لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشهنقل قول:
Printable View
لپتاپتم ببر اونجا 2-3 تا پورت عوض کن ببین چی میشه جای پورت هم عوض کن تا گروهت عوض بشهنقل قول:
دیگه اگه با تعویض پورت درست نشه که ازون بدشانسیاست واقعا !نقل قول:
نه درست میشه جای پورتو عوض کن که بیفتی تو یه گروه دیگه درست میشه البته قبلش ببین برا بقیه که تو مرکز مخابراتی شما هستن هم قطعه یا نه اگه برا بقیه هم قطعه که دست بهش نزن خودش درست میشهنقل قول:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
خط تلفنم کاملا میرا شد آپ استریم مونده رو 0 دیگه رو annex m هم اصلا لینک ثابت نمیشه:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم با این دان استریم اسمیه انگار سرعتا رو از اکانتینگ اسمی کردن شما هم چک کنید ببینید برا شما هم اسمیه؟
الفا نت چطوره تو اهواز ؟
adslهم داره؟؟؟؟؟/
اوضاع الان نسبتا خوبه.
تست سرعت و پینگ با آی پی 85.185
داخلی
خارجی
اونوقت شبا یهو راس ساعت 2 پینگ خراب میشه و اصلا هم تابلو نیست که دستکاری کردن!
اگر توی IBSng چیزی ثبت نشده یعنی اصلا ارتباطت با اکانتینگ برقرار نیست!نقل قول:
پورتت رو عوض کن و مطمئن شو به جایی که میزننش، اینترنتش وصل باشه. انشاا... که درست بشود :n02:
من خیلی وقته که Annex M رو غیرفعال کردم!نقل قول:
Annex M میاد پهنای باند آپلود رو زیاد میکنه و این زیاد شدن پهنای باند، نویز دانلود رو میبره بالا(باند ها به هم نزدیک تر میشن) و SNR میاد پایین و لینک بیشتر میپره. فعلا از G.DMT خالی استفاده میکنم و خطم نهایتا 6Mbps/896Kbps میکشه و به جز در مواقعی خاص مشکلی ندارم. :n39:
منم میخوام آپلودم زیاد بشه آپلود خیلی افتضاحهنقل قول:
برا منم اسمی شدهنقل قول:
نقل قول:
این کجاش اسمیه!؟ این که 5 مگ میکشه با اکانت دو مگت!!!
مال من الان اینطوریه:
درسته . به اکانتینگ اصلا وصل نمیشه. نت مخابرات بقیه دوستام وصله و مشکلی ندارن اصلا. فردا مخابرات میرم ایشالله درست شه. به 195 هم پریروز شکایت نوشتم و الان رفتم چک کردم دیدم نوشته :نقل قول:كاربر گرامي درخواست به اپراتور ارسال شد و در حال بررسي مي باشد
واقعا در حال بررسی میباشد و فرستادن برا مخابرات ؟؟؟
اشتباه نمی کنید ؟
واسه من اسمی نشده
داداش شما احیانا تو خود اتاق MDF مخابرات نیستی ؟ :n04::n02:نقل قول:
انقدر که کیفیتت خوبه فکر کنم دیوار به دیوار مرکز مخابراتی هستی
این پسره که واست تنظیم کرده خیلی خوب خطوط رو تنظیم میکنه آدم با انصافی هم هست راحت کار راه میندازه قبلا ضحی کیش بودنقل قول:
سلام
بعد از بررسی های زیاد معلوم شد مشکل نویز خط خونه خواهرم از داخل خونه نیست
حالا چطوری باید به مخابرات اطلاع بدم بیاد درستش کنه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
امروز همش سرعت اسمی بود
فکر کنم این شرکت جدیده که پورتای ما افتاده دستش سرعتا رو اسمی کردهنقل قول:
شبانه هم که سرعت میاد بین 20 تا 50
هر جوری شده باید از شرش خلاص بشیم
یادش بخیر یزمانی پینگمون با لندن و فرانکفورت 123 بود:n09:
عجیبه سرعتم دیگه داغون نشد همون 250کیلوبایت اسمی مونده سرعت دانلود هم ثابته با آپلود بوی 250کیلوبایت ثابت با 8کانکشن صفحات هم راحت باز میشننقل قول:
من هم یه بار شب IP عوض کردم سرعت اسمی شد ولی هم پینگ خوب شد و هم پیج باز کردن !!!نقل قول:
انگار کلا مشکل از اکانتینگه
نه برا من کلا شب و روز اسمی شده انگار من و شایان تو اون شرکته ایم و شما پورتتون رو مارمالاده چون ما سرعتمون اسمی شده ولی من تا دیشب حتی صفحه هم نمیتونستم باز کنم چه ipعوض میکردم چه عوض نمیکردم افتضاح بود ولی الان خوبهنقل قول:
و بالاخره از ساعت 12 بنده هم سرعتم اسمی شد متاسفانهنقل قول:
هم 2.185 و هم 5.223
اسم شرکتش چیه ؟نقل قول:
کسایی که اینترنتی ثبت نام میکنن میفتن ماناماد ؟
Annex M برای خط های ضعیف پیشنهاد نشده! فقط اونایی که SNR بالایی دارن بهتره برای افزایش پهنای باند آپلود تا 3Mbps از این قابلیت استفاده کنن. کمتر داشتن بهتره یا اصلا نداشتن.نقل قول:
مطمئنی مودمت باگ نداده من یه بار پهنای باند آپلودم رسید به 96Kbps و صفحه باز کردن خیلی محسوس کند شده بود، مشخص بود یک چیزی داره سرعت رو محدود میکنه.
عالی!!!!نقل قول:
انگار که فیبر باشه و جفت مرکز :n02:
این یعنی دریافت شده ولی به این معنی نیست که پیگیر شدن، ولی بزودی یعنی مثلا فردا پیگیر میشن.نقل قول:
پسره خودت نیستی یحتمل؟ :n02:نقل قول:
یکی از اپراتورها هست خیلی راحت SNR رو بالا و پایین میکنه و الکی جر و بحث نمیکنه.
مشکل نویز رو با مودم چک کنید ببینید SNR پایینه یا Attenuation بالاس؟ گاهی اوقات SNR پایینه و Attenuation هم پایینه، که این میشه مشکل از طرف مخابرات ولی اگر Attenuation بالا باشه، باید اول مسیر مرکز تا مودم رو بررسی کنید.نقل قول:
من از ساعت 9 تا 3 خواب بودم نفهمیدم چی به چی شد :n27:نقل قول:
فردا بعد از 6 چک میکنم ببینم اسمی شده یا نه.
ساعت 6 گذشت و فعلا نت من اسمی نشده سرعتش:
ساعت 1:30 که چک کردم سرعت بین 100 تا 200 بودنقل قول:
منم الان تست کردم باز سرعت رفته بالا
ولی دیشب چیز عجیبی بود دقیقا 270 کیلو سرعت میداد
برادر سوال من چیز دیگه ایهنقل قول:
من گفتم فهمیدم مشکل از مخابراته حالا چطوری بهشون اطلاع بدم؟
اگر مشکل از مسیر باشه، باید زنگ بزنید 117 فکر کنم(خرابی تلفن) و بگید صدا خش خش داره و از این صوبتا... احتمالا یکی رو بفرستن بیاد سیم کشی رو بررسی کنه و شایدم مرتب کنه.نقل قول:
اگر مشکل از پورت باشه که باید دست به گریبان پشتیبانی بشید... اگر کارتون راه افتاد، گوسفند زمین بزنید :n39:
رفتیم مخابرات واسه تعویض پورت ، خلاصه گفت باس درخواست بدیم الان تا فردا مشخص بشه!
اگه کسی مستقیم بره مخابرات هم قبول می کنن ؟ :n13:نقل قول:
واسه درخواست تعویض پورت کدوم بخش رفتی ؟
یه اشنایی داشتیم کار میکنه اونجا! زنگ زد یکی دیگه گفت درخواست میدم اهواز که فردا واست تعویض کنیم همینجوری نمیتونیم.نقل قول:
خلاصه گفت الان واسه تعویض پورت سخت میگیرن ولی واست درستش میکنیم.
شکایتی که به 195 کردم روانصراف بزنم یا نه؟
اگه شکایتت فقط بابت کیفیت خط بوده و مطمئنی پورتت رو عوض میکنن میتونی انصراف بزنی (البته به نظرم صبر کن تا پورتت رو عوض کنن ببین کیفیت خطت خوب میشه یا نه )نقل قول:
ولی اگر به پینگ بالا و .... اعتراض داشتی فعلا شکایتت رو نگه دار
کیفیت خطم تا بیست مگم میکشه. مرکز مخابراتی اینجا کلا خیلی خوبه. شکایتم فقط بابت قطعی بود و جواب نادرست پشتیبانی که پیگیری نمیکرد. وگرنه از همون مخابرات که رفتم طرف زنگ زد اهواز و گفت درخواست فرستادن و فددا عوض میکنیمنقل قول:
سرعت از اسمی درومده، یه شب فقط اونطور بود
ولی کلا پینگ همش تایم اوته! با ایرانسل اومدم...
دیشب هم ساعت 3داغون شد الان هم داغونه
خیلی وقت بود کابر مخابرات بودم ولی چندین هفته سرعت بد شد یعنی از ساعت 12 تا 6 فقط تایم اوت (یه پینگ میداد 10 تا تام میخورد)اصلا به کلی بازی از انلاین از 12 معنی نداشت.خیلی زنگ زدم و شکایت هیچی اخرش مجبور شدم تخلیه کنم.
دو هفته پارس انلاینم .سرعتش بدک نیست اما پینگ عالیه تو تایم رایگان هم پینگ توپه. در صورتی که تو روز هم من از مخابرات این پینگو نداشتم.
مثلا کانتر v34 که سرور تهرانه با مخابرات تو چند هفته اخیر تو روز پینگ 95 تا 110 ولی با پارس انلاین رو 25 تا 30 بازی میکنم در کل برای بازی ها راضیم.
پینگ پارس انلاین ابادان تو تمام روز کم بیش ثابت.
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم
اینترنت مخابرات 2مگ به بالا :
1-سرعت تک کانکشن در روز
2-سرعت دانلود در روز
3-سرعت دانلود شبانه
4-پینگ
اینا رو می خواستم بدونم
ممنون
با سلام خدمت همه
میدونم که اینجا جای زدن چنین پستی نیست ولی اگه اطلاع دارید جواب بدید
من آبادان زندگی میکنم
میخواستم بدونم وضعیت نامحدودهای صبانت چطور هست؟
128 و 256 و 512
ابتدا چه سرعتی دارن و بعد از چه حجمی به اسمی میرسن؟ دقیق اسمی رو میدن یا بعد از تموم شدن حجم منصفانه باز هم سرعت از اسمی بالاتره؟
چون بچه ها پارس آنلاین دارن سرعت 128 نامحدودش میشه 30 میخواستم بدونم برای صبانت چطوره؟!
تو اهواز کیفیت خدمات صبا عالی بود
قانون مصرف شبانه دوبرابر مصرف روزانه گذاشتن زدم بیرون
پارس انلاین پینگش خوبه ولی برا دانلود به نظر من مناسب نیست.نقل قول:
256 دارم بعد دانلود 10 گیگ سرعتم از 350kb شد 150kb بعد از دانلود 5-6 گیگ دیگه سرعتم الان شده 45kb .
صبانت ابادان باید خوب باشه تو صفحات قبل دیدم راضی بودن تقریبا.
نقل قول:
با تشکر
شما هم آبادان زندگی میکنید؟!
کدوم منطقه ؟!
من فقط پینگ پایین و نداشتم پکت لاس و تایم اوتی
پینگ پارس در سرور ایرانی و خارجی چنده؟!
لطفا جواب پیام خصوصی که دادم بهتون جواب بدین
چرا تو تاپیک صبانت و پارس آنلاین سوالتونو نمیپرسید؟