يكي هم جواب منو بده . دمتون گرم !!!!!نقل قول:
Printable View
يكي هم جواب منو بده . دمتون گرم !!!!!نقل قول:
دوست گرامی تو اين رنج قیمت من فقط اين 3 مدل رو پیدا کردم.نقل قول:
Klipsch Image s3 با قیمت 80
Sony MDR-EX38iPنزدیک 70
Sennheiser CX281 نزدیک 80
با سلام بر دوستان
من میخوام یک هندزفری بلوتوث برای گوشی نوکیا مدل 6210 navigator بگیرم !! ولی نمیدونم چه بگیرم؟؟ لطفا راهنمایی کنید!؟؟؟ ایا برند jabra خوب هست؟؟؟ به نوکیا میخوره؟؟ از نظر کیفیت چطوری هست؟؟؟ لطفا پیشنهاد بدبد؟؟زیر 50 تومن چه مارکی خوبه؟؟؟
سپاس فراوان
دوست عزیز هدفون Nokia Bh-503 هم کیفیت صداش خوبه هم قیمتش که 43 تومنه- یکی از دوستان من داره و خیلی ازش رازیه البته گوشی اون N8 نمیدونم گوشی شما هم ساپورتش بکنه یا نه.
موفق باشی.
سلام به همه ی عزیزان هم وطن ... منم به نوبه ی خودم سال نو رو به همتون تبریک میگم و آرزوی سالی بهتر سالهای قبل رو براتون دارم ...
می خواستم بدونم الآن قیمت این 2 مدل earphone چنده تو بازار و اینکه واسه ی سبک Trance کدوم یک بیشتر توصیه میشه؟
Creative E-830
Klipsch S4
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
متشکر: راستی ایا هندزفری بلوتوث موبایل با کامپیوتر فرق داره!!!؟؟؟
و ایا این Nokia Bh-503 به همه ی گوشی ها میخوره یا فقط به نوکیا میخوره؟؟؟؟
سپاس
سلامنقل قول:
هر دو مناسب سبک ترنس هستند البته creative ep630 بخاطر بیس قویش مناسبتره .با توجه به بودجه مورد نظرتون میتونین انتخاب کنین.klipsch s4 از 110 تا 140 و ep830 از 25 تا 40 هزار تومان.
موفق باشین
بله دوست عزیز هدفون بلوتوث کامپیوتر با موبایل فرق داره فرقشم اینه که هدفون بلوتوث کامپیوتر یک ----- داره و معمولا خود هدفون دوتا باتری AA میخوره ولی هدفون بلوتوث موبایل شارژ میشه و ----- خود گوشی میشه.و در مورد اين هدفون که خدمتتون معرفی کردم هدفونای نوکیا به بقیه گوشی ها میخوره ولی مشکلی که پیش میاد اینه که نمیتونید با غیر نوکیا آهنگ گوش بدید و این هدفون مخصوص آهنگ گوش دادن هست.نقل قول:
موفق باشی.
متشکر از شما دوست عزیز: یعنی اینکه nokia bh-503 فقط مخصوص گوشی های نوکیا هست و به درد گوشی سونی اریکسون برای اهنگ گوش دادن نمی خورد!!؟؟؟
پس اگه اینجوری باشه هندزفری های جبرا که میگن به همه ی گوشی ها میخوره پس قضیه اش چطوری هست؟؟؟ اون شرایطش ایا مثل هندزفری توکیا هست!!! ایا فقط به درد مکالمه تلفنی میخوره!!!؟؟؟
راستی ایا این مدل به درد گوش دادن اهنگ(تک گوشه) میخوره؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت دیجی کالا هست
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سپاس
سلام دوستان سال نو مبارک
یه هدفون AKG K 420 می خوام بگیرم اول اینکه به نظرتون چجور هدفونیه!؟
دوم هم اینکه کجا میشه پیداش کرد؟