پاک شود ......
Printable View
پاک شود ......
اصلا از اولش هم قرار نبوده آپلود رایگان باشه ولی خوب به نفع کاربرهاست الان هم که آپلود رو برداشته باید 25 درصد هر سرویسی رو حجم مازاد بده طبق بند 4 صفحه 3 همون مصوبه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان همه بچه های آسیاتک باید برند و تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنند:
دوستان فکر کنم سقف 50 گیگ که میگین درست نباشه چون با جمله زیر تناقض داره ...
راستی من یک ماهه اصلا نم یتونیم هیچی رو توی آپلود سنتر شاتللند اتقال بدم اصن... نابود شده کلا
این امکان از ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۵ در اختیار کاربران شاتل خواهد بود. به عبارت دیگر چنانچه مشتریان سرویسهای اقتصادی (ECO) شاتل در بازه زمانی یاد شده، بسته ترافیک ایران را خریداری کنند، ترافیک سرویس اینترنت آنها در وب سایت شاتللند و بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید (که فهرست آنها در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است) رایگان خواهد بود.
گفتنی است قیمت این بسته ماهانه فقط ۱۰ هزار تومان است و شاتل مصرف حداقل ۵۰ گیگابایت را تضمین میکند.
n
خیر به من ایمیل اومد و رایگان دادن بهم کلا توی بسته های فعال زده فقط 50 گیگ که تموم شه دیگه هیچی. خداییش الان یه بازی جدید بخوای دانلود کنی 50 گیگ میشه تازه.نقل قول:
من که نمیتونم این همه پول حجم اینترنت بدم اگه تخفیف درست حسابی نذارند. یکم ازادی و سرگرمی داریم توی این خراب شده اونم اینترنته تا همینم نگیرم ازمون ول کن نیستند.
پاک شود ، توهم بود.
من هم بعد از 5 سال می خوام از شاتل خارج شم... نت ایرانسل در منطقه ما خوبه رایتل و همراه اول هم بد نیستند میرم سمت اینا... قیمت شاتل رو هم که حساب می کنم بیشتر از اینا میشه ...
ایراسنل 100 گیگ 175 تومن خوبه به نظرم 6 ماهه .
اگر برا دانلود میخوای بسته دانلود شبانه بگیر که تازگیا هم همراه اول داره هم ایرانسل با قیمتهای خیلی مناسبنقل قول:
حالا با بسته یک روزه توی محلتون تست کن ببین کدومشون آنتن دهی و سرعت دانلودش بهتر و پایدارتره
قبلا ساعتی 120 گیگ هم میشد دانلود کرد الان فکر کن بستن روی 20 گیگ در ساعت البته بستگی کامل به شهر و محل داره
دیگه adsl با این وضعیت به دردی نمیخوره
شاتل هم دم عیدی به جای عیدی دادن واقعا ضد توی ذوق مشتریهاش:n27:
اما دستامون بسته نیست فعلا انتخابهای بهتر داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پینگ خارجی واسه شما هم بالا رفته؟ من پروفایل گیم دارم ولی از دیروز پینگ 4.2.2.4 از ۹۰ شده ۱۵۰. بقیه مشکلی ندارن؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
اره برا من الان رو 158 ئه دقیقانقل قول: