دوستان میتونن با استفاده از winbox و با مک آدرس بدون آی پی به میکروتیک وصل بشن
Printable View
دوستان میتونن با استفاده از winbox و با مک آدرس بدون آی پی به میکروتیک وصل بشن
دوستان دانلودر سلام .
من اینترنت مخابرات 2 مگ نامحدود دارم. الان ماهی 70 هزار تومن میدم. فقط واسه 20 گیگ دانلود در روز. اونم باید کامپیتر 24 ساعت روشن بمونه.
من الان اگه بخوام از صفر ی سرویس ایرانسل تهیه کنم به چیا نیاز دارم. منظور مودم سیم کارت و تعرفه کم برای دانلود . ممنون میشم راهنماییم کنین.
اینجا دوستان تا 120 گیگ دانلود میکنن اونم تو یک شب. :n04:
با همت و تلاش شبانه روزی دوستان بزودی باید فاتحه ی اینترنت نامحدود ساعتی رو خوند :n39:
اگه همینطور به تلاش بی وقفه و بی منت خودتان ادامه بدید انشاالله بزودی این اینترنت غرب زده ی 4G که قطعا یکی از عوامل استکبار جهانی و اسرائیل و نفوذی در ایران است را کلا جمغش میکنند :10:
سلام برادر اگه سیم کارت ایرانسل داری با یه گوشی که ۴gرو داشته باشه،صرفا یه بسته ارزون مثل ۶تا ۱۲ ظهر بگیر ۲تومن هست،تست کن ببین ساعت ۷ یا ۸ صبح چطوره اگه خوب بود بعد برو برا مودم و اینا اقدام کن ،اگه نه پس نمیصرفه بخای مودم بگیرینقل قول:
البته هم ۳g وهم 4g امتحان کن،اگه اونموقع صبح سرعت یکیشون از ۱۶مگابیت یا همون ۲ مگابایت بیشتر بود میصرفه از ۵ تا ۸ بسته سه ساعته بگیری ۲تومن بعد باش میتونی ۲۰گیگ دانلود کنی،در کل ایرانسل بیشتر بدرد دانلود میخوره مصرف روزانه حجمو وحشتناک میخوره
یکی از معدود خوبی هایی که ایرانسل برا من داشت این بود که منو با این بسته توپ ۶تا۱۲ ظهر سحر خیز کرد ،قشنگ ساعت ۸ مثل آدم بیدار میشم مثل بچه آدمم ساعت ۱۲ نهایت ۱میخابم:n02:
و برعکسم همونقدر از پشتیبانیش بدم میاد که دوست دارم یه بمب درست کنم همون دکلو بیارم پایین:n21:
راستش دقیق نمی دونمنقل قول:
ولی نیازی هم به این باند فعلا ندارم
سلامنقل قول:
پیام خصوصیتون رو غیر فعال کردید نمیتونم در مورد 3420 میخواستم چیزی براتون بفرستم
دوستان اگه با گوشیم با سرعت 65 مگابیت دانلود میکنم اگه مودم بگیرم سرعتش بیشتره؟
Sent from my MI 5s using Tapatalk
والا سرعت من به 30 مگابیت می رسید نماز شکر می خوندمنقل قول:
دوستان لطفا طمع نکنید و قانع باشید
بستگی داره اگر موبایلتون روی حالت پلاس نمیره و با کت 4 65 مگ می گیرید احتمالا با مودم بیشتر می گیرید اما نه خیلی زیاد مگر اینکه با مودم بگیرید و بهترین نقطه رو پیدا کنید که شاید اون وقت تفاوت زیاد باشهنقل قول:
نه اتفاقا من اهل دانلود نیستم شاید هفته ای یه شب پاشم یه 10 گیگ دانلود کنم ولی بخاطر اینکه گوشی داغ میکنه میخوام فشار نیاد به گوشی و مودم بگیرمنقل قول:
بعضی ها واقعا بیخودی دانلود میکنن یه فیلمی که روی ال سی دی 50 اینچ کیفیت 2 گیگی و کیفیت 20 گیگی هیچ فرقی نداره چرا خب 20 گیگی را دانلود کنم
زور بزنم هفته ای یه شب
مودم ارزون 4g چه مدلی بگیرم؟
نقل قول:
E3372 برای دانلود خوبه
به نظر من هم ۳۳۷۲عالیه
65مگابیت با گوشی میگیری؟:n02: پس با این آنتن ها که تو صفحات قبل بحث هست در موردش با جه سرعتی میگیرینقل قول:
بلهنقل قول:
این انتن هایی که میگیدو من نمیدونم و بلد نیستم این یه تسته تو روز گرفتم نصف شب هم همینجوری بود با سرعت 8 مگ با برنامه adm دانلود میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فرقی نمیبینی دلیلی نمیشه بقیه هم فرقی نبینن . من بین 20 گیگی با 40 گیگ هم فرق میبینم .نقل قول:
خُب شاید تلویزیون-شون 4k باشه :n01:نقل قول:
توی گوشی شما فقط 4 جی می نویسه + نمیاد. گوشی شما کت 6 هست و شاید با حالت پلاس 65 مگ می گیری پس احتمال داره با مودم به این سرعت نرسی اما 3372 کلا خوبه داشته باشینقل قول:
تلویزیون من ۳۲ اینچه اما بازم فرق کیفیت دو گیگ با بیست گیگ رو متوجه میشم و اتفاقا خیلی هم تفاوت دارن حالا ۵۰اینچ که بماند!نقل قول:
نقل قول:
او ( رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت* ) ادامه داده است: «وزارت ارتباطات باید در حوزه ی پهنای باند موبایل، جلوی یک گیگ اینترنت موبایل که ۱۷۵۰ تومان است را بگیرد، زیرا هزینه ی آن با توجه به سایز بازار و هزینه های سرمایهگذاری حدود ۷۰۰۰ تومان می شود».
محتوای مخفی: * در مورد شرکت ارتباطات زیر ساخت
الان این داره چی میگه ؟!
سایر شرکت های ارایه دهنده نت در بازار چون کیون کشاد هستن و برای رقابت کار نمیکنن و مهمتر از اون دزدهایی هستن که به دزدی کم قانع نیستند بعد اونوقت ایرانسل که خودش رو از این ها جدا کرده و طی این چند سال گذشته به واقع خوب کار کرده به نسبت بقیه باید تاوان رفتارهای اون ها رو پس بده ؟!! این چه کیس شعری بود آخه ؟! این چه مملکتیه ؟! چه آشغالدونی که ما داریم ؟! یعنی به چی این آشغالدونی دل خوش باشیم ؟! به چرندیان این بی شعور که هیچ منطق و عقل درستی نمی پذیره چرندیاتش رو ؟! اینا چی میزنن ؟!
من کار نمیکنم <......... ببین خب حالا که من کار نمیکنم تو هم حق نداری رقابت کنی میفهمی ؟! حق نداری از اونی که من دارم میدم ارزون تر بدی ؟! اگه بدی میرم پیش وزیر بهش میگم . رقابت در این خراب شده معنی نداره چون وقتی رقابت کنی با منطق خودشون زمینت میزنن که آی ارزون میدی . :n08::n08::n38:
دقیق قضیه الان ایرانسل و اپراتورهای دیگه تلفن همراه که گشاد هستند و ملت رو پوست میکنن همینه !
به این منطق گریه کنم یا بخندم ؟! :n01:
هزینه چی 7000 تومن میشه ؟! یعنی برا شرکت های ارایه کننده نت اونقدر درمیاد بعد میدن 1800 یا مثلا 2000 تومن ؟!
لطفا متوسط درامد مردم ما رو هم در نظر بگیرن ! هر چیزی که به نفعشونه میگن دنیا فلانه و ما اینیم ، مواردی که براشون نمیصرفه میگن ما باید مطابق دنیا پیش بریم ... عادی شده :n01:نقل قول:
توی امریکا حقوق کارگر ساده ماهانه حدود 2000 دلاره اما توی ایران 230 دلار. بعدشم این اقایون دارن اینترنت نامحدود رو از روی کابل جمع می کنن بعد توقع دارن مردم دانلودشون رو با چیز دیگری انجام بدن ( پول بدن به این آی اس پیها)
توی بستر ثابت باید اینترنت نامحدود پرسرعت بدن اون وقت این همه مشتری دور 4 جی جمع نمیشه
آخر نبوغ مسئولین اینه: اینترنت حجمی و اینترنت غیر حجمی . اولی 5 گیک دومی 25 گیگ. متوجه نمیشی خوب مشکل نداره اینجا ایرانه اینترنت 25 گیگ رو به زبان ایرانی میگن اینترنت غیرحجمی این ادبیات جدیده توی فروش اینترنت
مطمئن باشین باز پای دو اپراتور شبه دولتی تنبل یعنی همراه اول و رایتل در میونه. عقب بودن بیش از حد هر دوی اینا از ایرانسل در نسل سه و چهار کلی بهشون ضریه زده و درآمدشون را پایین آورد و طبق معمول برای حل مسأله به جای حل مشکلات مدیرینی و پایین آوردن سربار هزینه ها باز پاشون رو گذاشتن روی خرخره رقیب. سهامدار هر دو اپراتور دولت هستش و 20 درصد از سهام مخابرات و یک کرسی از هیأت مدیره اون در اختیار دولته. طبیعیه با کاهش درآمدهای همراه اول درآمد دولت هم از محل سود سهامش کاهش پیدا میکنه و این جوری باز میرن سروقت رقیبی که شریک خارجی دانا داره و میگن باید قیمت رو ببری بالا. ایرانسل اگر سودی براش نداشته باشه با این قیمت نمی فروشه اینترنتو اما رقبا می تونن ادعا کنن که با ارزون فروشی در حال دامپینگ هست تا مشتریان دو رقیب طمعکار و پخمه رو بیاره سمت خودش و بعد که اونا زمین خوردن و از دور خارج شدن، در بازار بی رقیب به هر قیمتی که خواست سرویس هاش رو بفروشه. کلا حضور دولتی در بین سهامداران شرکت های این جوری فسادآوره و تنبلی آوره چون به سودهای مفت عادت می کنن و از اون طرف چون در جایگاه سیاستگذاری دولتی نشستن براحتی با دست بردن توی قوانین از طریق سازمان تنظیم مقررات که بیشتر مدیرانش بین هیئت مدیره مخابرات و این نهاد بالادستی در رفت و آمد هستن، بازار رقابتی را به سود مخابرات و رایتل به هم میریزن و مردم هم این وسط ناراضی. هر چه می کشیم از سودجویی های شرکت مخابرات ایران می کشیم.نقل قول:
دوستانی که ازsxtlte استفاده میکنن به نظر شما استفاده از یه کاور پلاستیکی که جلوی نفوذ آب یا بخار آب رو به حداقل برسونه (هر چند میدونم منافذی نداره ولی خوب ممباب احتیاط)در افزایش طول عمر دستگاه نمیتونه موثر باشه ؟ا تو دریافت سیگنال که باعث ضعف نمیشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوست گرامی خودم متال دارم گروی هم داشتم چون با انتن اکثترنال روی دکل نصب میشن و به دکل متصل اند نیاز به ارت ندارند و متصل هستندنقل قول:
اما سریqrt و sxt اگه اشتباه نکنم برای احتمال برخورد با صاعقه و دفعش روی دکل نیازمند ارت هستند
اما اگه رو پشتبومتون میخواین نصب کنین نیازی نداره
سلام
سوالی از دوستان اهل فن داشتم اینه که بعضی از دوستان چرا اقدام به خرید این آنتن های SXT LTE میکنن؟ چه سودی داره؟
ممنون میشم یکی توضیح بده اصلا چی هستن اینا
سلامنقل قول:
تا اونجا که میدونم این وسیله برای کسایی هستش که از دکل خیلی دورن و این وسیله گیرندگی قوی داره البته دوستان برای بالا بردن قدرت سیگنال و در نتیجه سرعت بهتر استفاده میکنن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
به خاطر تغییراتی در جای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بسته یه ساعته گرفتم برای تست. می بینید که اصلا 20 گیگ هم تموم نشد. و از کل یه ساعت با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم گرفتم چون می خواستم یه سری پارامترها رو داشته باشم ( تغییر باند و سیگنال و ... )
چند تا نکته
طبق عکس زیر ایرانسل حجم رو دقیق حساب می کنه محاسبه من تقریبی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوائل بسته 6 هفت دقیقه سرعت پایین بود و خیلی نوسان بود حدود 2 سه مگابایت اما بعد از مدتی شبکه خلوت تر شد و حدود 7 هشت مگابایت می چرخید
بالاترین عددی که توی تست کارت شبکه ثبت کرد 95 درصد استفاده بود یعنی 95 مگابیت اما خوب فقط برای یک ثانیه
این عدد پایین صفحه 1834 نیست بله 11834 کیلو بایته
4G ایرانسل - بندر (جنوب کشور)
نمیدونم تهران چرا انقدر افتضاحه هم سرعت حداکثر 17 18 مگ هست هم پکت لاست داره
یک مثال
پارامترهای سیگنال رو می گذارید ببینیمنقل قول:
نقل قول:
RSSI: -73dBm RSRP: -87dBm RSRQ: -5dB SINR: 12dB
ترافیک ایرانسل خیلی بالا رفته کلا. برای کسایی که میخوان فقط صفحه باز کنن و یه ویدیو آنلاین ببینن الان مناسب نیست. همراه اول الان پایداری بیشتری داره حداقل تو منطقه ما که اونم با بسته جدیدش احتمالا اوضاعش عوض بشه
کلا فرهنگ استفاده از اینترنت هم نداریم ما. عشق آرشیو درست کردنیم. انگار احساس می کنیم ازمون دزدی میشه اگر اینترنت نامحدود باشه و 24 ساعته نزنیم دانلود! آدم یاد دوران جنگ میفته مردم میرفتن کالا انبار میکردن که نایاب نشه!
باندو مشخص نکردی اما اگر باند سه باشه فکر می کنم باید بتونی حدود 20 25 مگ بگیری. هیچ وقت سرعتت اینقدر نمیشهنقل قول:
1800 وصل شدم 2600 هم تا شب میذارم ولی 2600 RSSI میشه -85 و کلا سرعت میشه 5 مگابیتنقل قول:
هیچ کس اونقدر دیوانه نیست که با این قیمت نجومی در روز آرشیو درست کنه، مگر اینکه پولش بی نهایت باشه که اون هم خوشبختانه یا بدبختانه کمه. علت چیز دیگه ایه.نقل قول:
البته بچه کوچیک هایی که تبلت دارند، بحثشون فرق داره و تنها چاره شون اینه که یا تبلت رو از دستشون بگیری یا کتکشون بزنی. پارسال رفتیم شهری مهمونی و بچه ی فامیل هم با خودم بردم. تبلت هم باش بود. هرچه بهش می گفتم اینترنت مردم رو مصرف نکن ، گوش نمی کرد و هی بازی پاک می کرد و دوباره دانلود می کرد. آخرش هم که اینترنتشون رو تمام کرد، قسم می خورد زیاد دانلود نمی کرده و تقصیر من انداخت.
نمونه ی دیگه فامیل و اقوام زن برادرم، میان خونه شون میگنش وایفای رو روشن کن. اون هم توی آمپاس میفته اون هم آآآمپااااااس و روشن میکنه. بچه هاشون هم شیطون و همه شون تبلت به دست و تا حجم اینرنت رو صفر نکنند ول کن نیستند.
طبق تجربه من مهم ترین پارمتر snir و rsrq هست اگر اینا خوب باشن مثلا اس ان آر 15 باشه و آر اس آر پی 100 هم باشه با 2600 میشه به 30 35 رسید الان خودم با 1800 همون 11 12 مگ رو دارم چون معمولا اس ان آر 8 هست و ار اس ار کیو حدود 10 اما همین اگر به ترتیب بشه 12 و 7 سرعتم به 20 مگ میرسه البته اگر دکل کشش داشته باشهنقل قول:
در واقع snir اینجا مثل خط ای دی اس ال هست اگر اس ان آر پایین باشه خط بیشتر از یه مقداری رو نمی کشه حالا ای اس پی هر چقدرم که پهنای باند داشته باشه تهران که بودم خط تلفنن 2000 با اس ان ار 6 میداد اما عده ای داشتن 16 مگ از پارس آنلاین می گرفتن کلا مثل ای دی اس ال باید توی اس ان آر شانس داشته باشی
توضیح: اس ان آر نسبت نویز به سیگنال اصلی است که هر چی به سمت سی بره بهتره . توی امضام رنجش رو ببینید
سرعت من بین 40 مگ تا ۲۰ به صورت موج سینوسی کمو زیاد میشه یعنی تا میرسه به ۴۰ سریع میشه ۲۰ بعد دوباره ۴۰ از sxt lte استفاده میکنم. این سیگنال رو میزارم. باید چی کار کنم مشکل از ایرانسل هست که سرعت رو لیمیت کرده؟ یا میشه به بیشتر هم رسید
sinr من بین ۴ تا ۱۰ در نوسان هست مثل سینوسی فکر کنم به خاطر همین سرعتم سینوسی کم و زیاد میشه؟ راهش هست که بشه مقدارش رو ثابت کرد با اینکه انتن رو جابجا کرد؟نقل قول:
ار اس اس آی 37 تا به حال ندیده بودم و نشنیده بودم.نقل قول:
قطعا نوسان اس ان آر خیلی در سرعت تاثیر داره شما آنتن رو بچرخونید و فقط به نوسان اس ان آر توجه کنید. در نقطه ای که بالاترین عدد و کم ترین نوسان رو داره فیکس کنید کاری به rssi rsrp نداشته باشید مهم مقادیر بالای اس ان اره با نوسان کمتر.
من کلا به لیمیت از طرف ایرانسل اعتقاد ندارم هرچند شاید خودمم قبلا از این حرفا زده باشم. ضمنا نوسان می تونه به خاطر یوزرهای دیگه هم باشه اما اگر همیشه اینطوره و نوسان اس ان آر و ار اس کیو دارید به سیگنال برمی گرده ضمنا ار اس ار کیو نزدیک 6 و 7 بشه خیلی بهتره
ضمنا فکر می کنید از دکل چقدر فاصله دارید؟