محدودیت جدید دانلود شبانه پارس آنلاین
هر 4 مگ دانلود، سرعت دانلود 0 میشه و تا دانلود رو قطع و از اول رزیوم نکنی ادامه دانلود شروع نمیشه
مجبور شدم تعداد کانکشن ای دی ام رو روی 2 تا بذارم تا این محدودیت بپیچونم
Printable View
محدودیت جدید دانلود شبانه پارس آنلاین
هر 4 مگ دانلود، سرعت دانلود 0 میشه و تا دانلود رو قطع و از اول رزیوم نکنی ادامه دانلود شروع نمیشه
مجبور شدم تعداد کانکشن ای دی ام رو روی 2 تا بذارم تا این محدودیت بپیچونم
سلام
دوستان پورتهای پراکسی هنوز بستس(443 و...)
کسی پورت باز سراغ داره که رو پارس جواب بده؟
درسته ولی نه به این شکلی که شما گفتی !نقل قول:
هر چند مگ ( دقیق نمیدونم چقدره ) سرعت 0 میشه ولی بعد 6-7 ثانیه دوباره خودش شروع به دانلود میکنه !
این دیتا صفر شدن باعث قاطی کردن وی پی ان میشه و ادامه دانلود انجام نمیگیرهنقل قول:
دوستان دارای سرویس 2 مگ محدود بگن ریت دانلودشون تقریبا چقدر هست؟؟
خوشبختانه این محدودیت هایی که گفتید رو بنده ندارم ! اشتراک دو مگ محدود :n19:
آخه من بدون v p n هستم از این نظر مشکلی ندارم ولی نمیدونم این چه قانونیه شبانه بعد یه مدت مشخص 5-6 ثانیه سرعت صفر میشه دوباره شروع میکنه به دانلود میکنه !نقل قول:
اینی که دوستان میگن محدودیت هست و سرعت صفر میشه و ... برای همه و در تمام شرایط صادق نیست ! شما لینکاتون رو باید چک کنید(یه لینک از سایت کرنل لینوکس تست کنید )، نرم افزار دانلودتون رو تغییر بدید (از نرم افزارهای رایگان استفاده کنید یا از کرک مطمئن )، کیفیت خطوط تلفنتون رو چک کنید، میزان نویز خطتون رو چک کنید، از ویروس نبودن سیستم اطمینان حاصل بکنید ( اوخی ! خسته شدم :n02: ) اونوقته که با اطمینان کامل میتونید بگید که همچین محدودیتی وجود داره !
من به شخصه با این مشکل مواجه نشدم ! مشکل اصلی من قطعی های مکرری بود که دو سه هفته ای هست که خیلی کمتر شده !
سرعت روزانه 900 و شبانه 500 هست دوست عزیز :n16:نقل قول:
من همه این موارد رو چک کردم و با اطمینان دارم میگمنقل قول:
جدیدا هم اینطوری شده !
فقط وقتی ساعت 2 میشه این مشکل شروع میشه در نتیجه هیچ ربطی به نرم افزارو ، ویروسو - نویزو لینک و ... نداره !
شبانه با روزانه فرق داره ! حتی سایت های داخلی و بعضی از لیچر ها هم در ساعات رایگان محدودیت ها رو افزایش میدن ! به اون موارد هم ریط داره ! وقتی رو خط فشار بیاری نویز مشخص میشه ! اگه یه ساعت دان روزانه داشته باشید و این مشکل وجود نداشته باشه حرف شما درسته ! با تست های چنددقیقه ای نمیشه چیزی رو ثابت کرد ! وقتی دان شبانه داشتید پینگ بگیرید و زنگ بزنید به پشتیبانی ! لازم بود بهش تم بدید تا بیاد بررسی کنه ! پینگ ها هم سند شما !نقل قول:
دوستان من 128 نامحدود شاتل دارم.دیگه محدودیت هایی که شاتل میذاره خسته شدم .میخواستم تغییر isp بدم بیام پارس چند تا سوال دارم لطف کنید جواب بدید.
سرعت دانلود شبانه سرویس های حجمی با هم فرق داره یا مثل شاتل یکیه؟
سرعت دانلود از سرور داحلی یا خارجی فرق داره؟
کلا برای کسی که پینگ و دانلود رایگان براش مهمه پارس خوبه؟
128 پارس با mb2 تو شب چه قدر فرق دارن؟
در صورتی که محدود بشم کم کم چه قدر 2mb پارس شب تا صبح؟
ببخشیذ که سوالام زیاد شد پیشاپیش ممنون
نه روزانه اصلا این مشکل نیست !نقل قول:
شبانه تو وبگردی هم از ساعت 2 ( تو اون 5-6 ثانیه ) هیچ سایتی باز نمیشه
اینا خودشون به دستی این کارو کردن - یکی دیگه هم از دوستان که گفت اینجوریه !
نمیدونم حالا جریان چیه که فقط واسه بعضیا اینجوری شده !
احتمالا بعضی دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن ولی چون شبانه هست و احتمالا خیلی ها خواب متوجه نمیشن
نقل قول:نقل قول:دوستان یه مرحمت کنن دعاشون میکنمنقل قول:
ممنون
اخه اینا اصلا نمیتونن همچین کاری کنن ! میتونن سرعت رو کم کنن پینگ رو بالا ببرن ولی اینی که شما میگید قضیش فرق داره ! اگرم فرض محال دانشش رو داشته باشن صددرصد امکانات سخت افزاریش رو ندارن !! این میتونه از عدم هماهنگی پارس با سایت های دانلود باشه ! من یه زمانی هاستی گرفته بودم که با پارس مشکل داشت، مسئول سرور میگفت که درخواست زیادی از ای پیت ثبت میشه و ایجکت میشی ! یعنی نیم ساعت راحت کار میکردم بعد از نیم ساعت ای پی بن میشد ! هاست رو عوض کردم مشکل رفع شد ! شما هم حتما با لینک های متفاوت چک کنید !
از امروز بعد از ظهر هم نت ما پوکیده !
دو مگ محدود(خط 4)
اسپید تست باز نشد !!!
پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز گفتم که تا حالا با چند تا سرور مختلف تست کردم همشون از 2 به بعد این جوری هستن ! حتی 2 به بعد موقع باز کردن خیلی سایت ها هم همین مشکل هست یعنی تو اون 5-6 ثانیه هیچ سایتی اصلا باز نمیشه ! کلا اینترنت قطع میشه ولی دوباره زود وصل میشه !نقل قول:
اخه اینا اصلا نمیتونن همچین کاری کنن ! میتونن سرعت رو کم کنن پینگ رو بالا ببرن ولی اینی که شما میگید قضیش فرق داره ! اگرم فرض محال دانشش رو داشته باشن صددرصد امکانات سخت افزاریش رو ندارن !! این میتونه از عدم هماهنگی پارس با سایت های دانلود باشه ! من یه زمانی هاستی گرفته بودم که با پارس مشکل داشت، مسئول سرور میگفت که درخواست زیادی از ای پیت ثبت میشه و ایجکت میشی ! یعنی نیم ساعت راحت کار میکردم بعد از نیم ساعت ای پی بن میشد ! هاست رو عوض کردم مشکل رفع شد ! شما هم حتما با لینک های متفاوت چک کنید !
قبلا اصلا این مشکل نبود !
دقیقا هم از 2 به بعد این جوری میشه !
عجب مکافاتی داره این دانلود شبانه ها همه آی اس پی ها ی جور عوضی بازی در میارن!کلا همینم حذف میکنن بزودی خب هزینه هر گیگو کم کنن مثلا بکنن گیگی100تومن همه برن دانلود کننن اخه یکی نیثت به اقن نفهما بگه اخه مگه خارج به شما پهنای باند میفروشه حجمی میده؟!باز زیر ساخت که میخام نابود بشه 600در1د میکشه روش میده به این آی اس پی ها باز این آی اس پی ها جیره بندیش میکنن! اخر اخر کی ضرر کرده کاربر بیچاره کی پولش رفته کاربر بیچاره کاشکی پولرو مقگرفتن کیفیت و خدمات خوبی میدادن!!!
دوستان این بخش کاربری چطوری بخش خرید یا تمدید منظورم من فعلا وصل نشده ولی اکانت اینا بهم دادن میتونم
برم داخل اکانت و... الان مثلا بخوای یک ماه دومگ بخری چطوری؟ الان فقط سه ماه شش ماه هست تو بخش تمدید اشتراک
راستی میشه وسط ماه سرویس تغییر داد از 512 مثلا بری رو 2 مگ .... ؟!
از روز شنبه که اومدیم سر کار این قطعی و وصلی مداوم اینترنت پارس آنلاین رو اعصابه. ما تو شرکت اینترنت 1 مگ نامحدود داریم. به نظرم که دارن یه سری تغییرات تو سیستماشون میدن یا شایدم ناخودآگاه یه تغییراتی دادن که این مشکل بروز کرده. به هر حال امیدوارم موقتی باشه.:n03:
یکی میشه اینو واسه من توضیح بده؟؟ مصرف منصفانه رو میدونم این حداقل ترافیک میگه چی این وسط؟؟
حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
سلام به همه
--------------
اگر خاطر بعضی از دوستان باشه بنده 2 روز پیش پست دادم که سرعت روزانه و شبانه بنده رفته پایین.:n05:
بعد از اینکه پست دادم یه مقدار شک کردم :n13: به این که خیلی وقته حجم جدید نگرفتم،(25 روز پیش 5 گیگ خریده بودم.:n02:)
رفتم تو پنل کاربری دیدم که بله حجم بنده شده 1 گیگ:n04:، گفتم بخرم ببینم چی میشه.....که بعد از خرید و روشن/خاموش کردن مودم
دیدم به به سرعت روزانه از 200 کیلو شده 800 کیلو:n19:،گفتم خوب صبر کنیم ببینیم شبانه چی میشه؟:n24:
شبانه هم تست زدم دیدم درست شده از 120 کیلو اومده 300 الی 400 کیلو.:n20:
ولی...ولی بازهم بنده شک دارم که خط سرویس 2 مگ من رو با چند نفر دیگه شِیر کردن.:n28::n14:
---------------
بنابراین نتیجه میگیریم که دوستانی که سرویس محدود دارن محدود نمیشن بلکه جوری با اونها رفتار میشه که زده میشن از خدمات سرویس دهنده و میرن سراغ شرکتهای دیگه.:n22:
نتیجه گیری بعدی اینه که دوستانی که به این مشکل بنده برخورد کردن،خرید حجم اضافه رو یه امتحان کنن شاید جواب داد.:n06:
یا علی
یعنی شما به عنوان مثال بیشتر از 15 گیگ در ماه نمیتونی حجم اضافه بخری.:n02:نقل قول:
جواب بدید الو... :n02:نقل قول:
512 شبانه بگید چقدر میده ...
الو...الو....جانمنقل قول:
عزیز منظور شما از اینکه اکانت و پسورد به شما دادن ولی نمیتونی بخش خرید و غیره یعنی چی؟
میشه بیشتر توضیح بدی تا بهتر کمک کنیم.
پست تکراری
پست تکراری
پست تکراری
قبلا چند نفر اینجا گفته بودن که از ساعت 1.45 تا 7.15 صبح رایگانه چند روز بعد شد از ساعت 2 تا 7صبح (خواهشا از این ترفندایی که به دست میارین نیایین با آب و تاب تعریف کنین چون اونا تو این فروم مراقبتونن تا حالا دیگرانو بگیرن)
پست تکراری
پست تکراری
پست تکراری
نه این جمله رو واسه سرویس های نامحدود نوشتهنقل قول:
نه بابا حاجی اینطوریا هم نیست ! اینا نمیتونن باگ های سیستمشون رو رفع کنن ! یه مدتی دانلود از 1 تا 6 بود که از 12.5 میشد تا 7 دانلود کرد ! به هر دری زدن نتونستن مشکل رو رفع کنن که اخرشم اومدن و دانلود رو از 2 تا 7 کردن :n02: اون موردی هم که شما میگید در هر منطقه ای جواب نمیده ! بعضی جاها کار میکنه و بعضی جاها هم نه ! باز با دقت تست کنید شاید مجدد جواب دادنقل قول:
نه مشکل اکانت ندارمنقل قول:
میخوام بدونم مثلا الان سرویس 512 گرفتی وسط ماه بخوای بری رو 2 مگ باید چه کرد
بعد من تو بخش فروش یک ماه 2 مگ پیدا نمیکنم همش سه ماه و.....
همچینن میخوام بدونم سرویس 512 چقدر سرعت شبانش
سلامنقل قول:
اگه 512 گرفته باشی و بخوای بری رو 2 مگ، کافیه که اول سرویس 2 مگ رو خریداری کنی و بعد گزینه ای تو پنل مدیریت سرویس اضافه میشه که با کلیک بر روی اون، سرویس قبلی میسوزه و سرویس جدید جایگزین میشه ( اگه از حجم سرویس قبلیت مونده باشه -حجمی که هنگام خرید اضافه شده، نه حجمی که بعدا خریداری کردی- حجم رو از دست میدی، برای جلوگیری از اینکار میتونی همه ی حجم رو دانلود کنی و بعد از اتمام حجم، مودم رو خاموش روشن کنی، در اینصورت اتومات سرویس 2 مگ جدیدت راه اندازی میشه)
برا من که 2 مگ محدود یک ماهه تو پنل موجود هست، ممکنه منطقتون این مورد رو پشتیبانی نکنه ( البته برا من هم اولای کار این مورد وجود نداشت و بعد از مدتی اضافه شد، قبلنا سرویس های 1 مگ و دو مگ فقط سه ماهه به بالا داشت، الان یک ماهه هم اضافه شده ) . میتونی زنگ بزنی از پشتیبانی بپرسی
سرعت سرویس ، چه روزانه چه شبانه، بستگی به منطقه ی مخابراتی شما داره . اینو باید از دوستان هم منطقه ای تون بپرسید تا سرعت دقیق رو بدست بیارید . هستند دوستانی که شبی 5 گیگ با سرویس 512 دان میکنن و دوستانی هم که با همین سرویس شبی شاید یک گیگ بیشتر نتونن دانلود کنن !! پس دقیق نمیشه گفت که چند گیگ میتونید بگیرید !
شش ماهه اول سال وقتی سرویس تمدید میشد، 25 درصد حجم اضافه هم به حساب مشترک اضافه میشد، ولی دو روز پیش که من سرویس رو تمدید کردم همون حجم ثابت 9 گیگ (برا سه ماهه) به سرویسم اضافه شد و حجم جایزه رو ندادن !
آقا اینو یکی توضیح بده تو سرویسای نامحدود گذاشتن. ضمنا مصرف منصفانه یه چیز دیگست این با اون فرق میکنه.
حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
برا منم سواله این یعنی چی:n13:نقل قول:
شاید منظورش این باشه بعد 20 گیگ مصرف منصفانه ماه بعد 10 گیگ بشیتر با سرعت 1 مگ نمیده! یا تا 10 گیگ تضمین میده سرعت خوب باشه
بهتره زنگ بزنید بپرسید
با تشكر از اين دوست عزيزم كه دارن درست و صحيح اطلاع رساني ميكنننقل قول:
و دقيقا عين همون چيزي كه هست رو دارن ميگن
در بيشتر مناطق شبها افت سرعت نيستش مگر اينكه خود مركز مخابراتي مشكل داشته باشه
من با همون 512 دقيقا شبي 6 گيگ دان ميكردم
موفق باشين
فقط دوستان عزيز يك سوال
من دنبال يك برنامه دقيق هستم كه بدون اينكه خودش به اينترنت بچسبه و ترافيك رو پايين بياره
بتونه اينترنت رو كاملا مديريت كنه يعني دقيقا من چقدر دان داشتم و چقدر سند داشتم چيزي كه ISP ها اعلام ميكنن دقيق نيست و برحسب سرورشون كه مطمئنا IIS هستش و اونهم خودش با كوكيهاش بخشي از اينترنت رو مصرف ميكنه
يعني ميخوام دقيقا وصل بودن - قطع بودن و مدت زمانها و همچنين مقدار دقيق اينترنت رو برام محاسبه كنه و اگر يك وقتي مركز قطع شد دقيق كنتور داشته باشه و بگه چقدر قطع بوده تا مودم دوباره با مودم مخابرات وصل بشه
مرسي ممنون
آقا چقدر سرور ها سرعتشون متفاوته !
دیشب یه فیلم داشتم دانلود میکردم سرعتش روی 20 کیلو بود رفتم ویندوز 8.1 رو از سایت s o f t 98 بگیرم دیدم سرعت روی 350-400 بود !!!