به همین خاطر باید مثل پرسپولیس دهه 70 بازی کنیم که کار حریفاشو توی نیم ساعت اول تموم میکرد.نقل قول:
به همین خاطر باید مثل پرسپولیس دهه 70 بازی کنیم که کار حریفاشو توی نیم ساعت اول تموم میکرد.نقل قول:
به وقتش دلایل جداییم از پرسپولیس را فاش می کنم!
رودباریان: از تمرینات پیکان قهر نکرده بودم // می خواهم جایگاهم را در تیم ملی پس بگیرم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم پیکان قزوین تنها علت عدم حضورش در تمرینات تیم پیکان را مصدومیت عنوان کرد و گفت: متاسفانه در جریان تمرینات تیم از ناحیه قفسه سینه دچار مصدومیت شدیدی شدم و نتوانستم چند روزی را تمرین کنم.
حسن رودباریان در گفتگو با خبرنگار فوتبال باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" افزود: بعد از عدم حضور چند جلسه ای ام در تمرینات پیکان، شایعات زیادی را به راه انداختند که رودباریان از این تیم قهر کرده ولی باید بگویم که هیچ قهر و ناراحتی در کار نبوده و تنها دلیل غیبت های من مصدومیت شدیدی بود که از ناحیه قفسه سینه دچار آن شده بودم.
وی ادامه داد: البته مشکلاتی هم با باشگاه در مورد مطالباتم داشته ام ولی دلیل عدم حضورم در تمرینات نبوده است.
رودباریان در پاسخ به این سوال که آیا مطالبات شما پرداخت شده است خاطر نشان ساخت: متاسفانه علی رغم اینه مسولان باشگاه قول داده بودند که طلب ها را پرداخت کنند اما با گذشت چندین روز از این وعده ها هنوز مطالبات ما پرداخت نشده است.
وی با اشاره به اینکه تمریناتش را به تازگی با پیکان آغاز کرده است، خاطر نشان ساخت:خوشبختانه دو روز است که به تمرینات باز گشته ام و در در کنار آقای صالح نیا تمریناتم را پیگیری می کنم.
دروازه بان تیم پیکان در رابطه با شرایط پیکان به ایسکانیوز گفت: فکر می کنم بازیکنان پیکان امسال بسیار با انگیزه اند و میل بسیار زیادی برای رسیدن به جایگاه های بالایی جدول دارند اما رسیدن به این عنوان منوط به حل مشکلات مالی باشگاه و بازیکنان است.
وی با اشاره به حضور محمدی در پیکان تصریح کرد: محمدی یکی از گلرهای خوب فوتبال ماست که می تواند حتی خودش را در تیم ملی مطرح کند ضمن اینکه من نیز به عنوان یکی از دروازبان پیکان برای رسیدن به ترکیب اصلی تیم با وی رقابت می کنم.
رودباریان خاطر نشان ساخت: متاسفانه در چند ماه اخیر دوران بسیار بدی را پشت سر گذاشته ام اما مطمئن باشید که دوباره خودم را به سطح تیم ملی می رسانم و جایگاهم را در این تیم همچون سابق پس خواهم گرفت.
وی از حضورش در پیکان ابراز رضایت کرد و به ایسکانیوز گفت: به هیچ وجه ناراضی نیستم چراکه با چشمانی باز این تیم را انتخاب کرده ام و به آینده ام در این تیم بسیار امیدوارم.
دروازه بان سابق پرسپولیس در خصوص علل جداییش از این تیم گفت: حال زمان باز کردن این قضیه نیست ولی همین قدر بدانید که در ابتدای فصل من با کاشانی و بعد از آن هم با مصطفوی به توافق کامل رسیدم اما اتفاقاتی افتاد که به موقعش همه آنها را فاش خواهم کرد./158/120
من که یواش یواش برم اخبار ورزشی شبکه خیر را نگاه کنم
خدا حافظ
خدا به همراهتنقل قول:
دعا برای برد تیم فراموش نشه
خدا وکیلی یادش یه خیر اون دوراننقل قول:
بازیکنان متعصب اون موقع زیاد بودن
رودباریان پارسال افتضاح بودنقل قول:
به وقتش دلایل جداییم از پرسپولیس را فاش می کنم!
فکر میکنم واقعا نیازی بهش نبود با وجود کسایی مثل معمارزاده و واعظی و حقیقی
بچه ها یه سری به این لینک بزنید جالبه
نقل قول:
)کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Persepolis_(football_club
ویرایش شد........
خیلینقل قول:
بازیکنان متعصب اون موقع زیاد بودن
یادش بخیر فرشاد پیوس و عابدزاده و مجتبی محرمی و .....
آرهنقل قول:
پست مال دیروزه فکر کنم
امروز اصلاحش کردم