سلام . همین الان اومدم و میبینم مثل اینکه بعضی ها غیبت منو رو کردند اینجا .
با عرض پوزش از Armin و Zed عزیز ( ناظر و مدیر انجمن ) از بابت این پستم .عفو فرمایید.
مجبور هستم تا جواب این کاربر رو بدم .
آقای XXS محترم /
درسته من زیر بالای مخابرات رو فحش دادم و خواهم داد و باکی هم ندارم . تا حالا همین جاش هم به دلیل اینکه اونقدر پست های تند و پر از کلمان بد که نثار مخابران و مخابراتی ها دادم چندین بار اخطار رعایت کنید از سمت مدیران این انجمن گرفتم .
بعدشم من هیچ وقت ادعام نمیشه . تعداد پست های هم چه ربطی به شخصیت من داره ؟ .
اون روز هم که رفتم اونجا جای ملک جعفریان بهش گفتم : آقا من تنها نیستم . بلکه کلی آدم دیگه هم هست که همین مشکل من رو دارند .
اگه میخواین کاری بکنید باید واسه همه بکنید . نه فقط برای من . ( دیدید دیگه : همیشه میگند شماره خط ات چنده . بده تا بررسی کنیم . بقیه هم کشک )
بد کاری کردم از حق خودم و شما و باقی دوستان دفاع کردم ؟
بد کردم اون موقع روز کلی از کارم افتادم و رفتم اونجا و منت اون منشی کچل بی مصرف ملک جعفریان رو کشیدم تا بذاره برم جاش !
چند بار همین جا اومدم گفتم بچه ها بیان با هم بریم . به جر دو سه نفر باقی انگار نه انگار.
در هر حال اون صفحه 637 رو من نگفتم بره نگاه کنه . بهش گفتم آقا شما برو توی سایت پی سی ورلد و فلان انجمن و.... و ببین مثل من چندصد نفر همین مشکل من رو دارند .
ایشون هم زد و همون صفحه اومد . خوب بعدشم معلومه که اون پست تو رو میبینه
.
بعدشم . تو که میگی من خودشیرین هستم و با یک صد تومانی خودم رو اونجا فروختم اینو یاد آوری کنم بهت که :
همونجا زنگ زد به کارشناس فناوری اطلاعاتشون و میخواستند بر اساس آی پی و نمیدونم چی چی ک شماره خط ت رو دربیارند و یه حالی بهت بدند . ولی من همون جا اومدم ازت دفاع کردم و قانعش کردم و....
ولا الان امروز به جای اینکه بیای پست بدی و منو مثلا تحقیر کنی باید جای دیگه ایی می بودی .
قصد توهین هم ندارم . فقط میخوام روشنت کنم که هیچ وقت زود قضاوت نکن . اگه به من باشه میخوام اون مخابرات با تمام کارمنداش همه برند به درک.
شرمنده طولانی شد دوستان .
ای مخابرات خیر نبینی. ببین چطوزی ماها رو به جون هم انداختی .