گویا از فردا عرضه میشه بطور رسمینقل قول:
حالا تا به ایران برسه شاید یک هفته طول بکشه
گویا از فردا عرضه میشه بطور رسمینقل قول:
حالا تا به ایران برسه شاید یک هفته طول بکشه
خدا از زبونت بشنوه 1 هفته . ممکنه 3 هفته ای طول بکشه .نقل قول:
این c4 هم احتمالا ترور شده یه 10 روزیه اصلا پست نذاشته تو سایش
C4 همینطوریه... یه چیزی میزاره کلی نیس دوباره میاد یه چیزی میزاره میره...
سابقه نداشته 10 روزی پست نزارهنقل قول:
سلام آقا.نقل قول:
سلام . آقا بعد از این همه وقت بدبختی یه xbox360 با مادر برد 0225 و با یه kinect و با یه دسته اضافه و با یه کابل HDMI . همهش شد رو هم 685 .
الان شما 0225 گرفتی مشکل کپی رو چطور حل میکنی ؟ باید بورد نصب کرد روش ؟ قطعیه کار کردنش برای همه بازی ها ؟
فک کنم بشه با 360key !:دينقل قول:
دوستان اگر خواستید برد pcb بخرید ما هم پایه هستیم.بالای 10 عدد تخفیف میخوره.
نقل قول:
میتونی از اینجا هم بگیری:31: تغییر قیمت داده از 59به119 دلار.. اونجا هم انصاف بیداد میکنه دست همشون درد نکنه:41:
محتوای مخفی: modchip
البته یه سئوال آیا این سایتها مطمئن هستن برای دریافت و هزینه ارسال و... میپرسم
دوستان من گفتم که دستگاهم رو دیروز به live وصل کردم و دستگاه اپدیت شد و وقتی که هر بازی رو که گذاشتم میگه play dvd
امروز به یکی زنگ زدم گفتم ماجرا و گفتم که lt 1.9 رو بریزی چقدر میشه؟؟گفت خیلی بردی بالا بخوام بریزم 60 تومن میشه!!!!!!!!!!!
دوستان حرفش راسته؟؟؟یا داره خالی میبنده؟؟
جوابتونو من دادم.گفتم قیمتش بین 10-20 تومنه.طرف هم چرت گفتهنقل قول:
دوست عزیز شما تهرانی؟؟یه جای خوب میشناسی کارش ردیف و مطمئن باشه؟؟
دوست عزیز خودم میتونم اینکارو کنم؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟شما خودت میریزی؟؟
بله تهران هستم.همین الان الان زنگ زدم به طرف گفت 10 تومن میگیره.نقل قول:
اینم آدرسش.خیلی هم مطمئنه.برو حالشو ببر
محتوای مخفی: آدرس
موفق باشی مرد:5:
خودت هم میتونی بریزی ولی دنگو فنگش زیاده و ممکنه یه جاییشو اشتباهی دست کاری کنی اون موقع کنسولت خراب میشه
نه من از این کارا تابحال نکردم
برو به همین آدرسی که دادم
اقا دمت گرم خیلی مردی...
60 هزار تومن برای هـک کنسول؟؟؟؟
شما یه سر برو مراکز بازی با 15 تومن هم میتونی ردیفش کنی.................
مملکت ما همینه دیگه هرکی هرچی عشقش بکشه میگه!!!!
تازه گفت ما میدیم کسی دیگه اینکارو میکنه برای خودم 45 تومن تموم میشه!!!!!حالا چون شما اشنایی 50 میگیرم!!!
بعدن حسابشو می رسم مردم بیچاررو داره غارت میکنه...
این روش سوزن هم زیاد هم خرابی نداره . من سوتی دادم Firmware درایوم پاک شده بود دیگه کار نمیکرد فکر کردم سوخته .ارور تک چراغ قرمز میداد E63. ولی دوباره ریختم درست شد !
آقا ماجرا این FW چیه ؟ اگه -- بیاد بعد این به چه دردی میخوره که همه نگران انم هستند ؟
FW LT همون -- هست !نقل قول:
پس چرا تو پستای قبلی گفتند که اگه این pcb بیاد fw را چکار کنیم !!!!!!!! :19:نقل قول:
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
یا میرم یه xboxkey میگیرم یا صبر میکنم یکی دو هفته دیگه هکش میاد . اگه بخوایم -- کنیم باید برد روش نصب کنیم . 100% کار میکنه . کار C4 حرف نداره .:31:نقل قول:
بچه ها من دو سه روزی نبودم ، مثل اینکه کلی عقب افتادم !
داستان FW چیه ؟
بعد دوستان PCB یعنی برد مدار چاپی ، یعنی شامل برد داخل تمام وسایل الکترونیکی میشه - با اون برد تیم Xecuter اشتباه نگیرید - اون اسم داره برای خودش .
اسمش اینه : DG-164DS Unlock Replacement PCB
این رو یادتون باشه ، چون اونوقت اگر توی توی فاروم های خارجی بنویسید PCB بهتون میگن کدوم PCB ! در دنیا میلیاردها میلیارد PCB وجود داره !
اخرین قیمت xbox لطفا؟؟؟؟؟؟
سلام لطفا اخرین قیمتشو بزنین؟
سلامی دوباره:دی
خب یه سوال : دی
برای کار کردن با لایو سرعت نت و دانلود حداقلش چند باشه خوبه؟ و چقدر حجم مگ میگیره؟
اخه ماله من 256 هست با نهایت دانلود 60 کیلو بایت !:دی حالا میشه رفت لایو یا نه؟
راستی این پینگ چی چیه؟:دی
سلام
ممکنه منو راهنمایی کنید من میخواستم کنسول ایکس باکس بگیرم قیمت ان چهار صد و پنجاه تومان بود علت ان را پر سیدم فروشنده گفت صد تومان بابت قفل شکستن میگیرد میخواست بدونم برنامه خاصی وجود دارد تا انرا دانلود کنیم و بر روی کنسول قرار دهیم تا این همه هزینه نپردازیم
با تشکر
دوستان من در زمینه xbox زیاد اطلاعات ندارم و الان یک سری بازی ها مثل fifa 2011 و یا فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکنه !!!!
دستگاه رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم !
و وقتی یکسری بازی هارو میزارم تو دستگاه همش لوگوی ایکس باکس رو نشون میده و یک سری علامت میاد که برای پخش فیلم میاد !!! مثل play و pause و.... و هیچ جوری نمیشه وارد بازی شد !
کلا سوالتون غلطه...نقل قول:
مدل ایکس باکس رو بگو..
پست اولم حتما بخون
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
شما با پروفایلت بالا اومدی؟مطمینی همه ی بازی ها نیست؟نقل قول:
از وقتی که این آپدیت داشبورد رو دیدم شروع کردم به آپدیت دستگاه و از اون به بعد دیگه کلا هیچ بازیی رو نمیخونه !نقل قول:
پس کنسولت برگشته به حالت اصل.باید بدی بیرون برات lt +v 1.9 بریزن که هزینش 10 تومنه.نقل قول:
منم می خوام.نقل قول:
قیمت ؟
به نظر من همه ی کسانی که مثله من هستند مثه دوست عزیزمون phoenix_666 بریم یه xboxkey بخریم ؟ چون این دوتا قیمتاشون آنچنان فرقی نمیکنه . تازه اگه اینا بخریم نه کنسولمونا خش میندازه نه اینکه به وقت یارو یه چیزیشا خراب نمیکنه . مطمئن و راحت میتونیم بازی کنیم . xkey گیر میاد ؟
آخه من هارد ندارم که 360key بخرم . بعدشم می خوام لایو برم و بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بازم از پیشنهادتون ممنونم pouya_1631 عزیز.
برای نصب x360key لازمه کنسول یه بار باز بشه .نقل قول:
فعلا باید صبر کنید.:41:
به نظر منم خرید x360key از هر لحاظ به صرفه تره !!!نقل قول:
با هر هاردی هم کار میکنه ! لای. هم براش درست میشه به زودی ! قابلیتاش خیلی بیشتر از این انلاک کیته !!! قیمتم که تقریبا برابره !
هارد حتما برای x360key لازمه ؟ چرا ( منم هارد ندارم :31: ) ؟نقل قول:
من نمیخوام لایو بازی کنم ولی کسایی که میخوان بازی کنن ، چرا نباید x360key بخرن ؟
ببخشید اگه من این سوالا سطحیا بلد نیستم ! :11:
من می خوام هیلو ریچ بازی کنم ! ال تی پلاس هم دارم ! یعنی هیچ جوره نمی شه بازی کرد ؟
آره هارد میخوادنقل قول:
ببخشید من سوالات خیلی مبتدیانه میپرسم!
الان Slim کپی خور شده یا نه؟
بعد اگه به کسی بگیم از یک کشور اروپایی برامون Slim بگیره بیاره میشه اینجا بدیم کپی خور کنن؟بعد مشکلی با بازی های بازار از نظر ریجن نخواهد داشت؟
بازی رو پچ کردی ؟نقل قول:
خوب روشش چیه که خودمون بریزیم ؟؟ یعنی دیگه بیرون نبرم و خودم بریزمشنقل قول:
سلام دوستم میخواست ایکس باکس بخره به نظرتون کدوم مدل رو بخره بهتره؟
الان قیمت الیت و آرکید دست دوم چقدره؟کدوم به صرفه تره؟(لطفا اسلیم رو پیشنهاد ندید:11:)
با تشکر