با اينترنت همراه اول نمي توانم گوگل و ساير سايت هاي جستجو را باز كنم و خطا مي دهد بقيه سايتها مشكلي ندارند .
Printable View
با اينترنت همراه اول نمي توانم گوگل و ساير سايت هاي جستجو را باز كنم و خطا مي دهد بقيه سايتها مشكلي ندارند .
من بسته هم خریدم ولی چیزی فعال نشد واسم :n13:
همراه اول کارش عشقی هست. من بابام سواد نداره و گوشیش هم نوکیا ساده هست. الان نگاه کردم بسته دو گیگ + دو گیگ شبانه رو هدیه داده بهش و فردا میخوام سیم کارتشو بندازم به گوشی خودم استفادش کنم :n09::n02:نقل قول:
نمیدونم چرا از بعضیا هزینه دریافت کردن
به هر حال درست شد
فقط یه سوال
من بسته نامحدود شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم
الان ۴ گیگ هم هدیه دارم
شب بخام از ساعت ۲ تا ۷ صبح استفاده کنم از هدیه کم میکنه یا بسته ای که خریدم؟
از بسته نامحدود شبانه دو تا هفت کم میکنهنقل قول:
عجب شیر تو شیری شده این جریان تعویض سیم کارت و هدیه 4 گیگ :n13: برا بعضیها مثل شما رایگان بدون پیامک یا هر شرطی دیگه و برا بعضی ها با وجود تمامی شرایط و احراز اونها غیر رایگان تعویض میشه. کلا به نظر من همش زیر سر این دفاتر خدمات ارتباطی هستش از هر کجا اومد و هر جوری خواستن کار رو انجام میدن . یکی میگه باید شارژ داشته باشی و گرنه ما باید خط رو اجباری شارژ کنیم یکی هزار تومان کارمزد میگیره و یکی دیگه 2 هزار تومان کارمزد میگیره یکی فتوکپی میخواد و 500 ت برا فتوکپی میگیره و یکی اصلا فتوکپی نمیگیره و کار رو با کارت ملی انجام میده . یکی دیگه میگه باید پیامک بیاد ویکی دیگه میگه کلا رایگانه و به پیامک ربطی نداره و همینطوری ادامه داره ...... آخرش اینها مردم رو اسگول میکنن :n31:نقل قول:
داداش اینجا ایرانه سخت نگیر،کاملا طبیعیه اینانقل قول:
از من که هیچ هزینه ای نگرفتن حتی کپی کارت ملی هم نخواست سیمکارتم هم هیچ شارژ نداشت راحت برام فورجی کردن تازه بجای یک بسته دو بسته هدیه داد یکیش الان فعاله و طبق گفته همراه اول این بسته که تموم بشه بعدی فعال میشه
کلا دیگه سر این تعویض سیمکارت هرکی هرچی میخواد میاد میگه . کم مونده یکی بیاد بگه یه گوشی 4G هم روی سیمکارت بهم دادن یه ویلا توی متل قو هم گفتن دم عید به نامت میکنیم .
من شهریور ماه سیمکارتم روتعویض کردم با USIM
شنبه همین هفته برام طرح 2 + 2 گیگ رایگان فعال شد