حداقل از آزاد معتبرتره مدرکشنقل قول:
ما مرکز استان نیستیم ولی استادامون اکثرا ارشدن و چندتا دکترا هم داره ما خودمون سه تاش ارشده یکیش دکترا
Printable View
حداقل از آزاد معتبرتره مدرکشنقل قول:
ما مرکز استان نیستیم ولی استادامون اکثرا ارشدن و چندتا دکترا هم داره ما خودمون سه تاش ارشده یکیش دکترا
آره میشه تطبیق دادنقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
یه سوال دیگه اینکه اگه رشته ای را فراگیر قبول بشی و واحدهایی را پاس کنی و نیمه کار رها کنی و در رشته دیگه ایی قبول بشی ایا واحدهای مشترکشون را با توجه به اینکه ان رشته اول را تمام نکردی می شه معادل کرد و دران رشته دوم برای خودت حساب کرد
سلام سوال اول و نمیدونم که هنوز اینطور هست یا نه.نقل قول:
نوشته شده توسط alone one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام رفقا 3تا سوال داشتم 1.قبلا یه جا از رئیس دانشگاه پیام نور شنیده بودم کسایی که تو دانشگاه سراسری تحصیل میکنن با شرایطی میتونن تو فراگیر بعنوان رشته دوم نام نویسی کنن،هنوزم اینجوریه؟ 2.یکی از اقوام میخواد رشته مهندسی مدیریت اجرایی یا پروژه بخونه،رشته سختیه؟میشه تو این فرصت تو تهران شمال قبول شد؟اباتوجه به اینکه 30 نفر بر میدارن(کلا تو تهران 150 نفر تو 5جا برمیدارن واسه بهمن و 150تام مهر) 3.کلا بطور میانگین هر رشته چقد داوطلب داره
سلام دوم رشته مهندسی مدیریت اجرایی رشته خوبیه و هر رشته ای سختیه خودشو داره البته تو پیام نور همه رشته ها کمی سختر میشن از حالت عادی.
هر رشته ای با رشته دیگه فرق میکنن میزان تعداد دواطلب ها مثلا تو کامپیوتر 40 نفر هست
سلامیه سوال لطفا جواب بدینمن ترم آخر کاردانی پیوسته هستمتا بهمن تموم میکنممیخوام فراگیر کارشناسی پیوسته ثبت نام کنمسوالایی برام پیش اومده اینه:1-میتونم هر رشته خواستم امتحان بدم2-در صورت قبولی معافیت تحصیلی میدن
با سلام
دوستان من الان ترم 3 هستم و بنا به مشکلاتی 2 ترم قبل معدلم زیر 10 شد و فقط 4 واحد پاس کردم (مبانی کامپیوتر و تربیت بدنی)! :sad:
حالا میخواستم بدونم این سابقه ناجور برای این ترمم یا ترم های آینده مشکلی ایجاد نمیکنه؟
مورد دیگه اینکه چون در طول 1 ماه گذشته به اینترنت دسترسی نداشتم هنوز ثبت نام نکردم الان که میرم به منوی کاربر ==> ثبت نام اصلی میگه "کنترل شماره 61: ثبت نام در تاريخ 15/07/1391پايان يافته است" ولی یادمه ثبت نام تا آخر شهریور بود! حالا میتونم توی حذف/اضافه انتخاب واحد کنم؟ اصلا انتخاب واحد با ثبت نام فرق میکنه یا یکی هستن؟
با سپاس
اگه تلاش کنید و ترم های بعد معدلتون رو بالا ببرید مشکل خاصی نخواهید داشت.نقل قول:
دوستان من الان ترم 3 هستم و بنا به مشکلاتی 2 ترم قبل معدلم زیر 10 شد و فقط 4 واحد پاس کردم (مبانی کامپیوتر و تربیت بدنی)! :sad:
حالا میخواستم بدونم این سابقه ناجور برای این ترمم یا ترم های آینده مشکلی ایجاد نمیکنه؟
شما میتونید در زمان حذف و اضافه انتخواب واحد کنید.نقل قول:
مورد دیگه اینکه چون در طول 1 ماه گذشته به اینترنت دسترسی نداشتم هنوز ثبت نام نکردم الان که میرم به منوی کاربر ==> ثبت نام اصلی میگه "کنترل شماره 61: ثبت نام در تاريخ 15/07/1391پايان يافته است" ولی یادمه ثبت نام تا آخر شهریور بود! حالا میتونم توی حذف/اضافه انتخاب واحد کنم؟ اصلا انتخاب واحد با ثبت نام فرق میکنه یا یکی هستن؟
واسه ثبت نام فراگیر معدل دیپلم و معدل کتبی نهایی رو هم میخواد؟!
اینا رو ندارم باید از مدرسه مون بگیرم؟
فكر كنم مغدل ديپلم رو بخواد.نقل قول:
بله اگه هنوز پرونده تحصيليتون رو از مدرسه نگرفتيد بايد از مدرسه بگيريدشون.
نقل قول:
بله مي تونيد در هر رشته اي كه ميخوايد شركت كنيد البته رشته هاي كارداني به كارشناسي فراگير خيل كمتر از رشته هاي كارشناسي فراگير هستند.
جواب سوال دومتون رو نمي دونم!
ممنون.الان که دفترچه رو دانلود کردم دیدم که کتی دیپلم رو میخواد
حالا یه سوال دیگه.این جدول چطوری باید پر بشه؟
کد رشته رو که وارد کردیم توی این جدول کد شهرهایی که مد نظرمونه رو به ترتیب علاقه مون باید وارد کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]