کد سخا رو چه طوری باید بدست بیاریم؟
من که به سامانه 110206010 پیامک میفرستم اصلاً جوابی نمیاد
باید برم پلیس + 10 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کد سخا رو چه طوری باید بدست بیاریم؟
من که به سامانه 110206010 پیامک میفرستم اصلاً جوابی نمیاد
باید برم پلیس + 10 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال خیلی مهم
من برج 12 اعزامم ... و تیک دوره تکمیلی رو خیر زدم چون نرفتم
اگه بتونم تو این سه ماه دوره تکمیلی برم و از سپاه پذیرش بگیرم آموزشیم میپره ؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم نشه. چون دوره تکمیلی روالش عوض شده. شده 2 مرحله ای!نقل قول:
مرحله اول کارت سبز تابستون برگزار شد (30 روز). مرحله دوم (15 روزه) رو ثبت نام کردم؛ هنوز مشخص نیست. لااقل برای ما که اینطوریه!
ولی شما حتماً پیگیری کن. یه اصلی هست که میگه:
تو ایران هیچ کاری غیر ممکن نیست مگه اینکه بد شانس باشی!
من خودم ار همین شماره کد رو گرفتم.بار اول اونم 3 نصف شب.نقل قول:
کیبردتو بزار انگلیسی و علامت سوال رو ارسال کن به همون شماره.
اگه کار نمیکنه چند بار تو ساعت های مختلف امتحان کن
کیبرد درست بود. عدد 2 رو به اون شماره ارسال کردمنقل قول:
اعتبار سیمکارتم کم میشه ولی جوابش نمیاد!
زیاد طول میکشه جواب بیاد؟
خیلی وقت پیش بود یا همین روزها این کار رو کردی؟
تازگیا دقیقا 11 نوامبر-:n02:نقل قول:
جوابشم سریع میومد در حد 10ثانیه
سلام، برا من مهم بود که 2 ماه زودتر تموم کنم، و به همین خاطر 1 دی اعزامم، با تمدید 1 اسفندمم موافقت شده بود اما برگردوندم به 1 دی، ولی دوستان خیلی منو ترسوندن، واقعا پدر آدم درمیاد؟ من کارشناسی هستم
در دوران آموزشی بستگی خیلی زیادی به فرمانده گروهان شما داره که بهتون خوش بگذاره یا نه!نقل قول:
بعد از آموزشی دیگه مهم اینه که در کدوم یگان بیوفتید و افراد بالا سرتون چطور باشن!
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ممکنه خدمت بسیار آسانی در انتظار شما باشه ولی احتمال بیشتری هم وجود داره که خدمت سختی داشته باشید:n05:
یه زمانی کارشناسی اجر و قرب زیادی داشت و درجه ستوان دومی داده میشد ولی به تدریج و با افزایش جمعیت افراد تحصیل کرده رفته رفته از ارزشش کم شد:n29:
توکل به خدا کنید و برید:n25:
در دوران آموزشی بستگی خیلی زیادی به فرمانده گروهان شما داره که بهتون خوش بگذاره یا نه!نقل قول:
بعد از آموزشی دیگه مهم اینه که در کدوم یگان بیوفتید و افراد بالا سرتون چطور باشن!
هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ممکنه خدمت بسیار آسانی در انتظار شما باشه ولی احتمال بیشتری هم وجود داره که خدمت سختی داشته باشید:n05:
یه زمانی کارشناسی اجر و قرب زیادی داشت و درجه ستوان دومی داده میشد ولی به تدریج و با افزایش جمعیت افراد تحصیل کرده رفته رفته از ارزشش کم شد:n29:
توکل به خدا کنید و برید:n25:
الان تقسیم شدیم افتادم هنگ سرخس بعدازاونجام تقسیم میشیم پاسگاه هاش گفتن تا 9 خودتون معرفی کنین
منکه امروز نمیرم فردا یاپس فردا میرم اضاف زدن که زدن دیگه :n02:
امروز انقدمنو مادرم التماسشون کردیم بندازن همین شهرخودمون مشهد ننداختن که ننداختن
از یزید بی رحم ترن اینا....باید بعد شش ماه برم ستاد تهران تا انقالی بگیرم کسی میدونه اونجا چطوریه
ایا واقعا کسایی که مثل من شرایط دار(پدرفوتی) هستن بعدشش ماه بندازن داخل شهرمشهد؟؟؟؟ شدنیه
کسی اطلاع داره یه راهنمایی درست حسابی بکنه :n28:
سلام خدمت دوستان من یه سوال داشتم در مورد فوت برادر حین خدمت. یکی از دوستان من ۳ تا برادر داره که یکیشون حین خدمت فوت شده. الان زمان خدمتش هستش و با توجه به اینکه ۲ تا برادر دیگه از این معافیت استفده نکردن، میتونه معاف بشه ؟!
سلام دوستان یکی کمک کنه
معاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت میزنن؟؟؟
سلامنقل قول:
خیر نمیزنن
با قطعیت میگید؟ شکی نیست؟ چون من میتونم معاف از رزم باشم. به نظر شما بگیرم معاف از رزمیم رو؟
با قطعیت میگید؟ شکی نیست؟ چون من میتونم معاف از رزم باشم. به نظر شما بگیرم معاف از رزمیم رو؟نقل قول:
بله با قطعیت میگم
زمانی که من سرباز بودم 2 سال پیش که کارت ها هم جدید شدن دیدم که چیزی نزدن
حالا باز شما از نظام وظیفه سوال کن
توی کارت چیزی نمیزنن . معاف از رزم اگه بشی زیاد خدمت بهت خوش نمیگذره !!:n02:نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس یعنی به هیچ وجه رو آینده ی شغلیم تاثیر نمیذاره؟ منم پایان خدمت عادی میگیرم مث همه؟
آخه دوست عزیز من فقط میخوام پست ندم و غروبا هر روز به کارم برسم بحث خوش گذروندن نیست. آخه من کارم اداریهنقل قول:
والا داداش فعلا که نمیزنن اما با این قانونایی که هر روز درمیارن هیچ چیز صد در صد نیست یه وقت دیدی تا روزی که بخای کارت بگیری قانون عوض شد و زدن روی کارتت اونوقت با کسی که معافیت پزشکی داره هیچ فرقی نمیکنی جز اینکه 2 سال از عمرت رو الکی تلف کردی پس شما که داری 2 سال سختی میکشی کاری نکن که زحماتت هدر بره .معاف از رزمی گاهی بیشتر از یه سرباز سالم از ادم کار میکشن اگه به این امید میخای معاف بشی که برای خودت استراحت کنی باید بگم از این خبرا نیست من خودم مشکل کلیوی دارم اما چون معاف از رزمی چیز جالبی نیست میخام با همین مریضیم برم خدمت دردش رو هم تحمل میکنم .خوب همین دیگه ممکنه معاف از رزم بشی بعد از کار اداری هم ازت کار بکشن در عوض نگهبانی دادننقل قول:
داداش اینم بگم که ممکنه معاف از رزم بشی کلی هم بهت خوش بگذره و نزارن دست به سیاه و سفید بزنی و طبق همین قانون فعلی توی کارتت چیزی ننویسن و خلاصه کلی به نفعت بشه من فقط خاستم بهت بگم که اینم مثل بقیه چیزای خدمت شانسی اینکه وضعت بهتر بشه یا بدتر رو نمیشه پیش بینی کرد.فعلا توی کارت نمیزنن اما در اینده معلوم نیست چه جوری بشه .
یا علی
دوستان یه سوال دیگه. پدر من ناجا خدمت کرده (ژاندارمری سابق) الان تو تهران من کجا ابید برم دنبال کسری؟
ممنوننقل قول:
ولی داداش من کارم تو پادگان اداریه. 2 ام میرم. فقط میخوام هفته ای یه بار پست که داریم رو بپیچم. اونم به شرطی که رو کارتم نزنن و آینده شغلیم رو تهدید نکنه.
میخوام غروبای هر روز به زندگیم برسم همین
من نظرم اینه که بی خیال شی .ارزش نداره .اگه تصمیم بگیرن بزنن اونوقت مثل اینه که معافیت پزشکی گرفتی پس ریسک نکن مخصوصا الان که کارت هم اداریه .هفته ای یک بار پست رو بده تا از شر این سربازی خلاص شی .ممکنه معاف از رزم بشی بگن به جای پست برو نظافت کن .گذشته از مسئله کارت و اینا معاف از رزمی به این معنی نیست که دیگه پست ندی اگه بخوان 24 ساعته ازت کار بکشن فرقی نمیکنه معاف از رزم باشی یا نباشی فقط ممکنه کاری که ازت میکشن سبک تر یا سنگین تر بشه تازه معاف از رزم بستگی داره برای چی باشه اگه مشکلت طوری باشه که نتونی پست بدی بدردت میخوره .اول ببین اونایی که معاف از رزمن اونجا وضعیتشون چه جوریه اگه خوبه که برو دنبالش اگه نه که بی خیال شو .نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره بعد از 56 روز کارتم به دستم رسید... ان شاء الله شما هم هر چه زودتر خدمتتون تموم بشه و برید سر کار و زندگی
شاید براتون جالب باشه بدونید که چرا انقدر کار من طول کشید. بالاخره من رفتم یگان صحبت کردم و اونها گفتن که به موقع مدارک رو فرستادن نظام وظیفه. بعدا نظام وظیفه اعلام کرده که من 3 ماه سنوات دارم!!! :n04:(حتی برگه ای از پروندم رو نشون داد که با خودکار قرمز نوشته بودن 3 ماه سنوات و تماس گرفته شود و ...)
تاریخ فراغت از تحصیل من 31/4/91 بوده و تاریخ اعزام 1/10/91 که اصلا 3 ماه از این هیچجوری در نمیاد
چه در زمان ثبت اطلاعات در پلیس+10 و چه زمانی که برگ سبز و سفید برام اومد، هیچگونه سنوات و غیبتی حتی به اندازه 1 روز نداشتم.
حتی موقع ورود به یگان هم یادمه که نظام وظیفه مدت خدمت ما رو برای یگان فرستاده بود و اونها کاملا میدونستن و تقریبا برنامه داشتن
خود مسئول مربوطه هم میگفت تا الان چنین چیزی ندیده بودن و حالا خواست خدا بوده که به یکی از بخششها خورده و بخشیده شده وگرنه من 3 ماه دیگه مهمون بودم :n02:
این هم تجربه جالب دیگری از وضع نابسامان مملکت!
اگر مشمولید سریعتر برید دنبالش... هر چی بگذره معلوم نیست چه عواقبی پیش بیاد. دستتون هم به هیچ جایی بند نیست
دوستان ممنون میشم جواب سوال منم بدید
معاف از رزم به هیچ عنوان تاثیری در کارت پایان خدمت نداره و یه موضوع داخلی هست مثل بازداتشگاه یا مرخصی!
امتیاز مثبتی هم نیست چون وقتی تشخیص بدن شما میتونی نگهبانی بدی میزارنت نگهبان فقط ممکنه یگان پاسدار نفرستن معاف از رزم ها رو!
معاف از رزم داشتیم که نگهبانی نمی داد ولی مرخصی هم بهش نمی دادن و بیشتر از همه هم ازش نظافت می کشید آخرش خودش قبول کرد هفته ای 4روز نگهبانی بده و دوشنبه و آخر هفته ها مرخصی بهش بدن:n20:
دوست عزیز روی کارت پایان خدمت نمیزنن اما توی کارت پایان خدمت میزنننقل قول:
کارت ها هوشمند شده و تمامی اطلاعات وارد میشه
از اینکه کدوم یگان بودی کدوم قسمت بودی
تنبیهاتد دلیلش
تمامی نمرات اموزشی و دوره کد
همش درج میشه
روش چیزی نمیزنن اما داخلش پر از اطلاعات هستش که وصل بشه به سامانه نشون میده
به نظر من ارزش نداره حالا خود دانید
من رفیقم به علت مشکل مغزی رفت معاف از رزم و نگهبانی گرفت
اونا هم قبول کردن گفتن فقط میزاریمت نگهبان اسایشگاه بمون تو اسایشگاه و بخواب نمیخواد بیدار باشی
هیج جوره نمیتونی زرنگ بازی برای نظام در بیاری
بمیری هم باید نگهبانیتو بدی یا 100 برابر بد ترشو ازت میخوان
روی کارت نیست ولی داخل چیپ هست.نقل قول:
دوست عزیز شما اگه مشکلی داشته باشین، چه معاف از رزم بگیری و چه پنهان کنی اگه قرار باشه جای درست و حسابی استخدام بشی و کارت هم سلامت کامل بدن را بخواد در طب صنعتی مشخص میشه.نقل قول:
سلام دوستان...
من دانشجوی ترم 7 رشته روانشناسی هستم.الان به شدت دنبال تغییر رشته هستم...یعنی میخوام دوباره آزمون سراری شرکت کنم و اینبار وزارت بهداشت قبول بشم.میخواستم ببینم چطور میتونم اینکارو بکنم که از نظر سربازی برام مشکلی پیش نیاد...اصلا میتونم دوباره یه رشته تحصیلی رو شروع کنم؟ یا باید حتما برم خدمت بعدش بیام کنکور بدم؟ بچه ها خیلی برام مهمه لطف کنین اگه میدونین کمکم کنین...
کسی نظری ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
تا زمانی که درس میخونید فکر نکم مشکلی باشه /.
من شنیده بودم هر کسی برای لیسانس یه سقفی برا استفاده از معافیت تحصیلی داره ...حالا من که 4 سال این رشته رو خوندم الان اگه لیسانسمو بگیرم دوباره میتونم کنکور شرکت کنم و معافیت تحصیلی بگیرم؟ البته اینبار وزارت بهداشت یه رشته دکتری حرفه اینقل قول:
منم منظورم خوشگذرونی و تفریح نبود:n02:نقل قول:
قبلا خیلی در مورد این موضوع صحبت کرده ایم . ببینید : اگه شرایط اینجوریه که شما می فرمایید ، خوب صد البته معاف از رزم برای شما بهتره .
ولی من در جایی خدمت کردم که پست ترین و کثیف ترین کارها رو به معاف از رزم ها می دادند . طوری که خیلیا بیخیال این داستان می شدن . منظورم این بود .
موفق باشید .
بچه هایی که انتظامی خدمت کردن میدونن میخوام بعد شش ماه خدمت کردن از رسته مرزبانی انتقالی بگیرم واس رسته انتظامی
که بیوفتم داخل شهر و نزدیکه خونه شدنیه؟؟؟
دوست عزیز معاف از رزم الزاما به معنی معاف از نگهبانی نیست! من در دو سال خدمت خیلی سرباز دیدم که معاف از رزم داشتن اما نگهبامی می دادند تازه پادگان ما از بهترین و راجترین یگان نیرو زمینی ارتش بود ، خیلی افراد فکر می کنند که معاف از رزم همون نگهبانی من خودم چند بار به بیمارستان ارتش رفتم و دیدم به سختی یک پزشک به سربازی معاف از نگهبانی می داد جز چند مورد محدود.نقل قول:
نه نمیشه.شما شاید هوس کنی 10 تا لیسانس بگیری.:n02: اون موقع باید 50-60 سالگی ببرنت خدمتنقل قول:
اگه مدركت نگرفتي و هنوز واحد داري و سابقه انصراف هم نداري؛فكركنم ميتوني انصراف بدهي و دوباره شركت كني و مشكلي هم از لحاظ نظام پيش نمياد..بهترين كار پرسش از خود نظام هستنقل قول:
سلام
2 خبر
امروز یه نفر تلفنش پخش شد از تلوزیون که گفت:
طبق قانون همسر 3 ماه و هر فرزند هم 3 ماه کسر خدمت , شوهر من الان باید پایان خدمت بهش بدند اما میریم نظام وظیفه میگن این قانون هنوز ابلاغ نشده !!!
خبر دوم :
تو اخبار گفت مشمول غایب اگر قبل از 22 بهمن خودش رو معرفی کنه دیگه اضافه خدمت نمیخوره بهش
کسانی هم که الان در خدمت هستند و اضافه خدمت خورده بهشون , اضافه خدمتشون بخشیده شد
میبخشید اگه تکراری بود
برای پرسش از نظام وظیفه غیر از پلیس +10 کجا هست؟ اینترنتی یا تلفنی نمیشه؟نقل قول:
معاف از رزم؟
بعد میری اینو بهشون میگی صاف تو چشمت نگاه میکنند می کنند و بهت میگن معاف از رزم یعنی جنگ، الان که جنگ نیست، هر وقت جنگ شد تو نیا
البته داشتن اش بهتر از نداشتنشه ولی نمیشه خیلی ازش انتظاری داشت، خیلی بستگی به فرماندت داره، یکی از دوستای من تازه فهمیده بخاطر مشکل بینایی و پاهاش میتونه معافی بگیره (چون خدمتش کم مونده نمیگیره) ولی فرمانده کوتاه نمیاد حداقل ورزش رو شرکت نکنه