والا من که سردر نمیارم :n02: فقط شنیدم .نقل قول:
Printable View
والا من که سردر نمیارم :n02: فقط شنیدم .نقل قول:
نقل قول:
بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.
نه اصلا نیازی به شعار نیست . تحسن کردن خودش خیلی جواب میده .نقل قول:
نمیدونم یادتونه یا نه اما جلوی شهرداری مرکز در میدان شهدا برای تقریبا یک هفته عدهای از مردم با در دست گرفتن پلاکارد و دست نوشته و پارچه های نوشته شده بزرگ تحسن کردند و نشستند و جالب اینجاست که خبرش از تلوزیون پخش شد و شخص احمدی نژاد در سفر استانی که داشت رسیدگی کرد .
کلا چنین حرکت هایی جواب میده وگرنه حرکت های کوچک 10 الی 20 نفری فوقش باری یکروز اونم فقط در حد کل انداختن با مسئولین بیشتر جواب نمیده .
خودتون دیدید بعد از آخرین باری که دوستان رفتند مخابرات و سر و صدا کردند تنها اتفاقی که افتاد این بود که شبانه رو حذف کردند که یکجورایی ادب کنند . مثلا بهشون برخورده بود . طرفشون که این دوستان بودند جز اعتراض حضوری و سر و صدا چیزی برای گفتن نداشتن . یعنی دستشون به جایی نمیرسید و اونها هم خوب میدونستن .
کلا باید سوخت و ساخت
کاری ندارم جریان چی بوده اما اگر بخوان اقدامی رو قانونی انجام بدن نیازی نیست وارد سرور و پنل بشند فقط کافیه از مدیر اینجا بخوان . p30world که سهله سایتهای هم رده و بزرگتر هم مجبورند 2 دستی آی پی هر کاربری رو تقدیم کنند و آی پی هم مساوی است با شناسایی خط تلفن و ...نقل قول:
بر طبق حساب اینا 2 مگ بیت=256 کیلو بایت و 256 تقسیم بر 8 میشه 32کیلو بایت. پس میگن حتی اگر سرعت خط 2 مگ بیتت، 32 کیلو بایت بود باید دهنتو ببندی چون داره شیر میشه. اول که طرحو گرفتم چ شب و چ روز بالای 200 میداد. تا 244 هم گاهی ثابت میشد. الان شبا حداکثر 90 کیلو بایته ک میشه 73صدم مگا بیت. ما رو که پیچوندن، دوستان گول مخابراتو نخورین. پول طلایی دادم سرعتم نقره ای هم نیست.نقل قول:
من الان چک کردم از من چیزی کم نمیکنه
برای شبانه
ولی اون 4 گیگی که اون شب ازم کم کردن دیگه برنگشته و گویا اصلا هم برنخواهد گشت از دست این دزد ها:n24:
ممنون از اقایون دزد که زحمت کشیدن و شبانه رو حذف کردن
سلام
من طرح بعثت 3 ماه دارم و خداروشکر تا به امروز فعلا دانود شبانه ام هنوز پا برجاست!:n06:
چند روزی بود سرعت دانلود شبانه رایگانم وحشتناک اومده بود پایین.یه چیزی حدود 4-5 کلیو بایت و به زحمت صفحه ها رو باز میکردم رسیده بود و همین امروز باید طرح 3 ماه هم تموم میشد
هر وقتم به پشتیانی زنگ می زدم میگفتن کاریش نمیشه کرد فقط می تونیم خط تون رو refresh کنیم
اتفاقا در عین ناباوری سرعتم تو چند ساعت اول برمیگشت و خوب میشد با همونrefresh کردن پشتیابنی؛ولی بعد حدود یه ساعت به صورت اتومات نتم قطع میشد و وقتی دوباره وصل میشدم به نت سرعت دوباره افتضاح میشد!!!
ولی همین چند دقیقه پیش تو اطلاعات سرویس سر زدم و فهمیدم یه 40 روزی بهم زمان و حدود 200 مگ حجم دانلود هم بهم اضافه شد!
محتوای مخفی: .......
همین الان داشتم با ناراحتی تمام دنبال یه شرکت پیدا میکردم که جایگزین این مخابرات کنم ولی در عین ناباوری سرعتم در عرض چند دقیقه به حالت اولیه یعنی همون سرعت قبلی (140-120 کیلو بایت) دانلود رسیدش ولی دوباره کم شد و به (15-20) کلیو بایت رسید و باز دوباره زیاد شد!!
خط تلفن خونمون هم خیلی وقته نویز داره و نویزگیر هم داخل کارتن مودم بود ولی بنظرم اصلا بدرد نمیخوره و نویز ها رو نمیگرفت!
محتوای مخفی: .....
به نظرتون چیکار باید بکنم؟!!
مخابرات در یک کلمه = دزد !
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
سلام من دیشب حجمم رو چک کردم و شبانه رو گذاشتم برای دانلود صبح هم دوباره حجمم رو چک کردم و هیچی از حجمم کم نشده بود
سرعت هم برخلاف چند شب پیش کخ به 10 کیلوبایت نمیرسید اوایلش روی 1.5 مگ بود ولی بعد از چند دقیقه روی 780 ثابت موند و تا صبح با همون سرعت دانلود کرده بود