دوستان بهترين راه براي گذاشتن عكس و زيرنويس در خلال متن چيه؟؟ خواهشا يك بار يه دوست خوب روش اينو توضيح بده..من كه از هر روشي استفاده ميكنم بهم ميريزه
Printable View
دوستان بهترين راه براي گذاشتن عكس و زيرنويس در خلال متن چيه؟؟ خواهشا يك بار يه دوست خوب روش اينو توضيح بده..من كه از هر روشي استفاده ميكنم بهم ميريزه
نقل قول:
بهترین روش استفاده از Text Box هستش.از منوی Insert برید رو text box و شکل و متنون رو درون اون قرار بدید
فکر نمی کنم دیگه با این روش متن یا عکس به هم بریزه.
سلامنقل قول:
ببینید این پست به دردتون میخوره !!!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4423045&postcount=4094
اینطوری جای حروف عوض میشه.....ولی مثلا حرف e نمیچرخه و برعکس نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
اینطوری جای حروف عوض میشه.....ولی مثلا حرف e نمیچرخه و برعکس نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مثلا داریم hello که میشه olleh
ولی من میخوام حروف e و h هم سر جاشون برعکس بشن......
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
مثلا داریم hello که میشه olleh
ولی من میخوام حروف e و h هم سر جاشون برعکس بشن......
فکر نمی کنم این کار تو ورد امکانپذیر باشه!!!نقل قول:
پس با چه نرم افزاری این کار رو بکنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
ببینید مثلاً من می خوام حرف الف سفید باشد
یعنی رنگ ها باید دقیق مثل عکس باشند
همین کلمه رو می تونید برام یک فایل درست کنید
ببخشید البته شرمنده
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
سلام
در عکس زیر
شماره 2020 هست
خب اون از ابتدای سطر تا آخرش که حرف ب است یک نقطه چین زیرش است
الان علامت آشکار و پنهان (اگه درست گفته باشم) فعال است
وقتی این علامت را غیرفعال می کنم
این تکه از متن نیز پنهان می شود
چکار باید کرد و علتش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
نقل قول:
سلام راستش من یک بار درخواست دادم اگه بشه این آموزش با عکس قرار داده بشه
که متأسفانه پستم حذف شد و مثل همیشه علت حذف هیچ وقت گفته نمی شه
امکان این کار هست
چون واقعاً آموزش خیلی مهمی است
با Photoshop می تونید این کار رو انجام بدید.کلمه تون رو بنویسیدنقل قول:
بعد با Transform یا Free transfor به حالتی که می خواید در بیارید که کلمات با این روش وارونه میشن.
سلامنقل قول:
بله پست تون رو دیده بودم ...
علت حذف پستها معمولاً تکرار پست و درخواست هست که اسپم به حساب میاد و حذف میشه
احتمالاً علتش همین باید یاشه :46:
به هر حال,تو یه زمان مناسب که فرصت انجام این کار رو داشته باشم,حتماً این کار رو براتون انجام میدم.
نقل قول:
nelahe و _sharifdorsa عزیزنقل قول:
نه نیازی به انتظار هست و نه نیازی به صرف زمان برای ساخت آموزش تصویری ساخت فهرست مطالب در برنامه Word
این کار قبلاً توسط دوست خوبمون saamz عضو خانواده پی سی ورلد انجام شده که در همه سایتهای معروف دانلود نیز گذاشته شده است در آدرس زیر هم می توانید مراجعه کرده و دانلود نمایید
ساخت «فهرست مطالب» و «فهرست واژه
حجمش هم حدود 1087k با فرمت pdf
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=63755&postcount=1
سوال جالبی بود که دو بخش داشت بخش اول (جابجایی حروف) توسط دوست خوبمون _sharifdorsa جواب داده شدنقل قول:
برای بخش دوم (برعکس شدن حروف سر جاشون) هر چی فکر کردم و مطالعه به جایی نرسیدم پس از نظر من بی جواب است و باز هم _sharifdorsa درست گفته اند شما باید از برنامه های دیگری استفاده نمایید.
دوستان اگر سوالات بی پاسخی دارید که تا دو ماه پیش جواب داده نشده یک پیغام خصوصی بدهید و لینک پست خود را بگذارید تا رسیدگی کنم
موفق و موید باشید