اگه کسی به من بگه که riot point رو از کجا میشه بدست اورد؟؟ و چه جور ؟؟ ازش ممنون میشم :n01:
Printable View
اگه کسی به من بگه که riot point رو از کجا میشه بدست اورد؟؟ و چه جور ؟؟ ازش ممنون میشم :n01:
یعنی باید بخری:n05:از سایت هایی مثل persibox.com یا gamershop.ir باید بخری,اگه میخوای بخری بهم بگو که invite کنمت هم تو هم من تخفیف بگیریم:n02: 15 هزار تومن 400 تا rp میشه(حداقلش):n09: من خودم همیشه 400 تا میخرم بعد صبر میکنم تا اسکین مورد نظرم off شه بعد میخرمش تازه 1 مقدار rp هم اضافه می آد یعنی با 400 تا rp راحت میتونین 1 اسکین خفن بگیرین:n19:من با همین روش 3 تا اسکین گرفتم infernal Alistart,tundra hunter warwick,general wukong:n10:نقل قول:
دو لحظه دندون رو جیگر بزار :n02: داشتم مینوشتم :n26: چت روم که نیست درجا جواب بدیم:n02:نقل قول:
دست بکون تو جیبت 18،500 تومان بده 400 از این ادرس بخر gameshop.ir.سر کریسمس و سال نو هم مثل اینکه میدن.RP چیز خاصی نیست فقط برای اسکین و IP bosst و خرید چمپ بدون زحمته .بدون RP هم میشه از بازی لذت برد:n01:نقل قول:
رنجر چیه رنگار :n02: رنگارنقل قول:
تا دلت بخواد صد بار rengar رو زدم :n01:نقل قول:
مهم اسکیله ربطی به چمپ و اینا نداره ;)
gamershop گرونه:n13:از persibox.com بخر :n09:400 تا rp با 15 تومن:n26:نقل قول:
daniel اون signature ات منو کشته :n02: منم عشقه brand ام :n11:
اینا خفنننقل قول:
میتونین 1 اسکین خفن بگیرین:n19:من با همین روش 3 تا اسکین گرفتم infernal Alistart,tundra hunter warwick,general wukong:n10:
لول
واقعا@ تا حالا فک میکردم رنجره:n09:نه همش تو خونه گیم میزنم این اسما همشون رو من یه مدل دیگه بلدم:n30:میگم 4800ipدارم vlad بگیرم یا gailoنقل قول: