از منم دوباره ری...دنقل قول:
Printable View
از منم دوباره ری...دنقل قول:
سلام
امکانش هست که برای من سیستم شارژ طرح زرین رو توضیح بدید ؟ جریان " شارژ خودکار شبانه " دقیقا چی هست ؟ برای من روز های آخر هر ماه از 22 تا 28, شارژ شبانه میکنه و سر ماه بعد هم شارژ شبانه میکنه و اعتبار قبلی رو که مثلا تازه 3 روز پیش تمدید شده بوده رو میزنه صفر روز.
الان من باید چکار کنم .ابن ماه 22 /11 شبانه تمدید کرده . الان من باید شبها یک گیگ تا30/11 استفاده کنم و در غیر اینصورت میسوزه؟
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون . خانوما قرار بود زنگ بزنید چی شد ؟ ؟ ؟
اینم زندگی ما شده فقط هی رفرش کنیم شاید صفحه باز بشه
دوستان به جز طرح زرین چیکار کنیم طرحی هست شبانه داشته باشه؟قیمتاش چطورین؟
در طرح زرین حداقل باید ماهی یک گیگ مصرف کنید بنابراین سر هر ماه اتوماتیک خودش 1 گیگ شارژ میکنه. زمانش رو هم میزنه 40 روز. در طول این 1 ماه اگه اون 1 گیگ تموم بشه باز خودش 1 گیگ اتوماتیک شارژ میکنه که مینویسه 0 روز که فکر کنم منظورش اینه که بی نهایته و نمیسوزه. من خودم چند سال طرح زرین داشتم ولی خوب چون مصرفم بالا بود هر 1 گیگ به یه هفته هم نمیکشید و هیچ وقت نرفتم تو بحر این تاریخ ها. ولی خوب خیالت راحت این 1 گیگی که جدیدآ شارژ شده نمیسوزه. اگر هم سوختنی باشه چند ماه وقت داره.1/12 هم دوباره 1 گیگ اتوماتیک شارژ میشه و به ترافیک فعلیت اضافه میشه. تو خود پنل هم اگه رو حجم باقی موندتون کلیک کنید زمان باقی موندش رو مینویسه.نقل قول:
اگر از مخابرات میخاید بگیرید مخابرات سالی 2 دفه. عید و پاییز طرحی به نام کمپین میزاره که میتونید شبانه رایگان و نامحدود بگیرید. قیمتاشم از جاهای دیگه پایینتره مودم رایگان هم باسه بعضی طرح هاش میزارهنقل قول:
پینگ همونیه که بود ولی سرع بهتر شده:
ویرایش:
پینگ هم درست شد بالاخره
پینگ 4.2.2.4 شد 180
باسه من چند ساعت خوبه چند ساعت بد. هر وقت یه روز کامل خوب بود میشه گفت درست شده.
داداش اونوقت سرعت اين سرويس هاي نامحدود يا شبانه رايگان چجورياس ؟ مثلا سرويس ٢ مگابيتش سرعتش واقعي هست يا فقط اسمش ٢ مگه ؟نقل قول:
سرعتش واقعیه ولی خوب اخرین باری که نامحدود داد سرعتش کمی کمتر از واقعیت بود. نامحدود رو هر دفعه ممکنه به یه شکل بدن ولی خوب شبانه رایگانا رو سرعت واقعی میدن.نقل قول: