سلام دوستان
من یه لپتاپ سونی وایو دارم به مدل vpccw1agg. الان چند وقتیه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اولش این ارور ظاهر میشه:SMART Failure Predicted on Hard Disk
WARNING: Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. A failure may be imminent.Press F1 to continue.
وقتی هم که داخل ویندوز میشم یه ارور مشابه میاد و میگه سریعا از کل سیستمت بک آپ بگیر. من از سیستمم بک آپ گرفتم و بعدش بلافاصله ویندوز رو عوض کردم ولی وقتی ویندوز جدید بالا اومد باز هم ارورها اومدن. دیگه میشه گفت مطمئن شدم که هاردم خراب شده. الان من جایی هستم که دسترسی به پشتیبانی ندارم و فقط خودم میتونم مشکلمو حل کنم. حالا چند تا سوال از اهل فن داشتم:
1- کسی آیا مشکل مشابه این رو داشته؟
2- آیا کسی این مدل لپتاپ رو تا حالا خودش باز کرده و اگه آره کدوم پیچهاش باید باز شن واسه دسترسی به هارد؟
3- مدل هارد این لپتاپ toshiba mk3263gs هستش، یعنی ساتا 3 هست و 2.5 اینچی با فضای 320 گیگ. آیا هر هارد درایو ساتا 3 و 2.5 اینچی رو میشه جایگزین این کرد؟ چون میخوام چیزی با حجم بیشتر بذارم روش.
ببخشید طولانی شد...شرایطم یه کم خاصه و از اینترنت چیزی دسگیرم نشد..اگه کسی کمک کنه واقعا لطف بزرگی در حقم کرده.