این ایراد نشون می ده که جوهر به هد نمی رسه و هد بیش از اندازه داغ می شهنقل قول:
امکان داره با تمیز کردن هد سالم بشه اگر نه باید هد تعویض شه
Printable View
این ایراد نشون می ده که جوهر به هد نمی رسه و هد بیش از اندازه داغ می شهنقل قول:
امکان داره با تمیز کردن هد سالم بشه اگر نه باید هد تعویض شه
سلام دوستان من پرینتر کنن 4940دارم وقتی روی کاغذ گلاسه پرینت می گیرم رد غلطک به صورت ریز روی کاغذ جای ریز ریز میزاره لطفا بگین چکار کنم این نقطه ها نیوفته:n28:
درود بر شمانقل قول:
قانونا و قاعدتا نباید رد قلطک روی کاغذ بیافته مگه اینکه دستگاه خیلی کثیف باشه که فکر نکنم دستگاه شما اینطوری باشه ! اگه که قلطک ها کثیف هستند تمیز کنید و گرنه در زمان پرینت به نوع کاغذی که انتخاب میکنید از منوی ارسال پرینت دقت فرمایید ! شاید که در انجا مشکلی دارید !
اگه منو روی کاغذ معمولی باشه و کاغذ کلاسه توی دستگاه بزارید ! از لحاظ نوع جوهر پاشیدن و کشیدن با همدیگه فرق دارند ! یعنی کاغذ 80 گرمی با فشار بیشتر و 270 گرم با فشار کمتر از دستگاه رد میشوند
نمیدانم منظور را توانستم برسونم یا نه
موفق تر باشید
سلام
پرینتر 4940 دارم که روش تانک سوار شده الان بعد از چند ماه (جوهرها تقریبا داره تموم میشه) وقتی نازل چک میگیرم رنگ bk دیگه اصلا نیست.....باقی رنگ ها مشکلی ندارن فقط سیاه آخر نیست چه مشکلی به وجود اومده؟ اخطاری مبنی بر خالی بودن رنگ ها نداده هنوز
ممنون یشم پاسخ بدید
سلام ببخشید سو تفاهم شده رد غلطک رد رنگ نیست رد سوراخ سوراخ های ریز است مثل اینکه با سوزن کاغذ سوراخ سوراخ شده باشهنقل قول:
مدل کاغذ رو طوری انتخاب کن که مکث بیشتری داشته باشه و کند پرینت بگیرهنقل قول:
یعنی راه دیگه ای نمیشه که این ها رو نندازه یا حداقل کمتر شهنقل قول:
سلام به همه دوستان
من تازه یه P50 گرفتم که خوب هم کار میکرد
اما
اوه اما امان از دست این حس انگولک بازی که مثل کرم سراسر وجودت می چرخه
یه دسنمال کاغذی رو وقتی کارتریجا رفته بودن وسط به سر نمدی؟ جوهری سمت راست پرینتر زدم اونم 2 بار تازه از قسمت جوهری دستمال دوباره
حالا انگار که جوهر سایان رفته باشه تو مژنتا (تو نازل چک اینطوریه) یکی در میون هم که کلین میکنم سایان از رو مژنتا کنار میره اما چند تا خط مژنتا هنوز کامل یا ناقص نشون داده نمیشن
6 بار کلین کردم و نازل چک گرفتم
2 بار هم بعد از نیم ساعت از کلین نازل چک گرفتم
اما فقط یکی در میون سایان از مژنتا جدا میشه و مژنتا چند تا خطشو نمیزنه
نمونه نازل چک قاطی شدن سایان با مژنتا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوایل البته دو تا خط ارز زرد هم ناقص بود اما الان درسته کامل - بقیه رنگها هم هیچ مشکلی ندارن
سایان هم خودش خوبه
ممنون از رسیدگی دوستان
اقا من میخوام تونر کرونا بخرم
از کجا باید تهیه کنم؟؟؟
چه مقدار بخرم؟؟....پرینترم hp1212 هست....میخوام یه باکس بگیرم برای همیشه داشته باشم که خودم بتونم شارج کنم
برای هر بار شارج چند گرم نیاز هست؟؟
زنگ زدم یک کیلویی گفت30 تومن
یک کیلو برای چند بار شارج خوبه؟؟
پرینترتو نگاه کن شاید این مسیر به خاطر کثیفی اون چرخدنده ها هم باشهنقل قول:
ولی بهتره نوع کاغذ رو رو یه مدلی بگذاری که گفتم