آخرین تراز قبولی نرم افزار تهران مرکز چنده؟
Printable View
آخرین تراز قبولی نرم افزار تهران مرکز چنده؟
حذفیات کنکور 89 کتابای ادبیات یه مقدار قاطی داشت خصوصا واسه فارغ التحصیلا که در اوردم»»
ادبیات 3 : دروس "داستان داستان ها" و "از پاریز تا پاریس" مطمئناً حذف شده ولی دروس"قاصدک" و "سه پرسش" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
زبان فارسی 3 :متن «موزه کلمانسو» از درس "نگارش تشریحی" و درس "واحدهای زبر زنجیری گفتار" مطمئناً حذف شده ولی متن «عـدل» از درس "نگارش تشریحی" و متن «قبض آب» از درس "طنز پردازی" و همچنین درس "اسناد و نوشته های حقوقی" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
ادبیات 2 : حذف ندارد.
کتاب زبان و ادبيات فارسي 1 و 2 (پيش دانشگاهي): درس "نفحات صبح" ، درس "راه بي نهايت" ، درس "به بلبل" ، شعر "تسلي خاطر" و درس "افشين و بودلف"مطمئناً حذف شده ولی درس"صداي پاي آب(از چشم ها را بايد شست به بعد)" رفع حذف شده و ممکن است سوال مطرح شود.
نکته ای که وجود دارد این است : اگر چه دروسی حذف شده اند ولی با توجه به اینکه در کتب جدید واژه نامه و دیگر ضمیمه ها دستخوش تغییر نبوده اند توصیه می شود که ضمیمه های کتب بررسی شوند.
لازم به ذکر است! که سال چاپ کتاب ها مهم است مثلاً زبان فارسی 3 چاپ 87 بقیه منابع:
[HTML]http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880810_01.php[/HTML]
دبگر حذفیات اعلام شده:
[HTML]http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880824_01.php[/HTML]
لطفاً در تایید این مطلب نظرات خود را اعلام کرده و مرا یاری کنید
منم زبان قلمچی رو 85 میزنم ولی اینبار سینجش کلی وقت از دست دادم هیچ . درصدم 60 شد !!
کم حجم و مقوی خیلی سبز رو یه نگاهی بندازنقل قول:
سلام دوستان.
اینجا تجربی نداریم؟همه کارنامه ها تا الان ریاضی بود.:5:
ناامیدی اونم با این تخمین رتبه؟:18:نقل قول:
من تجربی هستم ولی این سری سنجش شرکت نکردم . قلمچی شرکت کردم . ایشالا مرحله آخر سنجش شرکت میکنم . البته بقیشونو ثبت نام کردم میرم سوالاشو میگیرم رفع اشکال میکنمنقل قول:
دوستان سلام
من جميله ام از قطر
ميرم سر اصل مطلب من اميد اينجام معلمامون ميكن يه رقمي منطقه 3 ميشم مرحله اي سنجش كه ميدادم من نخونه 50 ميشد رتبه ام ولي جامع يهو رفت 400 جيكار كنم من؟؟؟؟؟
اعصابم ريخته بهم نا اميد شدم شديداااااااا
به این دوست من امید هست؟نقل قول:
ببينيد كنكور بحثش جداست با اينكه خيلي از ادما ميكن با 2 ماه خوندن نميشه سراسري قبول شد من كاملاااااا مخالفم هر كي يه استعداد و هوشي داره
من فك ميكنم نبايد نا اميدش ميكردي همين 2 ماه ميدونيد اكه انكيزه ادم داشته باشه جي ميشه واقعااا!!!!:18:
به قول خودت چون شرایط برای آزمون دولتی فرق میکنه و آزمونش از سطح بالاتری برخوردار هست نمیشه امید زیادی به قبولی داشت ولی نباید امیدت رو هم از دست بدینقل قول:
بیشتر از 2 ماه مونده تا کنکور اگر واقعا بخوای قبول شی صد در صد قبولی بهت قول میدم ولی اگر با همین نگاه نا امیدی بخوای بری جلو آزاد هم قبول نمیشی امید داشته باش که روزهای قشنگ انتظارت رو میکشن
در این مدت هم ببین بودجه بندی کنکور رو ببین از کدوم قسمتها تعداد سوالات بیشتر هست تمرکز کن رو همون قسمتها و تا میتونی تست بزن از اواسط خرداد هم تستهای جامع رو با فاصله زمانی کم شروع کن
وقت زیاده هنوز پس غفلت نکن این روزها ثانیه ثانیه هاش هم مهمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشاپیش قبولی همتون رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]