اگه WPA2 هم بذاری ، میشه هکش کرد...نقل قول: